Ma daj, nije moguce. Pa gdje bi oni?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:28feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40Je l koga hitna usivala ko što je dole ??
Je l ko od gostiju napadnut ?
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.![]()
![]()
Na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru napadnuti su čelni ljudi FK Sarajevo, a veći incident spriječile su zaštitarske službe.
Naime, tokom praćenja KUP utakmice između Zrinjskog i Sarajeva čelni ljudi bordo kluba verbalno su napadnuti, dok je novoimenovani trener ekipe s Koševa Miodraga Ješić poprskan sokom.
Njih su nakon izjednačujućeg gola Sarajeva napali navijači Zrinjskog.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bekic napravio 5 faula u 20 min ni sam se nije bunio za karton na kraju, husref ko husref lajav, a price o namjestanju i sudjenju su ovoj ligi vise smijesne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima i slika kad onaj krezavi, ćelavi pljuje prema našima, ali mrsko mi tražiti.Beli98 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:38Ma daj, nije moguce. Pa gdje bi oni?MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:28feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:40
Je l koga hitna usivala ko što je dole ??
Je l ko od gostiju napadnut ?
To jje samo običaj kod vas da direktno napadate protivnika..cak nerijetko i na teren udjete da uradite to.![]()
![]()
Na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru napadnuti su čelni ljudi FK Sarajevo, a veći incident spriječile su zaštitarske službe.
Naime, tokom praćenja KUP utakmice između Zrinjskog i Sarajeva čelni ljudi bordo kluba verbalno su napadnuti, dok je novoimenovani trener ekipe s Koševa Miodraga Ješić poprskan sokom.
Njih su nakon izjednačujućeg gola Sarajeva napali navijači Zrinjskog.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Fudbal je kontaktna igra. Svaki duel se može navući na faul, na karton, na penal ili da se zažmiri na sve to. Neki gledaju bukvalno na neka pravila a zaboravljaju na kriterij suđenja ili na očitu tendenciju. Zaista se stiče dojam da mnogi prate samo domaći fudbal. Potpuno drugi kriterij faulova, kartona važi za jedne a potpuno drugi za druge ekipe i to nerijetko od istih sudija a ponekada na istom meču. Samo potpuna neznalica ili zlonamjeran čovjek može pravdati ovo što radi Vico i drugovi.
-
- Kontakt:
Maleni smradovi sa Grbavice, tajpi firgosa malog Radovca šta je pričao prije tekme u BL
- relativizam
- Kontakt:

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 23 dec 2024, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 23 dec 2024, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Smiješno je uopšte i raspravljati jesu li žuti kartoni Bekića opravdani. Drugi je čak imao elemenata i za crveni.
Divovi nastavljaju da se brukaju ovim silnim kmečanjem.
Divovi nastavljaju da se brukaju ovim silnim kmečanjem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo samo da svežem kikice.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 12:22Nabroj tih 8 od 9 utakmica gdje ste izgubili bodove zbog sudijaPendulum je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:54Ovaj je prekucao i Računovođu.obagol je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:20
Možda zato što znaju da se Sarajevo ne bori za boljitak fudbala nego samo da ubaci svoje ljude u kriminalnu hobotnicu da bi mogli lakše krasti. Ovo što im se navlači ipak im nije dovoljno. Evo sad im kartoniraju sljedećeg protivnika a oni hinjski hoće da to prikažu kao navlačenje Zrinjskom.
Čuj Sarajevu se navlači a u 8 od 9 utakmica direktnim odlukama sudija GUBILI bodove.![]()
![]()
Vama da se crta kao trogodišnjaku vi shvatili ne bi.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jedina utakmica gdje su izgubili bodove zbog sudijske greške je ona na Pecari, poništen gol Renana Oliveire.
S tim da ni tu nije bilo neke namjere, jer da ih je neko htio namjerno oštetiti priznao bi se gol Širokog za 4:3.
Čisto sudijsko neznanje.
S tim da ni tu nije bilo neke namjere, jer da ih je neko htio namjerno oštetiti priznao bi se gol Širokog za 4:3.
Čisto sudijsko neznanje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa gdje će progovoriti, znaju da im odmah slijedi prošla sezona. Ne smiju to sebi dozvoliti.

Novi nivo sizofrenije su komentari "jeste za crveni, ali da je bilo na kontra strani, nikad ga ne bi svirao".
Priznaju da je ispravna odluka, ali moraju da ispune svoju potrebe za kmecanjem.
Kad pisanje računovođe podržava "brigada" iz BL onda ti je jasno koliko je sati.
Kao prvo, svi šute, jer nemaju razloga da se oglašavaju, i posebno zato jer znaju da je sve ovo farsa PR službe FK Sarajevo. Isto kao prošle sezone kad su stvorili hajp da bi skrenuli pažnju sa loših rezultata. Prvo su pokušali sa lažima o Ziljkiću, pa kad nije prošlo otišli su korak dalje.
Kao drugo, i najbitnije, svi znaju da uprava Sarajeva želi instalirati svoje ljude u savez, tako da bi dobili drugog Vicu ali eto bio bi "naš".
Te seljačke fore više nigdje ne prolaze.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vi se bolan ne znate ni za sebe izboriti niti progovoriti za sebe - vama godi kad vas karayu.
Šuti samo šuti, šuti moj dječače plavi

Šuti samo šuti, šuti moj dječače plavi

Ja još kmečim po navici u bordo majici u bordo majiciii

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Ko o cemu Virtualni o Sarajevu . Svi koji misle da je sudjenje i savez ok pridruzim se Husrefu hebo li vam Vico majku svima .
Sve to itekako ima efekta, to je ono čuveno pravilo čopora/krda.
Dobar dio naših se takođe primio, pa se evo nešto kao priča da smo i mi pokradeni sad u BL. Zna njihova PR služba šta radi, to je jedino što znaju.
Mi imali odlično suđenje u BL, malo domaćinsko ali ništa strašno. Sad im je tu priča da je Borac vodio pa nas nisu "klali", pa ih ja pitam šta da je ušla neka frljoka u 85+.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Cwirek, svrakino1921 i 24 gosta.