Nego kako se radi, kada smo nesposobni parlamentarno?
Premijer liga BiH - aktuelno
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakve veze ima selo sa onim što je Husref uradio?
Ti bi mirno gledao i šutio da te provociraju? Da ti se smiju u lice?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Interesantno kako je disc. komisija požurila da kazni Musemića "ranom zorom", zbog psovki čelniku saveza nakon utakmice, dok recimo orgijanje navijača, ratne zastave i skandiranje presuđenim ratnim zločincima tokom utakmice nisu ni tematizirali ni dva dana nakon.luckystrike je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:38Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 22.10.2024 godine, razmatrala je prijavu Komiteta za takmičenje NS/FS BiH i službenih lica utakmice za pokretanje disciplinskog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic, Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u toku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola WWIN lige BiH, HŠK Zrinjski-FK Igman.
Donesena je odluka da se Husrefu Musemiću izriče kazna zabrane vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci i novčana kazna u iznosu od 3.000 KM zbog isključenja iz igre i nesportskog ponašanja u poluvremenu i nakon završetka gore navedene utakmice.
Mi cemo se sibat je'l Osim kriminalac, je'l Ibrakovic pakas, jesu'l Velezovci pijacari itd.itatabisine je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:15Hronološki gledano.
Prvo suspenduju Peljtu covjeka koji sudi regularno Ligu prvaka i Lugu nacija, covjeka koji nece da bude pod njihovm kapom.
Namjerno "kolju" Zelju, Sarajevo Velež
Disciplinski najvise kaznavaju Želju, Sarajevo, Velež
Orkestrirano rade protiv bosnanskih klubova i trenera a zadnji primjer je Husref.
Ko god od bosnjackih predstavnika bude glasao da Vico dobije jos jedan mandat treba ga kazniti zestoko, kako samo narod zna jer oni su UNISTILI BH FUDBAL, a ne Vico i Beusi. Ovo ni Vico ni Beus ne bi mogli raditi da nije PRODATIH BOSNJAKA.
Pred pocetak sezone donose pravila o broju stranaca, mijenjaju takmicenje gdje se ne zna ni ko ispada ni ko ulazi iz drugih liga jednostavno idu na format 4-4-4 i idu ka unistavanju bh fudbala.
Je li bosnjacka komponenta klubova dovoljno jaka i slozna da ovome stane u kraj, cisto sumnjam, ali ovo je kap koja preljeva casu.
ZASTO SUTE SARAJEVSKI MEDIJI.
Jesu li se prodali za akreditacije reprezentacije i nekoliko besplatinih putovanja sa Savezom.
Ima li portala koji smiju udariti na Savez, ocigledno NEMA.
Njima idealno. Ne moramo se mi volit al' obraz imat moramo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
To je to. A trenutno, u Savezu, od B komponente, nema ga niko. Ili je jeftin (sendvič i cvaja).godrina je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:36Mi cemo se sibat je'l Osim kriminalac, je'l Ibrakovic pakas, jesu'l Velezovci pijacari itd.itatabisine je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:15Hronološki gledano.
Prvo suspenduju Peljtu covjeka koji sudi regularno Ligu prvaka i Lugu nacija, covjeka koji nece da bude pod njihovm kapom.
Namjerno "kolju" Zelju, Sarajevo Velež
Disciplinski najvise kaznavaju Želju, Sarajevo, Velež
Orkestrirano rade protiv bosnanskih klubova i trenera a zadnji primjer je Husref.
Ko god od bosnjackih predstavnika bude glasao da Vico dobije jos jedan mandat treba ga kazniti zestoko, kako samo narod zna jer oni su UNISTILI BH FUDBAL, a ne Vico i Beusi. Ovo ni Vico ni Beus ne bi mogli raditi da nije PRODATIH BOSNJAKA.
Pred pocetak sezone donose pravila o broju stranaca, mijenjaju takmicenje gdje se ne zna ni ko ispada ni ko ulazi iz drugih liga jednostavno idu na format 4-4-4 i idu ka unistavanju bh fudbala.
Je li bosnjacka komponenta klubova dovoljno jaka i slozna da ovome stane u kraj, cisto sumnjam, ali ovo je kap koja preljeva casu.
ZASTO SUTE SARAJEVSKI MEDIJI.
Jesu li se prodali za akreditacije reprezentacije i nekoliko besplatinih putovanja sa Savezom.
Ima li portala koji smiju udariti na Savez, ocigledno NEMA.
Njima idealno. Ne moramo se mi volit al' obraz imat moramo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Malo mangupluka ubacis, pises uefi/fifi, ali ne jednom nego nakon svakog kola, sutis na press konferencijama i to ne jednom nego nakon svake konferencije, itd. itd. Ali ovako kojicaski, nista se ne postize, opet kazem, covjek je sa sela i to je njegov nacin komunikacija tako da razumijem.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:29Nego kako se radi, kada smo nesposobni parlamentarno?
FKŽ !
Joj sta ima svi vi velikogradjani, vi ne psujete inace kad se iznervirate?TeaM87 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:39Malo mangupluka ubacis, pises uefi/fifi, ali ne jednom nego nakon svakog kola, sutis na press konferencijama i to ne jednom nego nakon svake konferencije, itd. itd. Ali ovako kojicaski, nista se ne postize, opet kazem, covjek je sa sela i to je njegov nacin komunikacija tako da razumijem.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:29Nego kako se radi, kada smo nesposobni parlamentarno?
1946-1987
Neka Sarajevo, Velež, Željo, Igman, Sloboda odbiju igrati pa ces vidjeti kako se čisti savez kada ih UEFA I FIFA suspenduje. Ali svako šuti dok se njega ne krade to je i problem.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jeeebbbbbeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm vviiiiiiiiiiiiicuuuuuuu i baaaaaaaaaaanjaaluuuuuuuuku
Stat ce na ovome kao i uvijek. Svako cuva svoju guzicu.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:17Pretpostavljam da na kraju niko Husrefa neće podržati, jer nismo složni i jedna smo od najvećih bezmudih nacija.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Naravno da ga niko nece podrzat,uostalom ovakvo cutanje od medija,navijaca,klubova nije zapamceno od kad postoji liga. Prije je Sisoje hebo mrtve,prijetio batinama itd pa nije bio suspendovanBeli98 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:50Stat ce na ovome kao i uvijek. Svako cuva svoju guzicu.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:17Pretpostavljam da na kraju niko Husrefa neće podržati, jer nismo složni i jedna smo od najvećih bezmudih nacija.
Naravno da psujem. Ali da sam javna licnost, gledao bih da se suzdrzim, makar pred kamerama.leo1946 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:44Joj sta ima svi vi velikogradjani, vi ne psujete inace kad se iznervirate?TeaM87 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:39Malo mangupluka ubacis, pises uefi/fifi, ali ne jednom nego nakon svakog kola, sutis na press konferencijama i to ne jednom nego nakon svake konferencije, itd. itd. Ali ovako kojicaski, nista se ne postize, opet kazem, covjek je sa sela i to je njegov nacin komunikacija tako da razumijem.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:29
Nego kako se radi, kada smo nesposobni parlamentarno?
Opet kazem, Husref sve upravu, ali nije ovo nacin.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Svega mi mog dotakli smo dno ispod ovog tesko da mozerelativizam je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:16umjesto da se sazove hitna reakcija povodom skandiranja u Banja Luci rat.nim zlocinc.ima
oni hitnu sjednicu sprovode zbog psovanja savezu
davno smo mi ogradjeni samo nas nisu poceli bombardovati
Jbg pukao covjeku film. Vjerovatno ne bi nista ni rekao da se onaj smrad Sehovic nije poceo cerekati u tom trenutku.TeaM87 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:57Naravno da psujem. Ali da sam javna licnost, gledao bih da se suzdrzim, makar pred kamerama.leo1946 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:44Joj sta ima svi vi velikogradjani, vi ne psujete inace kad se iznervirate?TeaM87 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:39
Malo mangupluka ubacis, pises uefi/fifi, ali ne jednom nego nakon svakog kola, sutis na press konferencijama i to ne jednom nego nakon svake konferencije, itd. itd. Ali ovako kojicaski, nista se ne postize, opet kazem, covjek je sa sela i to je njegov nacin komunikacija tako da razumijem.
Opet kazem, Husref sve upravu, ali nije ovo nacin.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Niko nije stao uz Mladost DK, ne vidim zasto bi iko stao za pojedinca.Beli98 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:50Stat ce na ovome kao i uvijek. Svako cuva svoju guzicu.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:17Pretpostavljam da na kraju niko Husrefa neće podržati, jer nismo složni i jedna smo od najvećih bezmudih nacija.
Bravo papak. Ide ujedinjenje uskoro, samo se ti nemoj sikirati ljubi Faćko.Orden43 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:22Ma taj Husref je davno trebao biti sankcionisan iz fudbala tog covjeka kad pustis na teren kao da si cimpanzu pustio dere se, vice, galami, psuje, trci, hoda ma strasno sve pratio sam ja njega cak je i Peljto u jednom podcastu rekao da je najteze suditi utakmicu kad ta cimpanza sjedi na klupi.
Ne branim Husrefa, onako ne treba reagovati ali kako **** iz saveza poletili da ga kazne. Odmah ekspresno sjednica i kazna, a ni riječi o orgijanju fašista na stadionu u BL. Sta je sa grafitom na stadionu? Zastavom genocidne VRS na tribini? Sta je sa skandiranjem mladicu? To ništa aaa? E zbog toga se priključujem psovkama meni ne bas dragog Husa. Dok god smo pi*ke koje sute nek nas *ebe ko stigne, nek negiraju, provociraju itd. Pozdrav za sve i za Husrefa.
Pitari su se 5 minuta poslije utakmice za juniorskog prvaka PL igranoj u Banjaluci prije 2 godine raspisali kako su pokradeni, iako ta utakmica nije bila nigdje prenosena niti postoji bilo kakav video sa nje. Ovo sa ukocenom mutnom slikom je ipak napredak.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:36roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:32Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:17
Kakav bola kontakt vidis i sam da izbija loptu prije njega .
Kontakt već ostvaren, Mašić nije ni blizu lopte.
Hvala lijepo i doviđenja.
Penal i žuti (da ne govorimo da mu je već trebao dati žuti u 7. minuti jer je trebao za onaj faul)
Ili faul i crveni. Ti izaberi.
Igman oštećen, Zrinjski pogurana bgmi mahnitiji sam ja ...
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 22 okt 2024, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Da se prisjetimo stare dobre numere
Kretencina prava, da ne pisem sta bi mu trebalo uraditi ovdje javno...DamirT je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:01Jbg pukao covjeku film. Vjerovatno ne bi nista ni rekao da se onaj smrad Sehovic nije poceo cerekati u tom trenutku.
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 22 gosta.