FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od ovih prijetnji bih samo ozbiljno shvatio da Devedesetka napise i to pod utjecajem par piva 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Svak vama čast i svaka čast svima ko god sta uradi za dobrobit fudbala.
Ja sam odavno izgubio i snagu i volju, a i optimizam da će nekada biti bolje...
Ja sam odavno izgubio i snagu i volju, a i optimizam da će nekada biti bolje...
-
- Kontakt:
Devedesetka javi sehordasDoboj je napisao/la: ↑22 okt 2024, 23:19Od ovih prijetnji bih samo ozbiljno shvatio da Devedesetka napise i to pod utjecajem par piva![]()

Od mene gajba pive za devedesetku.BordoSaga2 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 23:53Devedesetka javi sehordasDoboj je napisao/la: ↑22 okt 2024, 23:19Od ovih prijetnji bih samo ozbiljno shvatio da Devedesetka napise i to pod utjecajem par piva![]()
![]()

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- napoleon72
- Kontakt:
Pored ovakvih mangupa, ja se pitam kako smiju sudije i doci u Sarajevo. A ovim sto zive po Sarajevu brice kuci dolaze, ne smiju maknut iz stana, k'o Renan birvaktile kad su Ziljkicevi ljudi mafijali.hordasDoboj je napisao/la: ↑22 okt 2024, 23:19Od ovih prijetnji bih samo ozbiljno shvatio da Devedesetka napise i to pod utjecajem par piva![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
SVI U KONJIC
Znam, znam, nego se šalim malo.

- luckystrike
- Kontakt:
smješno je pričati ja bi ovo ja bi ono, svako malo su sudije na okupu od Vogošće do Ilidže od seminara do istrčavanja, pa im nikad nije dlaka s glave falila.
anegdota s posljednje juniorske utakmice, topalović je sudio i nakon jednog faula identičnog a po intenzitetu i jačeg za šta je Bekić dobio prvi žuti protiv zrinjskog, raja tražila karton, a sabrija leđima okrenut tribini uz liniju na mjestu faula mrmlja 'dođite u Banja luku pa tražite karton', što samo potvrđuje da sudijske spodobe strahuju od iste i rade po njihovom nalogu.
shodno, iskreno se nadam da će se i prvonavedeno uskoro promjeniti
anegdota s posljednje juniorske utakmice, topalović je sudio i nakon jednog faula identičnog a po intenzitetu i jačeg za šta je Bekić dobio prvi žuti protiv zrinjskog, raja tražila karton, a sabrija leđima okrenut tribini uz liniju na mjestu faula mrmlja 'dođite u Banja luku pa tražite karton', što samo potvrđuje da sudijske spodobe strahuju od iste i rade po njihovom nalogu.
shodno, iskreno se nadam da će se i prvonavedeno uskoro promjeniti

- Maroon1946
- Kontakt:
Da
Znači ne
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma smijesno, razumijem revolt ali neko da je spreman na te stvari sigurno to ne bi pisao na forumu. Neka mi dokazu suprotnonapoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 08:11Pored ovakvih mangupa, ja se pitam kako smiju sudije i doci u Sarajevo. A ovim sto zive po Sarajevu brice kuci dolaze, ne smiju maknut iz stana, k'o Renan birvaktile kad su Ziljkicevi ljudi mafijali.hordasDoboj je napisao/la: ↑22 okt 2024, 23:19Od ovih prijetnji bih samo ozbiljno shvatio da Devedesetka napise i to pod utjecajem par piva![]()
![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
tuzno je sto ni jedan politicar se ne bavi korupcijom u NSBiH.

Ozbiljno, ima li neko info hoće li se moći kupiti karte na dan utakmice? Planiram(o) da idem(o) u privatnom aranžmanu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trebalo bi moci
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Vjerovatno nece moci, jer nas Badzak mrzi vise od zlocinaca. Go.vno je prosle godine zabranio da se kupuju karte na dan utakmice kako bi nas sto manje bilo, prije toga nam je namjerno kup na Grbavici stavio u 13:00 Srijeda iz istog razloga.
Kup je za 7 dana od 14h, prijenos na Areni. Gigs i nanić

Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 23 okt 2024, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Istina ali kad gostuje seljo moze i na dan utakmice i jos jedan dio one centralne tribine.guadalupe je napisao/la: ↑23 okt 2024, 11:43Vjerovatno nece moci, jer nas Badzak mrzi vise od zlocinaca. Go.vno je prosle godine zabranio da se kupuju karte na dan utakmice kako bi nas sto manje bilo, prije toga nam je namjerno kup na Grbavici stavio u 13:00 Srijeda iz istog razloga.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
A **** sve regularno, dvije tribine napunise. Nama da mogu ne bi nam ni onu skalameriju dali. Ccc..guadalupe je napisao/la: ↑23 okt 2024, 11:43Vjerovatno nece moci, jer nas Badzak mrzi vise od zlocinaca. Go.vno je prosle godine zabranio da se kupuju karte na dan utakmice kako bi nas sto manje bilo, prije toga nam je namjerno kup na Grbavici stavio u 13:00 Srijeda iz istog razloga.
1946-1987