Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2024, 22:32

Krompirusa je napisao/la:
21 okt 2024, 22:21
Udružimo se svi zajedno, radimo protiv ovoga svega zajedno, jedino tako ćemo uspjeti u suprotnom ćemo svi zajedno propasti
Apsolutno. Evo ja već godinu dana pišem o izborima u savezu i da je to jedini način da se riješimo ovog zla, ali niko ništa ne radi po tom pitanju.

Napisao sam na desetine ovakvih postova,

Virtu4l je napisao/la:
27 okt 2023, 10:51
Ponavljam, treba se baviti uzrocima, a uzroci su delegati i članovi IO iz Federacije. Bez njih se ne može izabrati ni portir, a kamoli predsjednik saveza.

E sad, to se ne uklapa u narativ zelenih jer su njihovi ljudi u navedenim organima. Tako su vodili i državu, federaciju i entitete, oni su uzrok svega lošeg, ali od posljedica peru ruke. Kao što sam napisao više puta, Savez je trenutno slika političke situacije u državi.

Mandat Vici Zeljkoviću ističe za godinu i po, ali time će se početi baviti tek u martu 2025. godine kada bude kasno, a onda će kukati kad ovaj ponovo izlobira nove 4 godine.

Da pojednostavim, ne trebaju se oni baviti Vicom Zeljkovićem, već delegatima i članovima Izvršnog Odbora iz Federacije i tu priča počinje i završava.

Samo što na ovu temu ne možeš pisati sa ovima što su aktivni na nekoliko posljednjih stranica, oni nisu taj kapacitet. Njihov kapacitet je jedna, maksimalno dvije rečenice, gdje ti prvo što uočiš je koliko su nepismeni, izuzetno niskog intelektualnog kapaciteta, i tu odmah priča počinje i završava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 21 okt 2024, 22:33

Na forumu ništa novo, ista priča se vrti već nekoliko dana. Smeta nam Vico, smeta nam Beus, ali nećemo ništa uraditi po tom pitanju. Pa ako nećete, onda ćutite i pu*ite. Na tastaturama i gnusnim bolesnim psovkama svi ste prespremni.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 21 okt 2024, 22:33

Riquelme1921 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:29
leo1946 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:17
BungaBum je napisao/la:
21 okt 2024, 22:14
Da vise nista nisu uradili dovoljno je sta je legenda uradila
https://arhiv.stav.ba/afera-planinic-ka ... ca-i-misa/

U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
Stvar filozofije! Tradicija! Porodica! I ono ce nekome popovati. Pu ****
Je li vas dvojicu stid tako pljuvati po Ivici Osimu, iz kojeg ste grada vi?
Što da ih bude stid, pa Osim je nije Alija

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:34

mk1008 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:30
Da li ce za ovo sa Husrefom biti samo sankcije za trenera, suspenzija, ili ce biti i sankcija za klub?

Sto se tice ove situacije, potpuno razumijem frustracije Husrefa, svi ih dozivljavamo evo sezonama unazad, popustila covjeku samokontrola i et.
A ova prica da se mi klubovi udruzimo mozemo samo mastati o tome. Vjerujem da kad bi bilo neko golemo s*anje klubovi se opet ne bi udruzili jer uvijek ima neki klub koji moze sa Vicom neki dogovor napravit, i sto bi se upustio u bilo kakve bojkote. Zalosno ali to je nasa realnost
Nadam se kazem opet da Sarajevo nece za sto ni sa jednim klubom osim Veleza nakon svega,ko vas sve sisa za boljeg i niste,nikad glas ni jedan klub digao nije osim Veleza i Sarajeva,vase borbe vodite sami kao i do sada a rezultat njihov znamo.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 21 okt 2024, 22:34

Bosnjacima treba ujedinjenje na svim poljima.
Sto se tice fudbala tu trenutno nije moguce jer u klubovima sjede kokosari i propali politicari.

Jedini koji imaju novce i koji mogu da odlucuju samostalno su Mirvic i Rahimic iz Veleza.
U Zelji su u vrhu kokosari koje kupis za saku rize.
Sloboda s Azmirom je cirkus, a ovi prije Azmira ne mogu sami platu od 1000KM zaraditi posteno i sta ocekivati od takvih kokuza.
U Velezu do neki dan sjedio onaj SDA jadnik Kevelj, a Niksic upravlja iza zavjese.
Igman isto SDA klub koji je malverzacijama usao u Premijer ligu, kada su nemilice krali u Federalnoj.

Na kraju price, kroz kantonalne saveze u izvrsne odbore dolaze sve sami kokosari tipa Irfan Duric, Midhat Sarajcic i slicni njima.

Cvrste ruke i sposobnih ljudi s parama nema, tako da cemo jos barem 4 godine gledati isto.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 okt 2024, 22:34

mosarajvosa83 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:30
Samo blokirajte ovog CG cetalja i ne odgovarajte,vjerujte mi olaksacetr sebi zivot a njemu unistiti jer ovo mu je sve.
Niposto. Prosto uzivam kvariti vece neprijateljima.
Slicno satisfakciji pjevanja "druga liga" na sugavici kada se njihovi okrecu i pognute glave napustaju travnjak znajuci da mogu ostati u ligi samo ako vici na genitalije odu, a on im zavrsi 9 bodova u 3 utakmice u najneregularnijoj sezoni u historiji premijer lige, cemu svjedoce i brojni snimci s kojima je bh javnost a i regija vec duboko upoznata :ljepota: :ljepota:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 okt 2024, 22:36

leo1946 je napisao/la:
BungaBum je napisao/la:

U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
Ovaj drugi je clan brigade Orahovica ili neko slicno selo TZ kantona. Inace jedni od najglasnijih na ovom forumu a ima ih 6-7 sigurno ovdje.

To nema grama postovanja prema Ivici on je to u svom selu cuo i njemu je to in :pray:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:36

AvantiBL je napisao/la:
21 okt 2024, 22:33
Na forumu ništa novo, ista priča se vrti već nekoliko dana. Smeta nam Vico, smeta nam Beus, ali nećemo ništa uraditi po tom pitanju. Pa ako nećete, onda ćutite i pu*ite. Na tastaturama i gnusnim bolesnim psovkama svi ste prespremni.
Radimo mi na tome nemoj da se brines,zato nas Vico ovoliko i kolje i njegov haver Colpa,trn u oku vazda bili i ostali svima. Nikad se nismo sagnjali bilo kome pa necemo ni sada.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 21 okt 2024, 22:37

MaroonBjelave je napisao/la:
21 okt 2024, 22:31
21 okt 2024, 22:26
MaroonBjelave je napisao/la:
21 okt 2024, 22:23

Nisam ga nešto ljubitelj. Ali od večeras ima baš moj reapekt. Isto bih napisao i da su ovako postupili i Edis i Amar npr.
Isto mislimo,javno imenom da svi vide u cuju,neka mediji cute i puse k Vici i svi ostali,nekad smo batine primali zbog Usanovica ispred saveza,prijave pusili a sad svi kao ikebane
Vidi brate, ako čitaš forum, ne znam da li bih s pojedinim smio sutra u rov da vlajke opet krenu, a ne na proteste ispred saveza. I tu mislim i na svoju, kao i komšijsku tribinu.
Ne daj Bože rata ali ubijeđen sam da bi svi na istoj strani svi bili tada kao i što je bilo 90tih. U miru, milion nekih podjela i svađe na sve strane. Zdrava je zajebancija ali da na zajebanciji zavrsi, na kraju krajeva niko ne zaradjuje od ovih klubova niti se previse pita u njima. Voli svoj klub, zajebaji se sa rivalima nekako kao u Engleskoj gdje sve zavrsava na tom humoru.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 okt 2024, 22:38

nastrojeni21 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:19
KONTRASVIH je napisao/la:
21 okt 2024, 22:16
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Oni stvarno misle da se ovo trazilo 40 minuta :bow:
Njihova (ne)inteligencija im ne dozvoljava da shvate da postoje opcije search i copy/paste, sta ces, papci kontaju da je ovako fakat neko trazio satima.

Nekad su se ovako oni smijali kao sto se vidi, danas Sehovic, stanje isto, samo se drugi Bosnjaci smiju. Nek pricekaju opet na svoj red posteni nasi Bosnjaci sa Koseva da se smiju.

Osim sto se u vise navrata pokazali na ovoj temi elementarno nepoznavanje pravila fudbala, kao npr. kad ste plakali za penale Posusja, pokazali ste i neznanje u koristenju racunara/mobitela i opcenito foruma. Iznenadjujete iz dana u dan.
Ma nikako da skontaju :rol:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 21 okt 2024, 22:40

zaostrog je napisao/la:
21 okt 2024, 22:28
Apsolutno je bilo logično da se niko ne odazove pozivu Sarajeva proljetos. Baš kada je oštećeno Sarajevo, bez plana i sistema, najnormalija stvar.

Međutim, evo sad nije ni Sarajevu, ni bilo kome direktno. Poenta je u fudbalu u BiH općenito. Mora se naći zajednički način da se ovome stane u kraj. Sarajevo, Željezničar, Velež, Igman, Sloboda, pa onda otići i sjesti i s ljudima iz Gabele, Posušja, Širokog. Apsolutno nije stvar jednog kluba i dok god bilo ko posmatra "e hajde sad da sredimo, ali da ja zasjednem", nema hajra.

Prva stvar je da je normalno ljudima da Husref ovako reaguje i da se treba mnoge koji su dio ovoga nagovoriti da progovore. I Amara, i Husrefa, i Edisa, i Admira, i Mehmeda, i ići dalje sa svima kojima je stalo. Jednog dana će to biti prava strana. Apsolutno ne vidim zapreku da neko uveže 50 sportskih radnika, trenera, igrača, sudija, koji više nisu dio lige, a bili su u recentno vrijeme, da se oglase i da napišu koju stvar iznutra. Nema individualizma, ali ako dovedeš i sudije koji su "osjetili" Vicu, i trenere, i igrače, a siguran sam da ima onih kojim više to ne znači ništa, pokrenut ćeš nešto. Ako imaš javnost i novinare koji reaguju, isto. Ako se dogovore svi da nema pružanja ruke igračima Borca, sudijama, da nema fair playa dok fair play nije s druge strane, ako se ne dozvoli reprezentacijama da koriste kampove, stadione ovih klubova, itekako bi se osjetilo.
Mozete se samo skupiti i bacati topovske udare oko stadiona dok vas specijala ne otjera kao vasu bracu, danas u Novom Pazaru, koja su umislila da ce nesto da sprijece.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2024, 22:40

KONTRASVIH je napisao/la:
21 okt 2024, 22:36
Ovaj drugi je clan brigade Orahovica ili neko slicno selo TZ kantona. Inace jedni od najglasnijih na ovom forumu a ima ih 6-7 sigurno ovdje.

To nema grama postovanja prema Ivici on je to u svom selu cuo i njemu je to in :pray:

Pazi, to su ljudi koji su Ivicu Osima zvali šlagirani, čisto da se i toga prisjetimo.

Nikad nas navijači nijednog drugog kluba nisu tako vrijeđali kao ova vesela ekipica, već dugo navijače Žejezničara nazivaju četnicima i nema te pogrdne riječi koju nisu uputili.

A onda se vraćamo na dobru staru karmu. :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 21 okt 2024, 22:41

AvantiBL je napisao/la:
Radimo mi na tome nemoj da se brines,zato nas Vico ovoliko i kolje i njegov haver Colpa,trn u oku vazda bili i ostali svima. Nikad se nismo sagnjali bilo kome pa necemo ni sada.
Samo se pazite da ne prođete ko pazarci danas ;)
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 21 okt 2024, 22:41

Karma zvana posljednji put osvojili ligu 2013. Karma :ljepota:

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 21 okt 2024, 22:42

Ne treba nama neprijatelj nikakav. Nas najveci problem je sto smo mi sami sebi najveci neprijatelji, i evo opet dodje do rasprave FKS/FKZ, a ljudi lagano sjede i smiju se uz kockice. Ovdje chetnici pisu sta hoce i rade sta hoce, a vi se pokoljite, dok SNSD i HDZ kujice pishaju po svima nama.

Poenta je da se moze dogoditi nekad neka greška, dogodi se u ligi prvaka greska, ali ovako namjerno i tendenciozno sudjenje ko Borcu svaku utakmicu nije bilo nikad u historiji lige. Zrinjski to u tisini radi.

I ne treba danas sutra da neko radi ovo sto rade oni, vec treba da je sto postenije i pravednije sudjenje svakom klubu, da pobjedjuje ko je bolji na terenu.

Samo znam da se sudi Borcu kako se sudi trenutno protivnicima Borca, vlahadija bi raspisala referendum u najmanju ruku.

A vi se koljite i dalje međusobno, a Vico nek pisha sa Beusom po svima.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 21 okt 2024, 22:42

:cry: Kakvo je ovo kmečanje za Osima hahahahah pa svaki derbi na Grbavici na skandiranje svi u napad jedan je Hase njihovi na sjeveru imitiraju kopanje tako je već 10ak godina, mislim šta ja imam sa Osimom koji ga k imam poštovati ahahahahhahaha

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:45

AvantiBL je napisao/la:
21 okt 2024, 22:41
AvantiBL je napisao/la:
Samo se pazite da ne prođete ko pazarci danas ;)
Mozete mastati,to sto je kralj Vucic navikao da represiju sprovodi u Pazaru kod nas nece proci,pazite da ne prodjete kao na Kosovu ili nedaj Boze na traktorima,mozete ga dudlat i vi i Vico sa sve Dodikom i to sve pod zastavom BH jedne jedine

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 okt 2024, 22:47

leo1946 je napisao/la:
BungaBum je napisao/la:

Iz Sarajeva sigurno nisu. Boga pitaj odakle su.
Mada nista ne cudi, takvi likovi navijace Zelje ovdje nazivaju cetnicima i zemuncima bez ikakvih sankcija od strane moderacije.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 okt 2024, 22:47

slika
Vico srbine Horde su uz tebe!!!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 21 okt 2024, 22:48

curvanord je napisao/la:
21 okt 2024, 22:42
:cry: Kakvo je ovo kmečanje za Osima hahahahah pa svaki derbi na Grbavici na skandiranje svi u napad jedan je Hase njihovi na sjeveru imitiraju kopanje tako je već 10ak godina, mislim šta ja imam sa Osimom koji ga k imam poštovati ahahahahhahaha
Grijesis, oni su jedini posteni, oni ne vrijedjaju nikog pa ni Haseta, oni ne kradu, njih karma ne stize. Samo nas. Joj, sta sve pitari ovi ne rade :crazy:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Hajdeee i 20 gostiju.