Premijer liga BiH - aktuelno
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Podrška za Husrefa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jakirevicu za tucu 1500 maraka - krivica njegova
Husferu za psovke 3000 maraka i suspenzija 6 mjeseci - izrevoltiran za ponasanje. Ne opravdavam, iako je imao razlog.
Ako se klubovi ne pobune i ne budu objektivni, iskreno onda i ne zasluzuju nista drugo osim da ih Savez nastavi je.... jos vise. I treba da Savez ugasi svaki klub koji i nakon ovoga bude sutio. Kukavice obicne.
Husferu za psovke 3000 maraka i suspenzija 6 mjeseci - izrevoltiran za ponasanje. Ne opravdavam, iako je imao razlog.
Ako se klubovi ne pobune i ne budu objektivni, iskreno onda i ne zasluzuju nista drugo osim da ih Savez nastavi je.... jos vise. I treba da Savez ugasi svaki klub koji i nakon ovoga bude sutio. Kukavice obicne.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Jel ti Vico babo ?Orden43 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:22Ma taj Husref je davno trebao biti sankcionisan iz fudbala tog covjeka kad pustis na teren kao da si cimpanzu pustio dere se, vice, galami, psuje, trci, hoda ma strasno sve pratio sam ja njega cak je i Peljto u jednom podcastu rekao da je najteze suditi utakmicu kad ta cimpanza sjedi na klupi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas takorelativizam je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:16umjesto da se sazove hitna reakcija povodom skandiranja u Banja Luci rat.nim zlocinc.ima
oni hitnu sjednicu sprovode zbog psovanja savezu
davno smo mi ogradjeni samo nas nisu poceli bombardovati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Peljto 6 utakmica ,Petrovic otimacinu napravi 2 utakmice kazne .Argentina je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:10Jakirevicu za tucu 1500 maraka - krivica njegova
-
- Kontakt:
Zasto nema suspenzije stadiona u BL ?? Ponvlja se skandiranje ratnom zlocincu.
Sta mislite što je skolonjen Petrovic iz Zrinjskog.?
DA nije možda jer se smijao odlukama u korist Borca kad je mogao uzeti titulu.. Gdje će to raditi levat, nije znao ili mu niko nije objasnio relaciju Beus Vico. Noga, sretno prijatno.
DA nije možda jer se smijao odlukama u korist Borca kad je mogao uzeti titulu.. Gdje će to raditi levat, nije znao ili mu niko nije objasnio relaciju Beus Vico. Noga, sretno prijatno.
Pa Husref mu je u startu psovao, prije bilo kakve njegove reakcije.DamirT je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:01Jbg pukao covjeku film. Vjerovatno ne bi nista ni rekao da se onaj smrad Sehovic nije poceo cerekati u tom trenutku.
Jbg pretjerao je. Realno posmatrač nema sta biti kriv.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Zato što sudija te utakmice nije čuo to skandiranje, čovjek je malo nagluv, ima ljekarsko uvjerenje, a ni delegat ni kontrolor nisu čuli od zvižduka ostalih objektivnih navijača na stadionu koji nisu podržavali takve povike manje grupe lešinara.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:14Zasto nema suspenzije stadiona u BL ?? Ponvlja se skandiranje ratnom zlocincu.
Za slicnu situaciju je bio penal za borac protiv radnika proslo koloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑22 okt 2024, 15:13Hvala .roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:51Prvi faul, doduše više van 16 je bio u 7. minuti. Mašić faulira Ramića. Nije svirao ništa.
Drugi faul, 44. minut, opet Mašić faulira Ramića. Penal i žuti. Ako je htio navući van 16, onda je faul i crveni, jer je Mašić zadnji igrač. Ništa nije svirao.
1. situacija faul na Ramiću po meni čist ali van 16.
2. Situacija , Mašić klizećim startom izbija loptu prije Ramića.
( 1.slika noga Mašića ispred Ramićevih nogu , 2.slika pad Ramića koljenima na Mašića što jasno pokazuje da je Mašić ispred Ramića i da su stopala Ramića iza Mašića jedino da na koljenima trči ).
![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih brate Husrefu na kaznu dodao i da ide na društveno korisni rad u neku od favela u Španiji.tabba77 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:02Bravo papak. Ide ujedinjenje uskoro, samo se ti nemoj sikirati ljubi Faćko.Orden43 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:22Ma taj Husref je davno trebao biti sankcionisan iz fudbala tog covjeka kad pustis na teren kao da si cimpanzu pustio dere se, vice, galami, psuje, trci, hoda ma strasno sve pratio sam ja njega cak je i Peljto u jednom podcastu rekao da je najteze suditi utakmicu kad ta cimpanza sjedi na klupi.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Pa nije Husref psovao Šehovicu samo zbog ove utakmice , nego zbog opsteg stanja i zato sto su se prodali Vici . Husref je izuzetno blago reagovao kako su naorali "djelioci pravde".
Zar mu nije psovao sa onog videa nakon sto se on krenuo smijati?Riquelme je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:17Pa Husref mu je u startu psovao, prije bilo kakve njegove reakcije.
Jbg pretjerao je. Realno posmatrač nema sta biti kriv.
Eto ako je psovao nesto za vrijeme trajanja utakmice, to je par utakmica suspenzije. Presudilo je psovanje Vice i slicno, pa da dobije ovoliku kaznu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovo je poruka svakom ko se pomisli protiviti savezu. Daj Bože kad bi ovo probudilo cijelu ligu i svi stali jedni uz druge dok se ne izbaci pomenuti.
Ma samo je pitanje bilo ko ce prvi puci na ovo sve. Zao mi samo sto to niko u BL nece da uradi. Zrinjski je prilicno kulturan klub i ljudi u klubu. A sve je ovo kriv vico i njegovi.
-
- Kontakt:
Ima li razlike u kaznama kad izgovoris delegatu "yebo ti ja mater" ili "yebo ti vico mater" ?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma nece brate pa Mladost su izbacili hinjski a da se neko za pojedinca pobuni.Argentina je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:10Jakirevicu za tucu 1500 maraka - krivica njegova
E svaka im cast sta nam rade, yebu nas ne vade a mi se svaki put uspijemo medjusobno porokat. I zasluzili smo sve sto nam rade. Samo nek komsiji crkne krava
Disciplinska komisija
1. Dario Knezović - Široki Brijeg
2. Goran Kosorić - Istočno Sarajevo
3. Nermin Kljajić - Cazin
4. Edin Kotlo - Mostar
5. Mario Rozić - - Čitluk
6. Marinko Štrbac - Banja Luka
1. Dario Knezović - Široki Brijeg
2. Goran Kosorić - Istočno Sarajevo
3. Nermin Kljajić - Cazin
4. Edin Kotlo - Mostar
5. Mario Rozić - - Čitluk
6. Marinko Štrbac - Banja Luka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro vecer Palestinci. Kako se osjecate, slobodni, u svojoj enklavi? Jeb.eni sa svih strana, i po vertikali.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 19 gostiju.