Vjeruj da bi bili suspendovani da se desila obrnuta situacija, vidjeli smo dosad kako to funkcioniše
Njega sam spomenuo jer se magično povrijedio pred Sarajevo-Velež da bi uletio kazlagić pa se sad još brže oporavio
Vjeruj da bi bili suspendovani da se desila obrnuta situacija, vidjeli smo dosad kako to funkcioniše
Steta samo sto 1% ljudi u ovoj drzavi razmislja tako.FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:26Dobro receno.Blues1921 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:18Istinska katarza ce se desiti kada se rijesimo munafika iz svojih redova, pa munafika iz bh. entiteta rS, a za kraj munaficke zmije iz škripine. A da bismo se rijesili "anamo njih", moramo prvo rijesiti neke stvari medjusobno. Do tada, koska je bacena i dobro je glodjemo.![]()
Nema vela tajne,ipak nije zelio Vico da se zamjera kumu Dzekibhsport je napisao/la: ↑23 okt 2024, 11:38Sto se tice Husrefa i suspenzije, zna li se kako i zašto je ukinuta suspenzija Senijadu Ibričiću?
Kako je nakon par mjeseci prestala i isti zaigrao za futsal reprezentaciju BiH?
Ili je i to obavijeno velom tajne?
Moze li Husref uraditi tako nesto i za mjesec dva opet biti unutra?
Blues1921 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:18Istinska katarza ce se desiti kada se rijesimo munafika iz svojih redova, pa munafika iz bh. entiteta rS, a za kraj munaficke zmije iz škripine. A da bismo se rijesili "anamo njih", moramo prvo rijesiti neke stvari medjusobno. Do tada, koska je bacena i dobro je glodjemo.
Slazem se.Blues1921 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:18Istinska katarza ce se desiti kada se rijesimo munafika iz svojih redova, pa munafika iz bh. entiteta rS, a za kraj munaficke zmije iz škripine. A da bismo se rijesili "anamo njih", moramo prvo rijesiti neke stvari medjusobno. Do tada, koska je bacena i dobro je glodjemo.
Iako je dobro glodjemo duboko osjecam da se uskoro opasne stvari spremaju, raja je odavno izgubila zivce, a svanulo je i klubovima i sportskim radnicima.Vanja8 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:33Blues1921 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:18Istinska katarza ce se desiti kada se rijesimo munafika iz svojih redova, pa munafika iz bh. entiteta rS, a za kraj munaficke zmije iz škripine. A da bismo se rijesili "anamo njih", moramo prvo rijesiti neke stvari medjusobno. Do tada, koska je bacena i dobro je glodjemo.![]()
Ja bih volio da su tvoji osjecaji utemeljeni. Ali...ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 okt 2024, 14:30Iako je dobro glodjemo duboko osjecam da se uskoro opasne stvari spremaju, raja je odavno izgubila zivce, a svanulo je i klubovima i sportskim radnicima.Vanja8 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:33Blues1921 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 13:18Istinska katarza ce se desiti kada se rijesimo munafika iz svojih redova, pa munafika iz bh. entiteta rS, a za kraj munaficke zmije iz škripine. A da bismo se rijesili "anamo njih", moramo prvo rijesiti neke stvari medjusobno. Do tada, koska je bacena i dobro je glodjemo.![]()
Nadam se da me osjecaj ne vara.
Ipak nije to samo jedna sezona kriminala pa da se zaboravi kao kad su prekinuli ligu samo jer je borac dosao do pozicije koja vodi u evropu, ovo traje 4 godine i vise se ne moze izdrzati.
Znaci ako te neko nasamara u evropi onda treba da krades i otimas kao Zrinjski ili Borac,da ti svira po 30 faulova? Dobra ti je logika mora se priznat.Marko1905 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 15:25Koji bolidi ovdje pišu i kako ih par papaka loži i klikovima slažu lovu na svoj račun smješkajuci se dok čitaju ove nebulize.A što je nasmješnije neki misle da su stvarno u pravu i da je njihovo mišljenje jedino ispravno i da nekoga intetesuje sta oni misle,ne može čovjek da vjeruje.Ali onda dođe ljeto i te njihove zakinute i oštećene klubove našamaraju giganti iz armenije,azerbejdžana,crne gore,kazahstana i ostalih nogometnih velesila.
E moj @Marko, ti ono rece da si pravnik ?Marko1905 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 15:25Koji bolidi ovdje pišu i kako ih par papaka loži i klikovima slažu lovu na svoj račun smješkajuci se dok čitaju ove nebulize.A što je nasmješnije neki misle da su stvarno u pravu i da je njihovo mišljenje jedino ispravno i da nekoga intetesuje sta oni misle,ne može čovjek da vjeruje.Ali onda dođe ljeto i te njihove zakinute i oštećene klubove našamaraju giganti iz armenije,azerbejdžana,crne gore,kazahstana i ostalih nogometnih velesila.
Selam Alejkum moj Muhoni...
Alejkumu Selam paša moj.
Daj ba, jesi li normalan, ko ima toliko love da plati retrovizor u vrijednosti 5 auta...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:20Alejkumu Selam paša moj.
Ako kome treba retrovizora imam povoljno, 1 retr skuplji od 5 auta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.