Platonova je napisao/la: ↑24 okt 2024, 09:35
Zeko87 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 09:02
Čuj ko je kriv, pa Mun City ima milijarde pa se bori za titulu do zadnjeg kola. Nemoguće je odigrati perfektnu sezonu ako svi nemaju iste uslove za igru. Koga ti u ligi vidiš da može otkinuti bodove Borcu i Zrinjskom sa ovakvim uslovima i suđenjem? Većina klubova se ne buni jer im nisu konkurenti ni za šta.
Man City ima pored sebe u ligi još 5 ekipa sa milijardama budžeta

btw, Sarajevo je tom istom Borcu odnjelo pun plijen sa gradskog,Zrinjski nas je oštetio u Mostaru i to debelo, a Željezničar da je pored onog posjeda bio malo agilniji u napadu mogao je bar x izvući ako ne i pobjediti...laprdate bez potrebe već danima zbog dva neka faula ko zna gdje....Titula se gubi na Igmanu, Gošku, Radniku, Slogi, Slobodi, Borac vam je najmanji problem vjerujte
De ba pusti demagogiju zivota ti...
Ako se u Engleskoj gadjaju milijardama, ovdje kod nas su milioni, a imas tu ekipa koje lagano vrte te novce...
Kad zatreba uskoci ce vlada sa par milioncica, Elektroprivreda, jevrejski lobi...
Mislim, najbolje se praviti mutav,pa izvaliti da se titula gubi na malim utakmicama...
Je li mislis da se titula gubi, kad VAR pozove sudiju za provjeru ofsajda, a on ponisti gol zbog "prekrsaja", je li mislis da se gubi kad VAR zove sudiju da provjeri potencijalni crveni karton, a ne zove ga da provjeri cist penal, je li mislis da se titula gubi sto nekim klubovima nema crvenog kartona ili sto su klubovi toliko grubi, a neki toliko mekani pa je omjer faulova u onom odnosu...?
Cuj da je Zeljo bio malo agilniji, mogao je odnijeti sva tri boda
Mi jesmo pobijedili jer smo kvalitetnija ekipa i pored sve farse, 13 minuta nadoknade, omjer faulova, krvnicki start na igraca, nedosudjen penal...
E zbog te pobjede mi smo i igubili bodove na malim ekipama...
Nista se ti ne brini, profesionalci rade i zavrsavaju to na lagan nacin...