Je l koga hitna usivala ko što je dole ??
Je l ko od gostiju napadnut ?
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.
Je l koga hitna usivala ko što je dole ??
Nerijetko? Pomiješao si nas sa pijaĆarima, oni su preko puta.feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40Je l koga hitna usivala ko što je dole ??Rigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Da postavljam snimke s istoka Koševa?feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:22
Ma trebali ste vi kamen pa Husrefa i Muhameda u glavu, ko sto ste navikli.
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.
Sta Bekic moze da uradi, nit se var moze gledat nit ista
Ovo je statut sa sajta saveza i ako se dobro sjećam datira iz 2023. godine.boki86 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:08Mislim da je nedavno bila neka izmjena statuta, gdje su date vece ovlasti kantonalni savezima, to je da bilo koje statutorne promjene moraju svi kantonalni savezi aminovati. Mislim da se na to ideVirtu4l je napisao/la: ↑22 okt 2024, 01:50hordasDoboj je napisao/la: ↑21 okt 2024, 23:59Ajde ako cemo konkretno, sta se dobija ako dobijemo normalnog delegata iz FSKS? Kako ide dalje hijerarhija, je li on ima veto pa je toliko bitno ako se drugi kantoni prodaju?
Ko bira komisiju za sudjenje koja delegira sudije? Je li Izvrsni odbor? Koji organ moze npr. izglasati da dovedemo strane sudije?
Ko bira predsjednika saveza, je li ovo 'po ključu' neki usmeni dogovor ili postoji u statutu?
Ne dobijamo ništa delegatima FSKS. To su samo 2 delegata od 60.
Komitet za suđenje bira IO. Članove IO biraju delegati.
Nakon što se izaberu članovi IO, pristupa se izboru predsjednika saveza.
Kod: Označi sve
5 Nakon izbora trinaest članova Izvršnog odbora na odgovarajući mandat, Generalna skupština bira Predsjednika, Prvog potpredsjednika i Drugog potpredsjednika. 6 Samo izabrani članovi Izvršnog odbora i dva člana Izvršnog odbora po službenoj dužnosti su kandidati za izbor na ta tri mjesta, a Generalna skupština NS/FS BiH počinje sa izborima Predsjednika, nakon toga Prvog potpredsjednika, i zaključuje sa Drugim potpredsjednikom. Kandidati izabrani na Vanrednoj Generalnoj skupštini za završavnje izbora za Izvršni odbor mogu biti kandidati za gore pomenute tri funkcije, samo ako se te tri funkcije moraju izabrati na istoj Vanrednoj Generalnoj skupštini. 7 Član Izvršnog odbora koji u prvom krugu glasanja dobije najmanje 3/4 važećih glasova delegata prisutnih na Generalnoj skupštini izabran je za Predsjednika. Kandidat sa najvećim brojem važećih glasova izabire se od drugog kruga glasanja nadalje. Od prvog kruga glasanja pa nadalje, kandidati s najmanjim dobivenim brojem važećih glasova eliminišu se iz narednih krugova glasanja. Ako dva ili više kandidata dobiju isti broj glasova, održava se drugi krug glasanja, samo između tih kandidata, dok se svi ostali kandidati automatski eliminišu iz narednih krugova glasanja. Ako se kandidat ne izabere ni u drugom ili trećem krugu glasanja, zbog kontinuirano istog broja važećih glasova, bira se kandidat koji je imao najveći broj važećih glasova tokom prvog glasanja na izborima za Izvršni odbor. Isti princip se primjenjuje za izbor prvog i drugog Potpredsjednika. Ako Generalna skupština još uvijek nema validan izborni rezultat, Izvršni odbor mora sazvati Vanrednu Generalnu skupštinu, da se završe tekući izbori, ukoliko Generalna skupština ne odluči drugačije.
U prevodu, Vici trebaju delegati iz RS i delegati iz četiri županije, njih je ukupno 34 što bi značilo da bi u drugom krugu glasanja imao prostu većinu.
Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Ni riječi o borbi Sarajeva za boljitak bh fudbala uprkos oprstrukcijama Čolpe i trenutnog premijerligaša.
Ni riječi o kriminalnom suđenju na utakmicama Borca i Zrinjskog iz kola u kolo.
Ni riječi o tome kako je Željezničar bestidno pokrao Posušje u prošlom kolu.
Okupirani smo vijestima o Hajduku, Kruniću, Partizanu, Rasimu Ljajiću, Poljudu...
ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:06Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
Prvi zuti nikad u zivotu nikom ga ne bi dao, drugi cistFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:06Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
upali od 2:59
sta nije za zuti karton od ovih bekicevih startova ? na husrefovom mjestu prije se zapitat zasto bekic totalno nepotrebno radi onakav start na cavaru kad vec ima zuti ? i on je bivsi igrac zrinjskog
zasto je husref dobio ove zute kartone valjda on najbolje zna , ona snimka dovoljno govori o njemu . cak sam ga nekad i cijenio jer traje toliko dugo ali ono je dno dna
pitao je netko za grbavicu , podsjeti me ? nije mi problem reci da se pogrijesi i u nasu korist ali da je bilo nesto bas ' kljucno u ovoj sezoni vala se ne sjecam
Toliko nam se navlači da su nam 4b oteli, hvala im.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Ni riječi o borbi Sarajeva za boljitak bh fudbala uprkos oprstrukcijama Čolpe i trenutnog premijerligaša.
Okupirani smo vijestima o Hajduku, Kruniću, Partizanu, Rasimu Ljajiću, Poljudu...
FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:06Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
sta nije za zuti karton od ovih bekicevih startova ? na husrefovom mjestu prije se zapitat zasto bekic totalno nepotrebno radi onakav start na cavaru kad vec ima zuti ? i on je bivsi igrac zrinjskog
zasto je husref dobio ove zute kartone valjda on najbolje zna , ona snimka dovoljno govori o njemu . cak sam ga nekad i cijenio jer traje toliko dugo ali ono je dno dna
pitao je netko za grbavicu , podsjeti me ? nije mi problem reci da se pogrijesi i u nasu korist ali da je bilo nesto bas ' kljucno u ovoj sezoni vala se ne sjecam
Ovaj je prekucao i Računovođu.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Iako znam da me trolaš. Odgovrit ću ti radi ostalih forumaša.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30
Nabroj tih 8 od 9 utakmica gdje ste izgubili bodove zbog sudijaPendulum je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:54Ovaj je prekucao i Računovođu.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Čuj Sarajevu se navlači a u 8 od 9 utakmica direktnim odlukama sudija GUBILI bodove.![]()
![]()
feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40Je l koga hitna usivala ko što je dole ??Rigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Da postavljam snimke s istoka Koševa?feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:22
Ma trebali ste vi kamen pa Husrefa i Muhameda u glavu, ko sto ste navikli.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Resolute i 24 gosta.