Premijer liga BiH - aktuelno

Hrasno15
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hrasno15 » 24 okt 2024, 19:59

Vanja8 je napisao/la:
24 okt 2024, 19:53
admin je napisao/la:
24 okt 2024, 18:38
Ljude u sustini ne interesuju ove stvari. Evo portal je izbacio hrpu tekstova. Ma j... to. Za vikend ocekujem orkestrirano pljuvanje portala jer je sudija nekog ostetio, u ponedjeljak pak ide hrakanje sto je Hajduk na naslovnici i u krug. A predsjednik i dopredsjednik Skupstine imaju pravo glasa na Skupstini. Ni u Sjevernoj Koreji to nema.
Pa nije bas tako admine...
Masa ljudi ovakvu "hijerarhiju" FS KS nije ni znala, kao sto nije ni znala kakve su sve mehanizme uveli da bi zastitili svoje pozicije i kriminal...
Ovim tekstovima itekako ste mnogim otvorili oci da vide dokle su ove hijene spremne ici.
Ovakve stvari portal treba da forsira, ljudi ako ne znaju sustinu problema, onda predju preko nekog teksta ovlas i mogu samo da kazu "sta hoce ovi, hljeba preko pogace" ili " hoce svog lopova da uhljebe"
Od mene sve pohvale za ovo do sada napisano i podrzite ove klubove koji zele stati u kraj mafijaskoj hobotnici
Aferim... :salut:

O korupciji i nepotizmu trebate nastaviti pisati, jer samo tako možemo doći do nekih promjena.
Puna podrška za tekstove o razotkrivanju mafije u savezu KS

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 24 okt 2024, 20:06

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 okt 2024, 17:02
Ovdje se pise i raspravlja o svemu i svacemu dok je cinjenica da se dva najveca kluba u gradu i sire nenpitaju jista u Kantonu a kamoli vise. Kakav navijac kluba moras biti da ti to ne smeta nikad mi jasno nece biti.
Nabrojniji narod u BiH : Bosnjaci.
Narod koji se najmanje pita u BiH : Bosnjaci.

Zasto? Zato sto smo, prvenstveno, neobrazovani, nezainteresovani za vlastiti napredak, lakomisleni, naivni, ne volimo da postupamo po pravilima, za sve smo pametni, ne trpimo kritike, ne volimo cuti drugog i drugacijeg, ne razmisljamo dalje od 2 dana unaprijed, i ono najbitnije - hipokriti svoje vrste.

Sta drugo ocekivati od ovakvog "krda", osim jada, cemera, petljavine i nazadka u svakom smislu. :D
Sarajevski Željezničar.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2024, 20:43

Blues1921 je napisao/la:
24 okt 2024, 20:06
24 okt 2024, 17:02
Ovdje se pise i raspravlja o svemu i svacemu dok je cinjenica da se dva najveca kluba u gradu i sire nenpitaju jista u Kantonu a kamoli vise. Kakav navijac kluba moras biti da ti to ne smeta nikad mi jasno nece biti.
Nabrojniji narod u BiH : Bosnjaci.
Narod koji se najmanje pita u BiH : Bosnjaci.

Zasto? Zato sto smo, prvenstveno, neobrazovani, nezainteresovani za vlastiti napredak, lakomisleni, naivni, ne volimo da postupamo po pravilima, za sve smo pametni, ne trpimo kritike, ne volimo cuti drugog i drugacijeg, ne razmisljamo dalje od 2 dana unaprijed, i ono najbitnije - hipokriti svoje vrste.

Sta drugo ocekivati od ovakvog "krda", osim jada, cemera, petljavine i nazadka u svakom smislu. :D
Tako je,kad sam ovo pisao sto ti pises odma su me i moji i tvoji etiketirali al jbga vidim dalje od svog balkona sta cu. Nikad mi niste bili dragi kao sportski rivali niti cete biti,medjutim postoje neke druge vise stvari kad smo rusili Usanovica svi smo bili zajedno a sad smo nijemi posmatraci,ikebane pa imamo to da nas se sepure u nasem gradu Gigovici,Muse,Jelici,Bandici,Colpe i da nas terorisu,pa hebo te dan Bojnik klub vise clanova ima od dva giganta i vise se pita,svima neka nam je na obraz.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2024, 20:47

admin je napisao/la:
24 okt 2024, 18:51
Pendulum je napisao/la:
24 okt 2024, 18:42
Ma rijetko ko čita tekstove koji su duži od 5 rečenica. Nažalost, tako nam je stanje u društvu.
Ma nije samo to. Nego ljudi uglavnom samo pametuju i krivicu uvijek traze van svoje avlije.
Trazite misljenja igraca,trenera bivsih i sadasnjih o svemu ovome pa ce se citat i pokrenut lavina,pored nas i mediji su biti ili kopirajte vlahe i njihove medije kako kao hijene napadaju kad im neko nesto dirne.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2024, 21:04

24 okt 2024, 20:47
admin je napisao/la:
24 okt 2024, 18:51
Pendulum je napisao/la:
24 okt 2024, 18:42
Ma rijetko ko čita tekstove koji su duži od 5 rečenica. Nažalost, tako nam je stanje u društvu.
Ma nije samo to. Nego ljudi uglavnom samo pametuju i krivicu uvijek traze van svoje avlije.
Trazite misljenja igraca,trenera bivsih i sadasnjih o svemu ovome pa ce se citat i pokrenut lavina,pored nas i mediji su biti ili kopirajte vlahe i njihove medije kako kao hijene napadaju kad im neko nesto dirne.
Slazem se, treba naci nekog bivseg igraca ili sudiju, koji ima daMu, neka napravi analizu poslije svakog kola...
Da vidis onda da li ce se citati ili ne...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2024, 21:09

Obzirom da dosta raje na forum ulazi direktno, obavezno pročitati ovaj tekst,

Izborni procesi i dupla finta aktuelnih čelnika FS KS: Udruženje vrijednije od vječitih rivala skupa

https://sportsport.ba/fudbal/fudbalski- ... evo/484713
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 okt 2024, 21:23

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2024, 21:09

Izborni procesi i dupla finta aktuelnih čelnika FS KS: Udruženje vrijednije od vječitih rivala skupa

Znaci ljudi koji su trenutno u savezu od "prvog dana" na pozicijama "planiraju" jos jedan mandat

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 24 okt 2024, 21:34

bvsic je napisao/la:
24 okt 2024, 21:23
Virtu4l je napisao/la:

Znaci ljudi koji su trenutno u savezu od "prvog dana" na pozicijama "planiraju" jos jedan mandat
Još jedan mandat dok im unuci postanu punoljetni pa da ih zamijene

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2024, 21:37

bvsic je napisao/la:
Da, ništa nisu prepustili slučaju i od početka se pripremaju za ovaj trenutak. Vremenom su krojili statut tako da bi ubacili tačno onoliko Udruženja koliko im treba da imaju jednog sigurnog kandidata koji će dobiti 12 glasova, što mu vjerovatno garantuje ulazak u Savez.

Na kraju su osigurali još dva sigurna glasa tako što su predsjedniku i potpredsjedniku skupštine omogućili pravo glasa. :crazy:

Tako da će oni na izborima uraditi sve po Statutu i izaći čisti.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 okt 2024, 21:44

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2024, 21:37
bvsic je napisao/la:
Da, ništa nisu prepustili slučaju i od početka se pripremaju za ovaj trenutak. Vremenom su krojili statut tako da bi ubacili tačno onoliko Udruženja koliko im treba da imaju jednog sigurnog kandidata koji će dobiti 12 glasova, što mu vjerovatno garantuje ulazak u Savez.

Na kraju su osigurali još dva sigurna glasa tako što su predsjedniku i potpredsjedniku skupštine omogućili pravo glasa. :crazy:

Tako da će oni na izborima uraditi sve po Statutu i izaći čisti.
Naivan je ko ocekuje od politicara da se povuku
Ovi ljudi u fs ks su vise politicki nego sportski i njih rijeci nece smijeniti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 okt 2024, 21:47

Virtu4l je napisao/la:

Da li navijacke skupine znaju samo paliti baklje i slicne stvari koje stete svojim klubovima ili znaju organizovati i doci pred Savez na proteste?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 okt 2024, 22:05

Argentina je napisao/la:
24 okt 2024, 21:47
Virtu4l je napisao/la:

Da li navijacke skupine znaju samo paliti baklje i slicne stvari koje stete svojim klubovima ili znaju organizovati i doci pred Savez na proteste?
Citajuci ovaj tekst mislim da je nemoguce uraditi bilo sta ovde, ljudi su posvetili prvi mandat da osiguraju jos jedan. Njih nema sanse istjerati jedino da se ode i srusi zgrada a ovi na ulicu izbace na vaspitne

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 okt 2024, 22:08

A, sta mislite da ne zovemo. Standardna nasa, nemoj mene oko toga ili jos legendarnija, naprica svega i svacega i na kraju kaze, ovo je među nama ili mozes ti to napisati ali nemoj mene Bogati spominjati.

Zvali sno mi i sudije da svako kolo analiziraju, pa smo onda i od Arene htjeli kupiti dobro skup paket da imamo pravo na isjecke. Pa kad su skontali da cemo platiti, eto mozete samo ovo sto mi objavimo na YouTube. Platit cemo, ali da mi izaberemo 3 do 5 minuta sa utakmice. E ne moze to. I kad mi se krene Arena hvaliti ovdje, tacno mi dođe da vrisnem :D :D :D

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 24 okt 2024, 22:19

admin je napisao/la:
24 okt 2024, 22:08
A, sta mislite da ne zovemo. Standardna nasa, nemoj mene oko toga ili jos legendarnija, naprica svega i svacega i na kraju kaze, ovo je među nama ili mozes ti to napisati ali nemoj mene Bogati spominjati.

Zvali sno mi i sudije da svako kolo analiziraju, pa smo onda i od Arene htjeli kupiti dobro skup paket da imamo pravo na isjecke. Pa kad su skontali da cemo platiti, eto mozete samo ovo sto mi objavimo na YouTube. Platit cemo, ali da mi izaberemo 3 do 5 minuta sa utakmice. E ne moze to. I kad mi se krene Arena hvaliti ovdje, tacno mi dođe da vrisnem :D :D :D
sta je tacno problem da se o tome napise clanak, evo ja prvi to nisam znao. Ti kao admin to na forumu napises. Klix bi vas ispratio sa objavom, manji portali takodje. Vrlo zanimljiva tema oko arene.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2024, 22:19

admin je napisao/la:

Ok, znamo mi da svi oni imaju oraha u dzepovima pa ne smiju, ja sam nekad imao politicki portal, na isti problem sam nailazio...Evo reci cu, ali mi ime ne pominji...
Ali za sport, ima rijesenje, angazujete nekog iz HR ili Slovenije, prava nezavisna analiza...
Ljude ili osobu koja se ne bavi sudjenjem vise ili nekog eksperta, jednom sedmicno to ne bi bio problem

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2024, 22:20

admin je napisao/la:
Mene samo jedno zanima, ima li u ovom cirkusu ikakve osnove da se uključi Tužilaštvo? Mislim da one vratolomije sa statutom i Udruženjima u FSKS.
Voli te tvoje Sarajevo.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 24 okt 2024, 22:25

Borac je projekat Dodika i entiteta i sve političara srbistanaca što ima stalo je iza toga političkog projekta.
Isto kao i hdz za zrinjski.

Što se tiče Bošnjaka, oni gledaju kako sebi namjesti funkciju a najveći bh klubovi se ne pitaju ni 1%.

Željo nažalost njihovu, nema realne ambicije za titulu, ova godina je i ok, pa im nekako kao utjeha dodje da propadne mirvić i Sarajevo i da dokažu da nije sve u šoldima. A pri tome i oni troše....

Velež u sezoni kad je bio blizu titule do zadnjih kola, pokraden je kao što se sada krade Sarajevo.

Igman je trebao biti žrtvovan za Leotar.

Mladost DK i Olimpik su bile prve vicine žrtve.....

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 okt 2024, 22:30

Vjerovatno bi dobio dva mjeseca manje da je ubio nekoga. Vrlo čudne se stvari dešavaju sa sudijama, ali izgleda niko ne smije da progovori.
- kazao je Halilhodžić za A,vaz.

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 24 okt 2024, 22:31

Borac pobjedom na Kipru probio magičnu cifru od 10 miliona KM zarade od Evrope
Naime, svaka pobjeda u ovoj fazi Konferencijske lige klubovima donosi čak 400.000 eura, pa je Borac dodatno povećao svoj prihod od sjajnih nastupa u Evropi ove sezone.

U prvom kolu je Borac u Banjoj Luci remizirao sa favorizovanim Panathinaikosom 1:1, a taj rezultat mu je donio 133.000 eura, što znači da je u trenutnoj fazi takmičenja bh. prvak zaradio 533.000 eura.

Samim plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige je Borac zaradio 4,5 miliona eura, a kada toj cifri dodamo i ovu gore navedenu, dolazimo do zaključka da je Borac probio magičnu cifru od 10 miliona KM prihoda od ovosezonske evropske avanture.
Masalah

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 okt 2024, 22:32

Kako navijaci mogu bilo sta kad to murija odradi za cas posla.
Moras imati vec novcanice za kazne koje ce se morati placati u tom slucaju.
Portali ko portali vazan je klik ko **** situaciju. Jbga ja ih razumijem u bobu. Nisu portali duzni da spasavaju.

Igraci nece nista jer to im je hljeb, klubovi isto nemaju moc eto pogledaj jufke nista nula.
Jedino prekidi utakmica mogu nesto uraditi ostalo jok, kolo kolo kolo naokolo.

Arena je nesto najgore 🤮
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: insimadop, Lokomotifa i 33 gosta.