Virtu4l je napisao/la: ↑23 okt 2024, 00:42
Amcho1 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 00:11
Volio bi znati na koji to ti način podržavaš rušenje ovog zla jer ni iz jednog tvoga posta to se ne može zaključiti jer očito jedino zlo koje ti vidiš u svojim očima je FKS, moglo bi se reći u jednu ruku da si ti zaslijepljen. Pozdrav
E pazi sad ovo,
Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:20
Znate da se ja nikad ne žalim na suđenje niti spominjem sudije prije bilo koje utakmice, ali ovoga puta me malo strah jer
evo iz kola u kolo gledam kako se neke situacije onako bestidno namještaju Zrinjskom. Od penala protiv Posušja pa do nedosuđenog penala za Borac. Nemamo kvalitet da pariramo i Zrinjskom i sudiji.
Virtu4l je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:04
Ono što nam je VAR do sada pokazao je to da kad hoće nekome da navlače nema tog VAR-a koji će ih omesti u tome.
Penal za Zrinjski je komičan, školski primjer prekršaja u napadu.
Dakle, kad se uklopiš u malograđanski mainstream, sve je ok, napišeš lijepo da je Zrinjskom dosuđen nepostojeći penal protiv Posušja, da je Borac oštećen jer im nije dosuđen penal pod Bijelim Brijegom, kad napišeš da Želji nije dosuđen penal protiv Zrinjskog, sve je to super. Da ne spominjem koliko puta sam napisao da je Renanu Oliveiri sramotno poništen gol na Pecari.
Problem nastaje kad napišeš da je Bekić opravdano dobio dva žuta kartona zbog svoje gluposti, e tu odmah ide graktanje i deset notifikacija. O kome ti to više govori, o meni ili o ovoj intelektualno zaostaloj rulji, koja je uz to još i nepismena?
Tebi sve ovo pišem jer si regularan i znam da ćeš shvatiti. Ne možeš o tome pričati sa ovakvima kao ovaj iznad i slični, mentalno ograničeni i zaostali u razvoju (intelektualnom).
Eto vidiš, ima i kod tebe pozitivnih postova iz prošlosti ali da me pogrešno ne shvatiš izgube se u gomili drugih, najčešće onih kontraških, kad svi u jednu stranu ti u drugu
Svima je jasno da se direktna navlačenja dešavaju kroz destrukciju igre, sjeckanjem i sviranjem nelogičnih sitnih prekršaja, a kada se baš mora onda ide neki značajan faktor tipa penal, crveni, nepostojeći ofside pa nadalje. Hoću reći mnogo je usranih utakmica gdje nema velikih tačaka za komentarisanje.
Ne razumiju svi isti jezik i nemaju svi isti princip razmišljanja i to treba poštovati, te se na neki način prilagoditi ljudima i pokušati naći zajednički jezik jer ono što je krucijalno za sve da su naši klubovi u ovom slučaju B faktor u podređenom položaju, odnosno ti koji su donji i koji se potkradaju shodno potrebi, a Sarajevo u proteklih par godina ima najviše potrebe da se potkrada kako kroz igru kao blokada da se napravi rezultat, tako i kroz razna kažnjavanja sa drakonskim kaznama, jer je u situaciji kakvoj jeste što se tiče finansijske stabilnosti, ulaganja isl. Pročitao sam da imaš nešto i protiv Ismira Mirvića koji je prošle godine pružio ruku svima i to sa razlogom jer je čovjek jak, kako finansijski tako i statusno u svijetu ali svi su okrenuli leđa.
Dakle, kažeš da problemi nastaju u komunikaciji, a ja vidim samo jedan problem za sve nas i to je savez, odnosno B fakotori u savezu bez kojih ni Vico ne može raditi šta hoće. Sve ostalo o čemu se raspravljate je poprilično nebitno. Da bi se ovaj problem riješio potrebna je sloga i podrška i dajte da se pokuša to riješiti pa onda nastavite se po starom udarati i prepirati i nek sve to bude u sportskom duhu.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.