Lutete puca trojke kao "brada"
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Bosna je za jednu do dvije stepenice ispred Rabotničkog to se jednostavno vidi,nadam se da ce ostati do kraja ozbiljni i sa sto je moguce vecom razlikom ovo pobjediti.
,ovo je za sad jako dobro
-
- Kontakt:
Kad je Vrabac dobar i ide ga onda možete misliti kakva je igra za one koji ne gledaju 

Dobro je što če se u tom trenutku znati međusobni skor Vojvodine i Sutjeske, No uvijeren sam u pobijedu protiv Vojvodine, jer Bosna će na toj utakmici biti skroz druga ekipa u odnosu na susret u Novom Sadu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:47Upravo sam zelio u komentaru reci za koš razliku,ali računica je jasna,Bosna mora pobjediti Vojvodinu u Sarajevu,ako nisu sposobni ne trebaju ni igrati dalje.Jadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:40Još uvijek su puni nervoze pa zato i griješe, realno Promo je bolji od Skopljanaca. Bitno je ovo uzeti, no treba misliti i na ukupnu koš razliku, svašta je moguće.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:36Sviđa mi se zasad igra,ima se tu za popraviti ali nije lose.
Malo je nesigurnosti sa loptom,pod košem i skokovi nisu toliko izraženi kao sto se očekivalo za makedonsku ekipu
Publika ce sigurno dati maximum,a utakmica sa Vojvodinom po meni dolazi u idealnom trenutku
Prvo poluvrijeme skroz OK

-
- Kontakt:
Sutjeska se mogla dobiti sigurno sa još par koševa,pobjeda protiv Vojvodine imperativ i može se to dobiti.Jadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:56Dobro je što če se u tom trenutku znati međusobni skor Vojvodine i Sutjeske, No uvijeren sam u pobijedu protiv Vojvodine, jer Bosna će na toj utakmici biti skroz druga ekipa u odnosu na susret u Novom Sadu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:47Upravo sam zelio u komentaru reci za koš razliku,ali računica je jasna,Bosna mora pobjediti Vojvodinu u Sarajevu,ako nisu sposobni ne trebaju ni igrati dalje.
Publika ce sigurno dati maximum,a utakmica sa Vojvodinom po meni dolazi u idealnom trenutku
![]()
Bit ce zanimljiv medjusobni duel Vojvodina-Sutjeska i eventualno da se nadamo čudu,da ovaj slabi Rabotnički iznenadi Sutjesku(realno 10%šanse imaju).
pa nije jos gotovoAmirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:08Sutjeska se mogla dobiti sigurno sa još par koševa,pobjeda protiv Vojvodine imperativ i može se to dobiti.Jadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:56Dobro je što če se u tom trenutku znati međusobni skor Vojvodine i Sutjeske, No uvijeren sam u pobijedu protiv Vojvodine, jer Bosna će na toj utakmici biti skroz druga ekipa u odnosu na susret u Novom Sadu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 18:47
Upravo sam zelio u komentaru reci za koš razliku,ali računica je jasna,Bosna mora pobjediti Vojvodinu u Sarajevu,ako nisu sposobni ne trebaju ni igrati dalje.
![]()
Bit ce zanimljiv medjusobni duel Vojvodina-Sutjeska i eventualno da se nadamo čudu,da ovaj slabi Rabotnički iznenadi Sutjesku(realno 10%šanse imaju).

-
- Kontakt:
Kljucno za ovu grupu bit ce dueli Vojvodina-Sutjeska.
Za Bosnu ne znam šta je dobro,2:0 0:2 ili 1:1.
Izgubili od Vojvodine -9,dobili Sutjesku samo +4.
Bravo momci.
-
- Kontakt:
Ovo je bio nesto jači trening za Bosnu,lakse od očekivanog,korišteni su svi igrači,bez nekog forsiranja.
Idemo sad na Pecaru po pobjedu,bit ce teško ali ne i nemoguce
Idemo sad na Pecaru po pobjedu,bit ce teško ali ne i nemoguce
Nama je najlošji scenario 1:1 i prednost Sutjeske u koševima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:32Kljucno za ovu grupu bit ce dueli Vojvodina-Sutjeska.
No nadam se da ćemo već na meću sa Vojvodinom dosta toga riješiti, to jednostavno MORAMO dobiti, po mogućnosti sa nekom nemalom razlikom.
Smatram da je danas četvrta četvrtina bila nedoputeno neozbiljno odigrana.
Ko je ovaj Polutak kod njih?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
I ja mislim da je 1:1 najgori scenario,a nažalost mislim da ce tako i biti.Jadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:53Nama je najlošji scenario 1:1 i prednost Sutjeske u koševima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:32Kljucno za ovu grupu bit ce dueli Vojvodina-Sutjeska.
No nadam se da ćemo već na meću sa Vojvodinom dosta toga riješiti, to jednostavno MORAMO dobiti, po mogućnosti sa nekom nemalom razlikom.
Ne znam je li Bosna sposobna dobiti Vojvodinu sa 10+ koševa, vidjet cemo ako bi dobili Sutjesku u obje, a Bosna "obicnu pobjedu" sa par razlike možda i bude dovoljno.
Jedino sto mi se ne sviđa je samo +4 protiv Sutjeske,moralo je to bolje.
Zadnja četvrtina,kao što se i očekivalo,igralo se opušteno,ali ne vjerujem da ce koš razlika odlučivati u ovoj grupi ,vec medjusobni dueli.
Sa 2:0 Vojvodine ili 2:0 Sutjeske i našom pobjedmo na Skenderiji teoretski smo prošli dalje, znaći najbolje bi bilo 2:0 Vojvodine koja u tom slućaju dolazi na Skenderiju sam da odigra.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 20:01I ja mislim da je 1:1 najgori scenario,a nažalost mislim da ce tako i biti.Jadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:53Nama je najlošji scenario 1:1 i prednost Sutjeske u koševima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:32Kljucno za ovu grupu bit ce dueli Vojvodina-Sutjeska.
Ne znam je li Bosna sposobna dobiti Vojvodinu sa 10+ koševa, vidjet cemo ako bi dobili Sutjesku u obje, a Bosna "obicnu pobjedu" sa par razlike možda i bude dovoljno.
Zadnja četvrtina,kao što se i očekivalo,igralo se opušteno,ali ne vjerujem da ce koš razlika odlučivati u ovoj grupi ,vec medjusobni dueli.
Sa 1:1 ove dvije ekipe ima mnoštvo varijanti.
Nije -9 kontra Vojvodine i +4 kontra Sutjeske strašno ukoliko se zatvori krug sa 3 ekipe. Dakle, u slučaju da Sutjeska-Vojvodina završe na međusobnom 1-1, Bosni bi bila sigurna dalje pobjedom u Podgorici. Mogli bismo proći i uz poraz u Podgorici, a pobjedu nad Vojvodinom i u tom kontekstu mislim da ova koš razlika gore nije loša. Recimo da Sutjeska dobije Vojvodinu +5 razlike, ali izgubi sa -10, Bosni bi čak godilo da iz dvomeča sa ovima bude oko 0, pa i lošija blago. Zapravo, idealno bi možda bilo 1-1 uz strašno veliku pobjedu Vojvodine u jednoj utakmici. U tom slučaju bi Bosni praktično jedna pobjeda protiv Vojvodina/Sutjeska bila sigurno dovoljna.
U slučaju da Vojvodina ostvari 2-0 kontra Sutjeske, Bosni je svakako dovoljna jedna pobjeda, pa čak i dva poraza, ako je onaj u Nikšiću do 4 koša razlike. Ovo je svakako najbolja opcija, nema tu puno dileme.
U slučaju da Sutjeska ostvari 2-0 kontra Vojvodine, onda bi bila baš bitna i koš razlika. Bosnu bi sigurno dalje vodila pobjeda nad Vojvodinom, a ako to izgubi, onda bi morali dobiti Sutjesku, i to što većom razlikom. Ovo bi bila najrizičnija opcija, ali vjerovatno i najmanje moguća.
U slučaju da Vojvodina ostvari 2-0 kontra Sutjeske, Bosni je svakako dovoljna jedna pobjeda, pa čak i dva poraza, ako je onaj u Nikšiću do 4 koša razlike. Ovo je svakako najbolja opcija, nema tu puno dileme.
U slučaju da Sutjeska ostvari 2-0 kontra Vojvodine, onda bi bila baš bitna i koš razlika. Bosnu bi sigurno dalje vodila pobjeda nad Vojvodinom, a ako to izgubi, onda bi morali dobiti Sutjesku, i to što većom razlikom. Ovo bi bila najrizičnija opcija, ali vjerovatno i najmanje moguća.
-
- Kontakt:
Svakako 2:0 Vojvodine najbolja opcija,ali nešto u to sumnjam,volio bih da grijesimJadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 20:12Sa 2:0 Vojvodine ili 2:0 Sutjeske i našom pobjedmo na Skenderiji teoretski smo prošli dalje, znaći najbolje bi bilo 2:0 Vojvodine koja u tom slućaju dolazi na Skenderiju sam da odigra.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 20:01I ja mislim da je 1:1 najgori scenario,a nažalost mislim da ce tako i biti.Jadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:53
Nama je najlošji scenario 1:1 i prednost Sutjeske u koševima.
Evo prvo poluvrijeme Suttjeska vodi, poderali su ih u prvoj četvrtini sa 30:23(imali su i +12), u drugoj ide ka normali poluvrijeme je 42:39.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 06:14Svakako 2:0 Vojvodine najbolja opcija,ali nešto u to sumnjam,volio bih da grijesimJadnimi je napisao/la: ↑23 okt 2024, 20:12Sa 2:0 Vojvodine ili 2:0 Sutjeske i našom pobjedmo na Skenderiji teoretski smo prošli dalje, znaći najbolje bi bilo 2:0 Vojvodine koja u tom slućaju dolazi na Skenderiju sam da odigra.Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 20:01
I ja mislim da je 1:1 najgori scenario,a nažalost mislim da ce tako i biti.
Sutjeska se na poćetku drugog ppoluvremena serijom od 8:0 odljepila i rutinski dovela do kraja, ubjedljivih 96:79. Vojvodina loša nervozna, zasluženo izgubili.
Vidjeti ćemo kako će igrati iduće sedmice.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 24 okt 2024, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
96:79 pobijedila Sutjeska Vojvodinu
Šta sad Bosni odgovara
Šta sad Bosni odgovara
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Da pobijedi sve, rano je za neke detaljnije kalkulacije prva dva idu dalje, zavrsiti aBd prvi u grupi onda dovesti ozbiljnog centra i aBd sljedece godine gledati ABA ligu u seheru.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 20:1096:79 pobijedila Sutjeska Vojvodinu
Šta sad Bosni odgovara
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 okt 2024, 20:40Da pobijedi sve, rano je za neke detaljnije kalkulacije prva dva idu dalje, zavrsiti aBd prvi u grupi onda dovesti ozbiljnog centra i aBd sljedece godine gledati ABA ligu u seheru.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 20:1096:79 pobijedila Sutjeska Vojvodinu
Šta sad Bosni odgovara
-
- Kontakt:
Jadnimi je napisao/la: ↑24 okt 2024, 18:50Evo prvo poluvrijeme Suttjeska vodi, poderali su ih u prvoj četvrtini sa 30:23(imali su i +12), u drugoj ide ka normali poluvrijeme je 42:39.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 06:14Svakako 2:0 Vojvodine najbolja opcija,ali nešto u to sumnjam,volio bih da grijesim
Sutjeska se na poćetku drugog ppoluvremena serijom od 8:0 odljepila i rutinski dovela do kraja, ubjedljivih 96:79. Vojvodina loša nervozna, zasluženo izgubili.
Vidjeti ćemo kako će igrati iduće sedmice.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.