Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
@surreal
Naucit ces nekad u zivotu da kazes ne a da te libo kako ce ta druga osoba reagovati. Nesto sto ne mozes (a bukvalno ne mozes), ne mozes ti izmisliti toplu vodu da bi valjo nekom da ti je brat rodjeni, ali dobro ti je @cohelo rekao to dodje s godinama, kad svatis da si naguzen vise puta jer si htio biti dobar. Ako ti je dobar jaran i imas viska para koje mozes posuditi dok se lik ne snadje (nista vise od 500km) ok, mimo toga nije tvoj problem i cao
Naucit ces nekad u zivotu da kazes ne a da te libo kako ce ta druga osoba reagovati. Nesto sto ne mozes (a bukvalno ne mozes), ne mozes ti izmisliti toplu vodu da bi valjo nekom da ti je brat rodjeni, ali dobro ti je @cohelo rekao to dodje s godinama, kad svatis da si naguzen vise puta jer si htio biti dobar. Ako ti je dobar jaran i imas viska para koje mozes posuditi dok se lik ne snadje (nista vise od 500km) ok, mimo toga nije tvoj problem i cao
@Surreal Ti si ono na Bjelavama? Haj nađemo se kod Alija, treba i meni nekih para
- kraljttbvb
- Kontakt:
Surreal pravi naivni bosnjak
Da imas svoj stan, mozda bi i mogao razmisliti da dodje kod tebe 10-ak dana, ali posto zivis sa roditeljima, otpepaj ti njega slobodno.
A ona je majstor na kvadrat, njega sa svima zavadila, pa mu ne da da dodje kod nje. A on i dalje na njenoj strani
. Ovaj naivniji i od tebe 

Da imas svoj stan, mozda bi i mogao razmisliti da dodje kod tebe 10-ak dana, ali posto zivis sa roditeljima, otpepaj ti njega slobodno.
A ona je majstor na kvadrat, njega sa svima zavadila, pa mu ne da da dodje kod nje. A on i dalje na njenoj strani

Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 22 okt 2024, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ovdje ide ona sto sam redovno cuo od starijih: "Dok se nisam ozenio nisam znao da mi ne valja ni mati ni otac."
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
@surreal je li ti on bio na dzenazi u snu? Ako nije, tjeraj to odmah 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nek se izvine babi, nasi roditelji sve oprastaju i da si gov.no najvece, takav nam je mentalni sklop prema potomstvu, a on nek malo pogleda situaciju u kojoj se nasao a nije je ni ozenio.
- Centre forward
- Kontakt:
Žene imaju prirodan talenat da razyebu sve i svašta, a kad ih pogledaš recimo u nauci, najjače što su izmislile su brisači za auto. Parafraziram, al' zbog slične rečenice sam kod jedne profesorke nekad davno na PMF-u jedva položio ispit.
Meni je jača ona da dok se nisam oženio nisam znao kako se oblači majica.
Nije nikakva mizoginija da se razumijemo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ja stvarno nisam nesto posebno dugo na ovom forumu ali evo u malo jace od dva mjeseca vazda neke pizdarije sa surretom.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Vecina zena su teritorijalne, to prikruvaju dok ih ne ozenis, kad se ozenis tad vecini krecu ti zenski manifetluci. Ali moras i ti zapet ili te nea nigdjeCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:45Žene imaju prirodan talenat da razyebu sve i svašta, a kad ih pogledaš recimo u nauci, najjače što su izmislile su brisači za auto. Parafraziram, al' zbog slične rečenice sam kod jedne profesorke nekad davno na PMF-u jedva položio ispit.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo dovoljno mi ovo:Surreal je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:49Treba mi savjet, drug odlučio da se ženi i pored sprata kojeg njegovi roditelji prave polahko baš za njega i buduću mu ženu, ona nije za tu opciju. Okrene ga protiv roditelja i dečko u roku od dva mjeseca se totalno promijeni. Od uzornog sina, studenta, momka koji je sam zarađivao sebi novac do čovjeka koji prezire svoje roditelje.
I na tom "početku" dok je on imao namjeru da ode od svojih, ali i dalje živio sa njima - bio sam uz njega, iako niko drugi nije. Podržavao plan da ode i da se osamostali, bez obzira koliko je bio bezobrazan prema roditeljima (čisto priče radi zbog čega su oni toliko vezani za njega - već su izgubili tragično jedno dijete), buduća žena ga okrenula i protiv sve familije i prijatelja
ako hoćeš savjet, reci tom drugu slobodno nek se rokne, a ti se fino distanciraš od beskičmenjaka
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Bosna i Hercegovina je u prvih devet mjeseci ove godine izvezla oružja i municije u vrijednosti od 280 miliona KM
To je za 28,2 posto više nego u istom periodu.
Ukupan izvoz namjenske industrije bio je nešto veći, kada se dodaju i neki drugi proizvodi poput eksploziva.
Riječ je o rekordnim iznosima i već sada je jasno da će BiH ove godine oboriti vlastiti rekord.
Osim toga, očekuje se još veći rast u narednom periodu, pogotovo zbog činjenice da se Amerikanci snažnije uključuju u razvoj naše namjenske industrije.
Kako smo pisali, Amerikanci su preuzeli značajne udjele u Pretisu i Binasu.
Pred dioničarima firme Pretis krajem ovog mjeseca naći će se inicijativa o realizaciji investicionog plana koju je podnijela kompanija Regulus Global.
Ova kompanija, između ostalog, radi na savjetovanju firmi širom svijeta. Očekuje se da će ona, osim finansijske injekcije, pomoći našim firmama da usklade svoje proizvode i procedure sa standardima NATO-a.
To će otvoriti vrata našim firmama za jaču saradnju sa nekim od najjačih armija svijeta.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 22 okt 2024, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- Marsal
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:451. Žene imaju prirodan talenat da razyebu sve i svašta, a 2. kad ih pogledaš recimo u nauci, najjače što su izmislile su brisači za auto. Parafraziram, 3. al' zbog slične rečenice sam kod jedne profesorke nekad davno na PMF-u jedva položio ispit.
4. Meni je jača ona da dok se nisam oženio nisam znao kako se oblači majica.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odbio sam ga, dobih odgovor u fazonu nisam se nadao ovome i od tebe, malo me boli ova situacija, ali jbg
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma mlad momak sigurno. Kad bude malo stariji skontat će da mu nema boljeg prijatelja od roditelja i da nikada ne smije dozvoliti nijednoj ženi da ga zavadi s njima. Jer valjat će mu i valjali su mu 1000 puta više nego žena. Ali ono, mlado-glupo. I ako te pokušava zavaditi s roditeljima, nema tu materijala za ženidbu. Da je insan, ne bi to nikada radila. Zato nisam nikada za to da ženiš prvu koja ti dođe, treba i proći neke stvari u životu, naučiti neke stvari na lakši a ne na teži način.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- numanumaye22
- Kontakt:
Sramotit muski rod tako, tuga. Kako ocajni znaju bit muskarci. I na to sve jos totalno nesamostalan momak, zavisan od roditelja. Nek su ga istjerali iz kuce. Cuj dos'o kod zenske stanovat 

Al čuj alfa muškarčina kako objašnjavaju kako je najbolje živjet s mamom cijeli život 

- feniksptica
- Kontakt:
Najbolje je se osamostalit. Al da se s roditeljima zakacis zbog picoke....pff
Nije od zlata
Nije od zlata
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba ih banovati

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad bih pobanovao sve za koji ostavljaju dojam da s mamom žive ostali bismo Alem i ja sami u dvorani
-
- Kontakt:
Jesi ti vec jednom pisao kako si posudio nekom rodjaku pare, on ti nije vracao, pa te bilo sramota traziti pare nazad?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎