FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj ružne objave, šta je ono?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Nisam oduševljen ovim slikama Konakovica ,Niksica itd al jednostavno mora se i na taj nacin traziti zastita . Ovdje ne treba gledati ko je koja partija i opcija nego treba sve raspolozivo iskoristiti u borbi protiv Vice i drustva.
-
- Kontakt:
pa sta nam ostaje drugo nego ovako. Zalio se , napustao teren , jos nam gore . JEdino ovako ostaje imati nekog kao sto zrinjski ima i niko ih ne dirabordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2024, 15:13Nisam oduševljen ovim slikama Konakovica ,Niksica itd al jednostavno mora se i na taj nacin traziti zastita . Ovdje ne treba gledati ko je koja partija i opcija nego treba sve raspolozivo iskoristiti u borbi protiv Vice i drustva.
Sto se mene tice nek se sa dodickom slikaju i daju dresove ako ce Sarajevo imati bar malo protekcije (mislim na bar malo bolje sudjenje). Zaboli me taKi ko je sta je. Politikom se treba ograditi, jer politika danas ocigledno kroji sudbinu lige
Mene nebi cudilo da se bodovi daju igmanu, da ih malo ohlade.. ista stvar kao sto su bodovi dati zelji protiv posusja da se nebi talasalo i da nebi puko film i zeljovcima..nerjeseno protiv zrinjskig posusja nas i poraz od borca zeljo bi imao danas 15 boba i bio 7 na tablici
8 karastrofalni greski u korist borca samo u zadnjih 6 utakmica izmedju SARAJEVA i borca i TELEgeltija kaze prodali pricu.. pa to mi JOSIP najveci diktator evrope nije smijo radit a ne GICO **** dodikovu sestru
8 karastrofalni greski u korist borca samo u zadnjih 6 utakmica izmedju SARAJEVA i borca i TELEgeltija kaze prodali pricu.. pa to mi JOSIP najveci diktator evrope nije smijo radit a ne GICO **** dodikovu sestru
-
- Kontakt:
Ma na sve nacine koga vise boli neka stvar. Konakovic,Niksic,Magoda sve ti je to isto,mada ovaj Magoda je najvise zapeo da ovu bagru rastjera. Skonto je i Mirvic da u ovoj igri nikad neces biti pobijednik ako ne igras prljavo.bordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2024, 15:13Nisam oduševljen ovim slikama Konakovica ,Niksica itd al jednostavno mora se i na taj nacin traziti zastita . Ovdje ne treba gledati ko je koja partija i opcija nego treba sve raspolozivo iskoristiti u borbi protiv Vice i drustva.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako ih tare i ibrakovic sve u klubu edukuju, tacno im je svaka odluka isplanirana i namazana od a do z.
Ovo nam je trebalo od 2020te godine. Ismiru je nazalost trebalo dugo da shvati ali nikad nije kasno!
Aferim!
Ovo nam je trebalo od 2020te godine. Ismiru je nazalost trebalo dugo da shvati ali nikad nije kasno!
Aferim!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kako ima ogranicenih umova, ovo je potrebno hitno. Trebalo se davno uraditi ovo ali bolje ikad nego nikad.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ministar sa kupljenom diplomom i njiva su vlast, sta god mi mislili o njima, nama trebaju u ovoj situaciji. Sad koliko oni realno mogu, to je drugo pitanjebordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2024, 15:13Nisam oduševljen ovim slikama Konakovica ,Niksica itd al jednostavno mora se i na taj nacin traziti zastita . Ovdje ne treba gledati ko je koja partija i opcija nego treba sve raspolozivo iskoristiti u borbi protiv Vice i drustva.
Ako ce nam neki politicar pomoci u ovoj situaciji, sto da ne. Mi smo u jako losoj situaciji. Dzaba nam i pare i pojacanja i sve, ako ce nas neko krasti a mi bespomocni. Ovo sto nam rade je opasno i po klub, jer Mirvic i Tan mogu otici. Moramo poceti i mi igrati prljavo, nema druge.
Sarajevo ne mora nikad "igrati" prljavo.Neza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:21Ako ce nam neki politicar pomoci u ovoj situaciji, sto da ne. Mi smo u jako losoj situaciji. Dzaba nam i pare i pojacanja i sve, ako ce nas neko krasti a mi bespomocni. Ovo sto nam rade je opasno i po klub, jer Mirvic i Tan mogu otici. Moramo poceti i mi igrati prljavo, nema druge.
Ono što mi treba da tražimo (a vjerujem da se upravo to i radi) jeste JEDNAKO suđenje svima! Bez privilegovanih, bez "ovo kolo ću tebi pa ću te sljedeće zaklati".
Dok god kriterij suđenja bude pogodovao jednoj ekipi više od druge - neće da valja.

- Maroon1946
- Kontakt:
Dok je trenutni savez na vlasti neces to vidjeti. Zato i treba igrati prljavo kad jedino tako znaju.Pendulum je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:29Sarajevo ne mora nikad "igrati" prljavo.Neza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:21Ako ce nam neki politicar pomoci u ovoj situaciji, sto da ne. Mi smo u jako losoj situaciji. Dzaba nam i pare i pojacanja i sve, ako ce nas neko krasti a mi bespomocni. Ovo sto nam rade je opasno i po klub, jer Mirvic i Tan mogu otici. Moramo poceti i mi igrati prljavo, nema druge.
Ono što mi treba da tražimo (a vjerujem da se upravo to i radi) jeste JEDNAKO suđenje svima! Bez privilegovanih, bez "ovo kolo ću tebi pa ću te sljedeće zaklati".
Dok god kriterij suđenja bude pogodovao jednoj ekipi više od druge - neće da valja.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja iskreno ne vidim ništa loše. Ko god može pomoći klubu, treba ga ugostiti i saslušati.
Danas je to Konaković, sutra može biti neko drugi, Itd.
Da je došao neki političar bez da je na ikakvoj funkciji, onda bi prvi ovdje pisao da je tu radi samopromocije i sl.
Danas je to Konaković, sutra može biti neko drugi, Itd.
Da je došao neki političar bez da je na ikakvoj funkciji, onda bi prvi ovdje pisao da je tu radi samopromocije i sl.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nisam mislio prljavo u smislu da sada svi za nas sude, vec iskoristiti prljavu politiku i rijesiti situaciju u savezu. Naravno da zelim posteno sudjenje. Zgadila mi se repka, Dzeko, Spahic i Bararez. Svi sute ko zaliveni. Jedino navijam za Sarajevo, za ostalo me nije briga.Pendulum je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:29Sarajevo ne mora nikad "igrati" prljavo.Neza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:21Ako ce nam neki politicar pomoci u ovoj situaciji, sto da ne. Mi smo u jako losoj situaciji. Dzaba nam i pare i pojacanja i sve, ako ce nas neko krasti a mi bespomocni. Ovo sto nam rade je opasno i po klub, jer Mirvic i Tan mogu otici. Moramo poceti i mi igrati prljavo, nema druge.
Dok god kriterij suđenja bude pogodovao jednoj ekipi više od druge - neće da valja.![]()
A zna li neko zasto navijaci Sarajeva ne mogu da se skupe ispred saveza u velikom broju kada je recimo neka sjednica? Ne pricam o nasilnim protestima, vec cisto da budemo tu, prenijeli bi mediji i vise bi ljudi bilo upuceno u sve ovo.
Konakovic ubleha, Niksic ubleha al' hajd
U19
Tuzla City - FKS 2-4
Jatta Momodou 8', 90'
Tiro Ahmed 30'
Suljić Vedad 41'
Tuzla City - FKS 2-4
Jatta Momodou 8', 90'
Tiro Ahmed 30'
Suljić Vedad 41'
Razumijemo se!Neza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 17:00Nisam mislio prljavo u smislu da sada svi za nas sude, vec iskoristiti prljavu politiku i rijesiti situaciju u savezu. Naravno da zelim posteno sudjenje. Zgadila mi se repka, Dzeko, Spahic i Bararez. Svi sute ko zaliveni. Jedino navijam za Sarajevo, za ostalo me nije briga.Pendulum je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:29Sarajevo ne mora nikad "igrati" prljavo.Neza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:21Ako ce nam neki politicar pomoci u ovoj situaciji, sto da ne. Mi smo u jako losoj situaciji. Dzaba nam i pare i pojacanja i sve, ako ce nas neko krasti a mi bespomocni. Ovo sto nam rade je opasno i po klub, jer Mirvic i Tan mogu otici. Moramo poceti i mi igrati prljavo, nema druge.