Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Nije ni na klupi protiv Heraclesa al izgleda da nema ga ni u Jong Ajax.
- PasodelMar
- Kontakt:
Njemu bi pravi defanzivni vezni noge slomio, on je maksimalno za centralnog veznog, a tu bi ga pojeli i fizički i psihički. Momak ima smisao za duge lopte ali njega gurati u vatru u reprezentaciji je jedna glupost kakva se ni amaterima ne bi smjela dešavati.
Barba vidi sutra tj on zna najbolje da ce Benjo proigrat.
Pokerasu je obecan odredjeni postotak od narednog transfera. Nemam drugog objasnjenja sto zove ovog lika i jos mu daje da igra. Recimo Gigovic ne zna lopte, al bar trci i borben je. Ovaj nema nista osim sto jednom po mecu posalje dobru dugu loptu.
Proigrat ce svakog casa. Samo sto taj cas dugo traje 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sređuje mu agent Lemilica trasnfer u Kotrljak sad sindikat javio
Samo napred šupci ovo vam je zadnja stanica gdje mozete jos **** jesti
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Jedna njegova duga lopta je vrijedna 20k eura.
Znam da se sprdate ali niste u pravu momak je zbog visoke temperature bio van kadra danas i nije konkurisao za utakmicu..nije on los kakvim ga predstavljamo imamo mi panjeva veci
Nagulili su mu domaci holandski krompir i na noge navukli carapom, bit ce to dobro.
I naravno opet klupa. Najveci apsurd ove reprezentacije je to da nam je starter protiv svjetskih velesila momak koji ne igra klupski fudbal.
Vidi Sergej nesto u njemu
Stojim iza tvrdnje da je smijesan igrac.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam bas vjerovao u njega dugo vremena, pogotovo prosle godine kad je nekih 7-8 utakmica igrao za Ajax u kontinuitetu dobro ali kako je vrijeme prolazilo sve me vise razocarao. Yebo te dan covjek kraj mrtvog Hendersona se ne moze nametnut da odigra par utakmica i mi ocekujemo nesto od takvog igraca protiv Njemacke i Holandije. Ja garantujem da bi Basic bio troduplo bolji igrac od njega da je imao razvojni put u oml.selekcijama kao on i ovako jake menadzere koji mu garantuju Ajax na startu karijere. Kritikovao sam Savu najvise radi njega, ali Savo izvini, sve si bio u pravu. Momak ocigledno ne planira/ne moze/nece da popravi bas ono sto svi vidimo, a to je nevidjena qrcobolja kad je u pitanju igra bez lopte i radi toga ga uskoro ceka neki Crotone
On zivi od izjave Mourinha kako ima potencijala. Ako u nikad losijem Ajaxu ne mozes uzeti makar poluvrijeme, daj upisuj neku skolu onda. S ovim nacinom razmisljanja nece biti prevaga ni u nasoj PL uskoro.fanatik19 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 18:11Ja sam bas vjerovao u njega dugo vremena, pogotovo prosle godine kad je nekih 7-8 utakmica igrao za Ajax u kontinuitetu dobro ali kako je vrijeme prolazilo sve me vise razocarao. Yebo te dan covjek kraj mrtvog Hendersona se ne moze nametnut da odigra par utakmica i mi ocekujemo nesto od takvog igraca protiv Njemacke i Holandije. Ja garantujem da bi Basic bio troduplo bolji igrac od njega da je imao razvojni put u oml.selekcijama kao on i ovako jake menadzere koji mu garantuju Ajax na startu karijere. Kritikovao sam Savu najvise radi njega, ali Savo izvini, sve si bio u pravu. Momak ocigledno ne planira/ne moze/nece da popravi bas ono sto svi vidimo, a to je nevidjena qrcobolja kad je u pitanju igra bez lopte i radi toga ga uskoro ceka neki Crotone
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Bolje bit klupa u Ajaxu nego prvih 11 u Konyasporu
Glupost. Bolje je igrati i u nasoj ligi nego ne igrati nikako.
Sta mu znaci i ta klupa Ajaxa kad momak nicim ne odskace od nekog ko igra u Samsunsporu, Istanbulsporu i slicnim timovima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, L-Train, Proximic i 18 gostiju.