Ma svejedno nece osvojiti. Bayern je vidno jaci.
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Citam sad na internetu da je Victor Boniface imao saobracajnu nesrecu poslje utakmice sa Frankfurtom.
Vicemo sad kad krenu eintracht, bayern, stuttgart, leverkusen, freiburg.. sve u iducih 5-6 kolaOmerbavarac je napisao/la: ↑20 okt 2024, 17:07Kako lagano Union Berlin ispod radara vrijedno skuplja bodove.
1946-1987
- Centre forward
- Kontakt:
On je OK, Mercedes baš i nije. Na Instagramu se uredno zahvalio Nebesima što je proš'o tako kako je proš'o.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ma znam ali opet sramota za Bundesligu koja je uvijek bila poznata po najboljim sudijama. Ako ovako nastave bice zestoka konkurencija onim nesposobnim debilima iz Engleske.
Kakvo ubijanje Juventusa 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Stuttgart fenomenalan mec odigrao
BvB jedno poluvrijeme
Da vidimo Bayerna, Leipziga i Levera.
Bit ce zanimljivo ako Bayern zijani, drugi poraz u nizu u LP u grupnoj fazi, kad se to posljednji put desilo
BvB jedno poluvrijeme
Da vidimo Bayerna, Leipziga i Levera.
Bit ce zanimljivo ako Bayern zijani, drugi poraz u nizu u LP u grupnoj fazi, kad se to posljednji put desilo
Trener borusije tuga i jad.
Pa jeli moguce da je mogao u drugom poluvremenu bi igrao sa 11 stopera
Jbt real im se bukvalno nudio oni odluce da se brane ko da je polufinale LP i cuvaju 2 0.
Brate da su igrali kao u prvom poluvremenu dali bi garantujem jos 1 ili 2 gola
Na kraju se obrukali bas ...
Jbt real im se bukvalno nudio oni odluce da se brane ko da je polufinale LP i cuvaju 2 0.
- Centre forward
- Kontakt:
Žuti su bruka i sramota. More, marš.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Sahin zasluzuje otkaz koja je to ubleha od trenera uzasElber111 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:55Trener borusije tuga i jad.

-
- Kontakt:
Sta ces kad retardi vode BvB , watzke , ricken da su i ole ozbiljani a ocigledno nisu , nuri bi vec po zavrsetku tekme bio bivsi.
Pa do kada ce pustiti debila da bruka klub?!
Pa do kada ce pustiti debila da bruka klub?!
Guirassyu bi bolje bilo da je ostao u Stuttgartu. Razvalise ljudi Juventus dok u Dortmundu amater na klupi vodi ekipu koja vrijedi 470 miliona.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Što bi rekli stari: Rugala se ruga, pa postala druga"

I Kaneu je bilo bolje da je ostao u Totnehamu, bar ga ne bi mrtva Barselona rastavljala na proste faktore

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Centre forward
- Kontakt:
Kako tolstojevski od tebe. Čestitke. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nije ovo on, tetka mu uzela profil.

Ejj, svašta pročitati....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam mislio da Borusija ima taraba odbranu, ali su je prekucali Kim Minze i ekipa 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dortmund ne može meda u gostima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mogu ni kuci

I prošlo kolo kuci protiv Paulija su jedva dobili...
Sahin leti danas?kraljttbvb je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:07Ne mogu ni kuci![]()
I prošlo kolo kuci protiv Paulija su jedva dobili...
Pratio sam sve utakmice Bundeslige
Augsburg-Dortmund: Sta reci jako lose od Dortmunda mislim da je Sahinu odbrojano na klupi Dortmunda.
RB Leipzig-Freiburg: Pobjeda RB Leipzinga i prva pozicija trenutno Freiburg je imao svoje prilike koje nije iskoristio i kaznjeni su za to.
St Pauli-Wolfsburg: Tanko od Wolfsburga vise se ocekivalo
Stuttgart-Holsten Kiel: Utakmica koju sam najvise pratio uz Ausburg-Dortmund prvih 45minuta dominacija Stuttgarta uz bezbroj prilika drugih 45 minuta cak dva crvena Stuttgart je imao na kraju srece sto odnosi tri boda.
Werder Bremen-Bayer Leverkusen ocekujem pobjedu Leverkusena ali to nije onaj Leverkusen od prosle sezone.
Augsburg-Dortmund: Sta reci jako lose od Dortmunda mislim da je Sahinu odbrojano na klupi Dortmunda.
RB Leipzig-Freiburg: Pobjeda RB Leipzinga i prva pozicija trenutno Freiburg je imao svoje prilike koje nije iskoristio i kaznjeni su za to.
St Pauli-Wolfsburg: Tanko od Wolfsburga vise se ocekivalo
Stuttgart-Holsten Kiel: Utakmica koju sam najvise pratio uz Ausburg-Dortmund prvih 45minuta dominacija Stuttgarta uz bezbroj prilika drugih 45 minuta cak dva crvena Stuttgart je imao na kraju srece sto odnosi tri boda.
Werder Bremen-Bayer Leverkusen ocekujem pobjedu Leverkusena ali to nije onaj Leverkusen od prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.