Lik je iz DC-a tako da ima veze, a nastavak je filma serija. Eto reci i pozadina. Da nema tu pozadinu ne bi bila toliko na glasu.harden je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:52Pa samo je pozadina 'superhero' donekle, serija nema veze s tom tematikomJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:49Po meni nije, sve serije sa superheroj tematikom su precijenjene radi fanboysa ova ocjena 8.8 na imdBu je blasfemija realno, da nema pozadinu Batmana bilo bi 7.0 u najboljem slucaju. Gluma jeste odlična, ali scenario je čisti prosjek.![]()
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Na glasu je jer je dobra, ne zbog pozadine, to sto tebi nije legla ne znaci da smo mi svi budale sto hajpamo bezvezeJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:56Lik je iz DC-a tako da ima veze, a nastavak je filma serija. Eto reci i pozadina. Da nema tu pozadinu ne bi bila toliko na glasu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Imas more filmova koji su osvojili oscara a koji su u suštini smeće. Kao sto rekoh po meni nije, a vi uzivajteharden je napisao/la: ↑18 okt 2024, 17:02Na glasu je jer je dobra, ne zbog pozadine, to sto tebi nije legla ne znaci da smo mi svi budale sto hajpamo bezvezeJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:56Lik je iz DC-a tako da ima veze, a nastavak je filma serija. Eto reci i pozadina. Da nema tu pozadinu ne bi bila toliko na glasu.
- JayCatwright
- Kontakt:
The Devil's Hour druga sezona na torrentima
Dobra nova epizoda From.
Meni Pingvin bezveze da ne kažem sranje al eto 
Arsenal All The Way !
- Beduin
- Kontakt:
Nelose, ali i nista novo. Taman ubace novi momenat sa onom zenom i odlaskom u realnost pa opet isto njesra.
Ja ovdje ne vidim ni solidan zavrsetak serije, a kamoli nesto wow.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemam pojma kako će završiti, ali ovo do sada mi je fenomenalno. Cristin Milioti je hodajući ses. Žuta haljina, ona kosa - ok radi mi šta god želiš 
Atmosfera odlična, vidi se stvarno da HBO nije štedio na seriji, sve izgleda cakum-pakum. Mark Strong mi je isto odličan, inače baš drag glumac. Ali bratina Colin Farrell, ko bi rekao, ali čovjek je stvarno glumčina, a ne samo zgodan tip, mada vidim da je Jonah Hill bio prvi izbor, neironično, možda bi odigrao i bolje nego sam Colin.
Malo se vide i Sopranosi u seriji
Atmosfera odlična, vidi se stvarno da HBO nije štedio na seriji, sve izgleda cakum-pakum. Mark Strong mi je isto odličan, inače baš drag glumac. Ali bratina Colin Farrell, ko bi rekao, ali čovjek je stvarno glumčina, a ne samo zgodan tip, mada vidim da je Jonah Hill bio prvi izbor, neironično, možda bi odigrao i bolje nego sam Colin.
Malo se vide i Sopranosi u seriji
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A finale, jel najbolje ikadJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 21:40
Prva i druga sezona top, treca i cetvrta malo slabije, peta nerealno dobra. Bukvalno svaka epizoda u zadnjoj sezoni je toliko dobra, s tim da su 9., 10. i 12. epizoda generacijske u rangu Ozymandiasa i Feline.![]()
Top 3 najbolje serije ikad bez ikakve dileme![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam jos gledo six feet under ali najbolje finale neke sezone/serije koju sam dosad odgleo je Severance. Bukvalno se 8 epizoda pripremalo za tu jednu. Ako je to bolje onda mogu mislit kakvo je.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rekao bih da vrijedi gledati čitavu seriju samo radi zadnjih 10 minuta serije, toliko je finale bilo dobro, tu mi je negdje sa finalom BB, a i tek sam gledao pa ne bih mogao biti baš skroz objektivan. Ono što razlikuje od drugih velikih serija što je Six Feet Under dao kraj za sve glavne likove i po tome su jedinstveni fakat. Također nikad nisam vidio bolje ''oplakivanje'' nekog glavnog lika.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:43A finale, jel najbolje ikadJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 21:40
Prva i druga sezona top, treca i cetvrta malo slabije, peta nerealno dobra. Bukvalno svaka epizoda u zadnjoj sezoni je toliko dobra, s tim da su 9., 10. i 12. epizoda generacijske u rangu Ozymandiasa i Feline.![]()
Severance je top, ali tu mi je više finale od nekog twista zavisilo, a imaš masu takvih serija. Pogledaj Six Feet Under obavezno
Taman sam pozavršavao ovo što sam imao u planu, hvala na prijedlogu, počinjem sutra
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JayCatwright
- Kontakt:
Only Murders in the Bulding ubija s humorom ove sezone
Na stranu što mi je twist baš jeftin i očekivan, sve ostalo je top
Na stranu što mi je twist baš jeftin i očekivan, sve ostalo je top
Prva sezona odlicnaJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 21:40
Nakon toga postane sapunica
- Maroon1946
- Kontakt:
Preporuka za dobru komediju?
Pregledano
HIMYM, The Office, TBBT, B99, Community, Modern Family, 2 and a half men.
Poceo gledati Always Sunny dobra serija ali 16 sezona a volio bi od pocetka do kraja odgledat...
Pregledano
Poceo gledati Always Sunny dobra serija ali 16 sezona a volio bi od pocetka do kraja odgledat...
@filip ti je dao dobar prijedlog, ali gledajuci sta si naveo izgleda vise preferiras americku produkciju?Maroon1946 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 14:07Preporuka za dobru komediju?
Pregledano
ScrubsMaroon1946 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 14:07Preporuka za dobru komediju?
Pregledano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.