Ko je sad ova penalčina
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Ni riječi o borbi Sarajeva za boljitak bh fudbala uprkos oprstrukcijama Čolpe i trenutnog premijerligaša.
Ni riječi o kriminalnom suđenju na utakmicama Borca i Zrinjskog iz kola u kolo.
Ni riječi o tome kako je Željezničar bestidno pokrao Posušje u prošlom kolu.
Okupirani smo vijestima o Hajduku, Kruniću, Partizanu, Rasimu Ljajiću, Poljudu...
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:06Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
upali od 2:59
sta nije za zuti karton od ovih bekicevih startova ? na husrefovom mjestu prije se zapitat zasto bekic totalno nepotrebno radi onakav start na cavaru kad vec ima zuti ? i on je bivsi igrac zrinjskog
zasto je husref dobio ove zute kartone valjda on najbolje zna , ona snimka dovoljno govori o njemu . cak sam ga nekad i cijenio jer traje toliko dugo ali ono je dno dna
pitao je netko za grbavicu , podsjeti me ? nije mi problem reci da se pogrijesi i u nasu korist ali da je bilo nesto bas ' kljucno u ovoj sezoni vala se ne sjecam
Prvi zuti nikad u zivotu nikom ga ne bi dao, drugi cistFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:06Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
sta nije za zuti karton od ovih bekicevih startova ? na husrefovom mjestu prije se zapitat zasto bekic totalno nepotrebno radi onakav start na cavaru kad vec ima zuti ? i on je bivsi igrac zrinjskog
zasto je husref dobio ove zute kartone valjda on najbolje zna , ona snimka dovoljno govori o njemu . cak sam ga nekad i cijenio jer traje toliko dugo ali ono je dno dna
pitao je netko za grbavicu , podsjeti me ? nije mi problem reci da se pogrijesi i u nasu korist ali da je bilo nesto bas ' kljucno u ovoj sezoni vala se ne sjecam
Toliko nam se navlači da su nam 4b oteli, hvala im.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Ni riječi o borbi Sarajeva za boljitak bh fudbala uprkos oprstrukcijama Čolpe i trenutnog premijerligaša.
Okupirani smo vijestima o Hajduku, Kruniću, Partizanu, Rasimu Ljajiću, Poljudu...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30ik0ik0 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:06Jel ti samo trolaš ili si uspio sam sebe slagati?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:55Gleda li iko utakmice koje komentira li cekate izjave shizofrenih likova pa na osnovu toga donosite zakljucke ? Dva zuta kartona iz udzbenika , drugi skoro pa direktan crveni . Husref dobije 'napadaj ' i svi za njim
Onakve kartone u par min.pravi neko samo beskrajno glup il je razlog u necemu sto nema veze s fucom
Kao i Vehabovic u BL.Ima zuti i odmah nakon toga baca loptu trazi drugi. pa kad ne dobi, popravi se udaranjem u lice.
Opravdani kartoni al i mnogo sumnjivi.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Ovaj je prekucao i Računovođu.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Čuj Sarajevu se navlači a u 8 od 9 utakmica direktnim odlukama sudija GUBILI bodove.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Iako znam da me trolaš. Odgovrit ću ti radi ostalih forumaša.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:30
1) Analizirati suđenje na osnovu jedne situacije je ono baš amaterski, na razini nekoga tko je jučer pao s Marsa i prvi put pogledao utakmicu PLBiH.
2) Što se tiče konkretno ove 2 situacije, 100 puta sam vidio da se ovake situacije ne sude kao žuti, nekad se i od sudi, zavisi od sudca i potrebe.
3) I najbitnije, ovake situacije se NIKAD ne sudce Borcu i Zrinjskom, e radi toga se ljudi žale, a ne što je jednu situaciju sudac procijenio ovako ili onako. Jako bitno je gledati širu sliku.
Nabroj tih 8 od 9 utakmica gdje ste izgubili bodove zbog sudijaPendulum je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:54Ovaj je prekucao i Računovođu.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑22 okt 2024, 08:39Strašno na šta je spao ovaj portal.
Čuj Sarajevu se navlači a u 8 od 9 utakmica direktnim odlukama sudija GUBILI bodove.![]()
![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40Je l koga hitna usivala ko što je dole ??Rigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Da postavljam snimke s istoka Koševa?feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:22
Ma trebali ste vi kamen pa Husrefa i Muhameda u glavu, ko sto ste navikli.
Je l ko od gostiju napadnut ?
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.
Na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru napadnuti su čelni ljudi FK Sarajevo, a veći incident spriječile su zaštitarske službe.
Naime, tokom praćenja KUP utakmice između Zrinjskog i Sarajeva čelni ljudi bordo kluba verbalno su napadnuti, dok je novoimenovani trener ekipe s Koševa Miodraga Ješić poprskan sokom.
Njih su nakon izjednačujućeg gola Sarajeva napali navijači Zrinjskog.
Ma daj, nije moguce. Pa gdje bi oni?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:28feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40Je l koga hitna usivala ko što je dole ??
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.![]()
![]()
Na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru napadnuti su čelni ljudi FK Sarajevo, a veći incident spriječile su zaštitarske službe.
Naime, tokom praćenja KUP utakmice između Zrinjskog i Sarajeva čelni ljudi bordo kluba verbalno su napadnuti, dok je novoimenovani trener ekipe s Koševa Miodraga Ješić poprskan sokom.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bekic napravio 5 faula u 20 min ni sam se nije bunio za karton na kraju, husref ko husref lajav, a price o namjestanju i sudjenju su ovoj ligi vise smijesne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima i slika kad onaj krezavi, ćelavi pljuje prema našima, ali mrsko mi tražiti.Beli98 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:38Ma daj, nije moguce. Pa gdje bi oni?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:28feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40
Je l koga hitna usivala ko što je dole ??
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.![]()
![]()
Fudbal je kontaktna igra. Svaki duel se može navući na faul, na karton, na penal ili da se zažmiri na sve to. Neki gledaju bukvalno na neka pravila a zaboravljaju na kriterij suđenja ili na očitu tendenciju. Zaista se stiče dojam da mnogi prate samo domaći fudbal. Potpuno drugi kriterij faulova, kartona važi za jedne a potpuno drugi za druge ekipe i to nerijetko od istih sudija a ponekada na istom meču. Samo potpuna neznalica ili zlonamjeran čovjek može pravdati ovo što radi Vico i drugovi.
-
Madrilenho
- Kontakt:
Maleni smradovi sa Grbavice, tajpi firgosa malog Radovca šta je pričao prije tekme u BL
- relativizam
- Kontakt:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 23 dec 2024, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 23 dec 2024, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Smiješno je uopšte i raspravljati jesu li žuti kartoni Bekića opravdani. Drugi je čak imao elemenata i za crveni.
Divovi nastavljaju da se brukaju ovim silnim kmečanjem.
Divovi nastavljaju da se brukaju ovim silnim kmečanjem.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.