Premijer liga BiH - aktuelno
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo batine mogu pomoci da se ovaj bezobrazluk prekine, pocevsi od Durica, Pilava I ostalih bosnjaka, koji se svakodnevno krecu po Sarajevu.
Kerovi iz saveza, umirali u najgorim mukama 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja sam samo rekao kako se za nesto sto se ni ne vidi kazni a kod nas ovo ce proci mozda s nekom uslovnom ako bude kazne uopste??Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:56Pa konju kad dignes parolu na evropskoj utakmici kaznjava te UEFA po svom pravilniku, na prvenstvenoj utakmici kaznjava te domaci savez po svom pravilniku. Sta ti nije jasno?bvsic je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:49Barseloni zabranjeno gostovanje u LP Zvezdi cini mi se jer je neki lik pokazao natpis "Flick Heil". Koji je nemoguce skoro ni vidjeti na tolikom stadionu i toliko ljudi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:40Jel ovaj glupan zna da je nas savez UEFA clanica i zna li kazne za isticanje slika i skandiranje covjeku osudjenom za genocid? Kakve su kazne za skandiranje Hitleru sta mislite?
A kod nas ovaj chetnik pravda kako nema u pravilu definisano ovo. Yebem ti majku i pravilo chetnicko
Barselonini su digli taj natpis protiv Monaka, a ne protiv Espanjola.
-
- Kontakt:
Sa ovakvim ulaziti u neku raspravu , taj ne zna osnove sporta , s gore navedenim je sve rekao !Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:02Gdje pise da se mora desiti u sluzbenim prostorijama, na terenu ili na klupi?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Gori sam ja sto se raspravljam sa propuhom kao sto si ti ali odgovorit cu ti jednom i s ovim zavrsit raspravu da se vise, iako je anonimno, ne blamiras.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:35Eto vidis koliko si glup. Prvo ne znas da kopiras ili si namjerno izbrisao "ko istice simbole ili geste politickog karaktera" sto pise poslije rijeci "propagande".ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:20Slusaj incestu koji ismijavas palestinu i sto te admin cuva, tu svoju mitomansku propagandu mozes prosipati po svom selu u svojoj mocvari gdje je prosjek godina 76 ali ne i ovdje.
U urbanim dijelovima drzave ljudi cesto imaju internet i sve dostupne propise online tako da se ne pravi gluplji nego sto jesi vicopusitelju krkanski.
(5)Ako gledalac na utakmici ili javnoj utakmici pokazuju natpise i simbole koji
javno vrijeđaju ljudsko dostojanstvo po osnovu rase, boje, nacije, religije, jezika ili
počine neki drugi diskriminirajući čin ili pokazuju vidove ekstremističke ideološke
propagande, klub za kojeg gledaoci navijaju biće kažnjen novčanom kaznom od
3.000 KM do 30.000 KM i zabranom igranja od tri do pet utakmica na domaćem
terenu bez prisustva gledalaca.
A i u tome sto si boldovao ja ne vidim izraze ratni zlocinac, presudjeni ratni zlocinac i slicno.
Oznacio sam i boldirao clan koji se tice tvog snsd projekta sto je u narodu poznat kao borac i vase zadnje utakmice u kojoj ste velicali ratne zlocince. Zasto bih isticao neki drugi clan koji nema veze sa utakmicom?
Druga stvar, ne generalizuj ono sto je nemoguce, nema ti u svijetu drzave u cijem pravilniku ce navesti psovanje ovog, psovanje onog, vrijedjanje ovog, vrijedjanje onog. Lijepo je sve definisano i stavljeno pod uvrede i vrijedjanje ljudskog dostojanstva, te iskazivanje ekstrmistickih i ideoloskih propagandi.
Znam da su to rijeci sa previse slova za tvoj propuh u glavi ali se potrudi.
-
- Kontakt:
Da se malo podsjetimo skrivene kamere, zvijezda/glavni lik - Fuad Čolpa
-
- Kontakt:
Ne zelim remetiti vase psovanje majke jednih drugima samo da desetaru cestitam na tijesnoj pobjedi ispred Grenlanda Senegala i Gvatemale
https://www.klix.ba/lifestyle/putovanja ... /241022180

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 okt 2024, 21:17Ne zelim remetiti vase psovanje majke jednih drugima samo da desetaru cestitam na tijesnoj pobjedi ispred Grenlanda Senegala i Gvatemale
![]()
Ovo je zaista velika desetarova pobjeda.

Golemo si, Sarajevo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sigurno seta protegao kosti do Nedzarica obradovat ce se kad se vratiVirtu4l je napisao/la: ↑22 okt 2024, 21:19CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 okt 2024, 21:17Ne zelim remetiti vase psovanje majke jednih drugima samo da desetaru cestitam na tijesnoj pobjedi ispred Grenlanda Senegala i Gvatemale
![]()
Ovo je zaista velika desetarova pobjeda.![]()
![]()
Golemo si, Sarajevo.![]()
-
- Kontakt:
Jel istina da su Kaljanca s arene sklonili ??
Ma razbacio partiju šaha na Alipašinom, a ugasio notifikacije sa Klixa.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 okt 2024, 21:25
Sigurno seta protegao kosti do Nedzarica obradovat ce se kad se vrati![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako jesu nije ga arena sklonila sigurno

Davno su ga trebali skloniti. Treba ga zvati na forum, odlično bi se uklopio sa navijačima Sarajeva.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Clan ide ovako:ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 okt 2024, 21:14Gori sam ja sto se raspravljam sa propuhom kao sto si ti ali odgovorit cu ti jednom i s ovim zavrsit raspravu da se vise, iako je anonimno, ne blamiras.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:35Eto vidis koliko si glup. Prvo ne znas da kopiras ili si namjerno izbrisao "ko istice simbole ili geste politickog karaktera" sto pise poslije rijeci "propagande".ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:20
Slusaj incestu koji ismijavas palestinu i sto te admin cuva, tu svoju mitomansku propagandu mozes prosipati po svom selu u svojoj mocvari gdje je prosjek godina 76 ali ne i ovdje.
U urbanim dijelovima drzave ljudi cesto imaju internet i sve dostupne propise online tako da se ne pravi gluplji nego sto jesi vicopusitelju krkanski.
(5)Ako gledalac na utakmici ili javnoj utakmici pokazuju natpise i simbole koji
javno vrijeđaju ljudsko dostojanstvo po osnovu rase, boje, nacije, religije, jezika ili
počine neki drugi diskriminirajući čin ili pokazuju vidove ekstremističke ideološke
propagande, klub za kojeg gledaoci navijaju biće kažnjen novčanom kaznom od
3.000 KM do 30.000 KM i zabranom igranja od tri do pet utakmica na domaćem
terenu bez prisustva gledalaca.
A i u tome sto si boldovao ja ne vidim izraze ratni zlocinac, presudjeni ratni zlocinac i slicno.
Oznacio sam i boldirao clan koji se tice tvog snsd projekta sto je u narodu poznat kao borac i vase zadnje utakmice u kojoj ste velicali ratne zlocince. Zasto bih isticao neki drugi clan koji nema veze sa utakmicom?
Druga stvar, ne generalizuj ono sto je nemoguce, nema ti u svijetu drzave u cijem pravilniku ce navesti psovanje ovog, psovanje onog, vrijedjanje ovog, vrijedjanje onog. Lijepo je sve definisano i stavljeno pod uvrede i vrijedjanje ljudskog dostojanstva, te iskazivanje ekstrmistickih i ideoloskih propagandi.
Znam da su to rijeci sa previse slova za tvoj propuh u glavi ali se potrudi.
(5) Ako gledaoci na utakmici pokazuju natpise i simbole koji javno vrijeđaju
ljudsko dostojanstvo po osnovu rase, boje, nacije, religije, jezika ili počine neki drugi
diskriminirajući čin ili pokazuju vidove ekstremističke ideološke propagande ili ističe
simbole ili geste političkog karaktera, klub za kojeg gledaoci navijaju biće kažnjen
novčanom kaznom od 3.000 KM do 30.000 KM i zabranom igranja do 15 domaćih
utakmica pred gledaocima na određenoj tribini ili na čitavom stadionu ili zabranom
odlaska navijača do 15 gostujućih utakmica.
Vidis ovo sto sam ja boldovao, to kod tebe nema. Isti je clan.
Ma da, ti isto kao i onaj specijalac gledas neki stari pravilnik.
Eto s kim ja raspravljam. Propuh.

Naravno, a sta je za nekog uvreda i vrijedjanje ljudskog dostojanstva itd. je sirok pojam i moze se razlicito tumaciti.Druga stvar, ne generalizuj ono sto je nemoguce, nema ti u svijetu drzave u cijem pravilniku ce navesti psovanje ovog, psovanje onog, vrijedjanje ovog, vrijedjanje onog. Lijepo je sve definisano i stavljeno pod uvrede i vrijedjanje ljudskog dostojanstva, te iskazivanje ekstrmistickih i ideoloskih propagandi.
Ne zezaj ba, čovjek je u studiju u ulozi navijača Sarajeva, nema ni mrvicu objektivnosti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
BGM Ja sto aam glesao u posljednje veijeme bio je vise nego objektivan ,reko je penal za željezničar peotuv zrinjskog i da nije bio penal za sarajevo protuv željezničara itd . Sad ce vjerojatno nekog postaviti da klima glavom i potvrdjuje sta Valjic i drustvo kazu.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Balorda, bhfanatic14, laszlo, nedimmmm1337, relativizam i 42 gosta.