http://www.balkansport.info/channel-5/9 ... t-5-a.htmloldman je napisao/la:Hajde ti iz Kanade blago meni reci gdje to ti gledas da bi i mi iz USA vidili.
Samo se registruj (:
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
http://www.balkansport.info/channel-5/9 ... t-5-a.htmloldman je napisao/la:Hajde ti iz Kanade blago meni reci gdje to ti gledas da bi i mi iz USA vidili.
hah svak cast ultrasu iz sirokog je li imas wireless tamo ? 20 instant ultrasa iz vrecicenime_tm87 je napisao/la:luckyh je napisao/la:ode dupla titula hahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim necete osvojiti ni jednu sada[/quote]
Boli te umal ti ne rekoh!
AMARE VISCU UBACUJ!
Cuj ne seri.nick je napisao/la:joj ne seri zivota tiKeenan.- je napisao/la:Jacu odbranu ima Vratnik od nas
Aha, dobro stojimo pravo...onakav gol ni amateri iz Stupcanice Olovo ne primaju...bježi ba.katzenbrummen je napisao/la:Pozdrav ljudi.. Evo, gledam tekmu.. Dobro stojimo.. Ono, borba na sredini terena.. Nisam odavno pratio 4um pa se pitam, shta je sa Stancheskim?!
Zhivjeli!
haj saberi koliko smo golova primili od pocetka polu-sezone...Keenan.- je napisao/la:Cuj ne seri.nick je napisao/la:joj ne seri zivota tiKeenan.- je napisao/la:Jacu odbranu ima Vratnik od nas
Prvo ona stativa,pa onda ovaj gol...Ocigledno je da uopste nisu skoncentrisani,ili im jednostavno sunce ide u oci
Kolko god da smo primili,ovakav gol nismo smjeli popu*it.nick je napisao/la: haj saberi koliko smo golova primili od pocetka polu-sezone...
To jest, al je.biga sad možemo mi pričat sta hocemo, ali ako ne damo go za 15.minuta, vozdra finale.Keenan.- je napisao/la:Kolko god da smo primili,ovakav gol nismo smjeli popu*it.nick je napisao/la: haj saberi koliko smo golova primili od pocetka polu-sezone...
Meni samo nije jasno kako da im ovako naglo padne forma ?nime_tm87 je napisao/la:KOJE STE VI PI... KAD NAM LOSE IDE VI SASPETE PO IGRAČIMA, A KAD UZMEMO NEKE LEVATE ,VEC IH KUJETE U ZVIJEZDE ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.