Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 22.10.2024 godine, razmatrala je prijavu Komiteta za takmičenje NS/FS BiH i službenih lica utakmice za pokretanje disciplinskog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic, Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u toku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola WWIN lige BiH, HŠK Zrinjski-FK Igman.
Donesena je odluka da se Husrefu Musemiću izriče kazna zabrane vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci i novčana kazna u iznosu od 3.000 KM zbog isključenja iz igre i nesportskog ponašanja u poluvremenu i nakon završetka gore navedene utakmice.
Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znači prije nego što je bekić na silu dobio crveni, Mašić je trebao dobiti crveni a Igmnan penal.
0:2 i igrač više. Ćao.
0:2 i igrač više. Ćao.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Nisi, samo si bezobrazan.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:36roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:32Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:17
Kakav bola kontakt vidis i sam da izbija loptu prije njega .
Kontakt već ostvaren, Mašić nije ni blizu lopte.
Hvala lijepo i doviđenja.
Penal i žuti (da ne govorimo da mu je već trebao dati žuti u 7. minuti jer je trebao za onaj faul)
Ili faul i crveni. Ti izaberi.
Igman oštećen, Zrinjski pogurana bgmi mahnitiji sam ja ...
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:41Nisi, samo si bezobrazan.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:36roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:32
Kontakt već ostvaren, Mašić nije ni blizu lopte.
Hvala lijepo i doviđenja.
Penal i žuti (da ne govorimo da mu je već trebao dati žuti u 7. minuti jer je trebao za onaj faul)
Ili faul i crveni. Ti izaberi.
Igman oštećen, Zrinjski pogurana bgmi mahnitiji sam ja ...

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
roccosiffredi
- Kontakt:
E ti si bolestan, lopta znaci nije ni blizu igraca Igmana a ne ovom. Kontakt prvo na njegovu nogu sad sta se tamo desava se ne vidi, znaci moze se vidit da je penal a da li je dirao loptu ne vidimo.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:41
![]()
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:47Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
roccosiffredi
- Kontakt:
S vama i Borcem je sve moguće. Pogotovo ako u Mostaru sudi sudija iz Gruda, a u BL iz Gradiške.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:47Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 22 okt 2024, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Argumenti argumenti ne gluposti ...roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53S vama i Borcem je sve moguće.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:47Prekršaj je još očitiji kad se gleda video nego ovako na slikama. Igman je u ovoj situaciji oštećen 100%.
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Upravo smo vidjeli da kod tebe ne važe argumenti. Trebamo vjerovati tebi a ne svojim očima.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53Argumenti argumenti ne gluposti ...roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53S vama i Borcem je sve moguće.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50
Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )
Argumenti su da zrinjski ima penala svake sezone kao ostali klubovi zajednoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53Argumenti argumenti ne gluposti ...roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:53S vama i Borcem je sve moguće.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:50
Da da i reakcija Ramića je kao da je bio penal . ( Hajd sad nastavi šta je trebao žaliti se pa da dobije crveni .... )
Argumenti su da borac s najvecim mesarima ove lige ima najmanje kartona
Argumenti su da zrinjski i borac imaju guranje sudija
Argumenti su da je svaki klub ostecen u bar 5 kola osim zrinjskog i borca
Treba li jos?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husref Musemic !!!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nova palestina
Kad je u pitanju kazniti Sarajevo ili glas protiv saveza, za 12 sati se organizuje i sazove sjednica a i donese kazna
Kad je u pitanju kazniti Sarajevo ili glas protiv saveza, za 12 sati se organizuje i sazove sjednica a i donese kazna
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 22 okt 2024, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Dobar pogodak
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sramota, sramota i sramota!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
SAMO BORDO
- Kontakt:
Sta mi imamo od svega ovoga, malo galame psovanja i pojeo vuk magarca.
Zna to bagra i zato nam tako i jeste
Dan,dva frka i proslo

Gdje je taj prkos i imati, da nedas na sebe i svoje
Zna to bagra i zato nam tako i jeste
Dan,dva frka i proslo
Gdje je taj prkos i imati, da nedas na sebe i svoje
Nemam naravno.
Ako imaš video, slobodno podijeli, nije problem da povučem napisano.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Najjača je brzina reakcije za ovo, i još jače kako sad imaju komentar da opravdaju sve odluke. Kada je trebalo pisati o utakmicama Sarajeva u Širokom i BL, pojela maca jezik.
I kako samo analiziraju što im odgovara, strasno. Kazlagic dosudio 40 faulova u mrtvoj utakmici. Onaj bogalj u BL propustio kartonirati Nikolova i Herreru na vrijeme. To je nevažno.
Mora se ba vršiti pritisak na ovo. Mora prštati od tekstova i pritiska javnosti.
I kako samo analiziraju što im odgovara, strasno. Kazlagic dosudio 40 faulova u mrtvoj utakmici. Onaj bogalj u BL propustio kartonirati Nikolova i Herreru na vrijeme. To je nevažno.
Mora se ba vršiti pritisak na ovo. Mora prštati od tekstova i pritiska javnosti.
Ma na zalbi ce ovo husrefu preimenovati do kraja polusezone, ali je teski bezobrazluk od strane saveza
Trenutno korisnika/ca: Anex, bvsic, ErosViverosViv i 19 gostiju.