BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Ključ uspjeha Zrinjskog, ali i Borca vidim u jako odbroj zadnjoj liniji.
Meijers je jedan od najboljih štopera naše lige od postojanja lige.
Meijers je jedan od najboljih štopera naše lige od postojanja lige.
-
- Kontakt:
Da uz ovakvo sudjenje igraju ligu cestitao bih im
Imaju dobre igrace i bespotrebno se pravi cirkus od lige
Sudjenje kad se popravi, nasa liga ce biti medju najjacim na Balkanu
Imaju dobre igrace i bespotrebno se pravi cirkus od lige
Sudjenje kad se popravi, nasa liga ce biti medju najjacim na Balkanu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bravo za Borac !
- hordasDoboj
- Kontakt:
22.5.2024. kada su bile najave da ce se Borac obrukati i ispasti u prvom pretkolu LP. Doduse u tom trenutku ni ja nisam mislio da ce doci do grupa.

24.7.2024.hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:20Ja bas mislim da se Borac nece obrukati u Evropskim utakmicama. Imaju solidnu ekipu i dobrog trenera, mozda ce im i najveci problem biti da se naviknu na kriterij suđenja u Evropi. Ovo je svakoj nasoj ekipi problem a njima ce biti posebno iz svima znanih razloga.
Cestitam, vidi se da je i Zizovic napredovao iako sam mislio da nikad od njega nece biti trenerahordasDoboj je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:55Zizovic je majstor ovih utakmica gdje je njegova ekipa autsajder, zato je bio dobar u Radniku. Kad je obrnuta situacija i kad njegova ekipa mora napasti tu nastaje problem.

Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 24 okt 2024, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Bosanskohercegovačkom predstavniku čestitke, nek večeras uživa Banja Luka i svaki od dvije-tri hiljade navijača i simpatizera.
-
- Kontakt:
Ma daj opet ista priča...liga se popravila zato što je BH klub ostvario pobjedu u izmišljenom europskom takmicenju za one države koje do tada nisu mogle izboriiti mjesto u grupnoj fazi europskog takmicenja. I dalje je liga dno teško što se tiče svega. Možda se popravila za 1 % ali su zato ostale lige svjetlosnu godinu napredovale.
Sva takmicenja su izmisljena i nisu sigurno nastala sama od sebe prirodnom pojavomVjeverica777 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 22:34Ma daj opet ista priča...liga se popravila zato što je BH klub ostvario pobjedu u izmišljenom europskom takmicenju za one države koje do tada nisu mogle izboriiti mjesto u grupnoj fazi europskog takmicenja. I dalje je liga dno teško što se tiče svega. Možda se popravila za 1 % ali su zato ostale lige svjetlosnu godinu napredovale.

Tu ligu trenutno igraju Chelsea, Fiorentina, Betis, Heidenheim. Vitoira, Lugano , Coppenhagen,Lask, Brugge, Rapid, Legia,Molde, Hearts….
Ne bih se slozio s tobom da liga ne napreduje
Bolje sudjenje i ujedinjenje druge lige ce donijeti sigurno jos veci kvalitet
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa nisi nista pogrijesio, Zizovic i dalje ne zna napasti zato nam godi da budemo autsajderi gdje god moze i eto rezultatahordasDoboj je napisao/la: ↑24 okt 2024, 21:5222.5.2024. kada su bile najave da ce se Borac obrukati i ispasti u prvom pretkolu LP. Doduse u tom trenutku ni ja nisam mislio da ce doci do grupa.
hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:20Ja bas mislim da se Borac nece obrukati u Evropskim utakmicama. Imaju solidnu ekipu i dobrog trenera, mozda ce im i najveci problem biti da se naviknu na kriterij suđenja u Evropi. Ovo je svakoj nasoj ekipi problem a njima ce biti posebno iz svima znanih razloga.
24.7.2024.Cestitam, vidi se da je i Zizovic napredovao iako sam mislio da nikad od njega nece biti trenerahordasDoboj je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:55Zizovic je majstor ovih utakmica gdje je njegova ekipa autsajder, zato je bio dobar u Radniku. Kad je obrnuta situacija i kad njegova ekipa mora napasti tu nastaje problem.![]()
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zna napasti, ali večeras je pametno što nije....dupli blok i nadati se kontri ili prekidu, dobitna kombinacija, pogotovo kad imaš beton odbrambenu liniju !delko je napisao/la: ↑24 okt 2024, 22:55Pa nisi nista pogrijesio, Zizovic i dalje ne zna napasti zato nam godi da budemo autsajderi gdje god moze i eto rezultatahordasDoboj je napisao/la: ↑24 okt 2024, 21:5222.5.2024. kada su bile najave da ce se Borac obrukati i ispasti u prvom pretkolu LP. Doduse u tom trenutku ni ja nisam mislio da ce doci do grupa.
hordasDoboj je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:20Ja bas mislim da se Borac nece obrukati u Evropskim utakmicama. Imaju solidnu ekipu i dobrog trenera, mozda ce im i najveci problem biti da se naviknu na kriterij suđenja u Evropi. Ovo je svakoj nasoj ekipi problem a njima ce biti posebno iz svima znanih razloga.
24.7.2024.Cestitam, vidi se da je i Zizovic napredovao iako sam mislio da nikad od njega nece biti trenerahordasDoboj je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:55Zizovic je majstor ovih utakmica gdje je njegova ekipa autsajder, zato je bio dobar u Radniku. Kad je obrnuta situacija i kad njegova ekipa mora napasti tu nastaje problem.![]()
![]()
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo kad sam pisao mislio sam vise na utakmice gdje je Borac apsolutni favorit.delko je napisao/la: ↑24 okt 2024, 22:55Pa nisi nista pogrijesio, Zizovic i dalje ne zna napasti zato nam godi da budemo autsajderi gdje god moze i eto rezultatahordasDoboj je napisao/la: ↑24 okt 2024, 21:5222.5.2024. kada su bile najave da ce se Borac obrukati i ispasti u prvom pretkolu LP. Doduse u tom trenutku ni ja nisam mislio da ce doci do grupa.
![]()
Tesko je to objektivno sagledati jer su to vecinom utakmice u nasoj ligi , ali da ne potezem te teme, veliki skalp veceras i za njega i za Borac.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Čestitke Borcu na maestralnim partijama u Evropi.
-
- Kontakt:
Ljudi mjesaju kruske i jabuke,liga jeste dno zato jer lakrdiju pravi Vico i zato sto nista nije regularno,nije ovdje upitan kvalitet ekipe Borca. Sto se tice rezultata nema potrebe osporavati ove njihove velike rezultate koji to i jesu. Zasto Osijek,Rijeka nisu napravili nesto slicno,Hajduk izpadali od ekipa za koje nisam ni cuo ili srpski klubovi? Velik rezultat,bilo sta ostalo da se kaze je zabluda.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 22:34Ma daj opet ista priča...liga se popravila zato što je BH klub ostvario pobjedu u izmišljenom europskom takmicenju za one države koje do tada nisu mogle izboriiti mjesto u grupnoj fazi europskog takmicenja. I dalje je liga dno teško što se tiče svega. Možda se popravila za 1 % ali su zato ostale lige svjetlosnu godinu napredovale.
Ovom pobjedom Borca, BiH je pretekla Farska Ostrva i Kazahstan i sada smo 38. na listi. Promjene u odnosu na prošlo kolo
32. Irska 12.750 (Shamrok pobjeda)
33. Kosovo 12.041
34. Armenija 12.000 (Noah poraz)
35. Island 11.833 (Vikingur pobjeda)
36. Latvija 11.500 (RFS poraz)
37. Finska 11.500 (HJK pobjeda)
38. BiH 11.000 (Borac pobjeda)
39. Farski Otoci 10.750
40. Kazahstan 10.625 (Astana poraz)
Iduće kolo je direktna borba, jer Borac gostuje na Islandu. Imperativ je ostati neporažen.
32. Irska 12.750 (Shamrok pobjeda)
33. Kosovo 12.041
34. Armenija 12.000 (Noah poraz)
35. Island 11.833 (Vikingur pobjeda)
36. Latvija 11.500 (RFS poraz)
37. Finska 11.500 (HJK pobjeda)
38. BiH 11.000 (Borac pobjeda)
39. Farski Otoci 10.750
40. Kazahstan 10.625 (Astana poraz)
Iduće kolo je direktna borba, jer Borac gostuje na Islandu. Imperativ je ostati neporažen.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Svakako od ove dvije tekme nisu ocekivali puno vec protiv iraca i islandjana trazili sansu,valjda dobro to odrade.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čestitke Borcu
Halo mani suplje cestitaj i vozdra.Uzese ljudi 5 miliona Eura a uzece i jos i to je to.I nije bas lako pobjedit u gostima Apeola prvaka Kipra.Sa tih dogurace na 6 minimalno to je 12 miliona Sabane pa ti skontaj sta mogu sa tim parama.
-
- Kontakt:
Ma moce sa njima krompir sadit ako dodje neki bosnjacki Vico
Prestigli smo Farska ostva i Kazahstan- F. ostrva nemaju predstavnika u Europi a Kazhstan ima Astanu. Nadam se još kojem dobrom rezultatu.
Što se tiče takmičenja, mi smo "eksperti" da omalovažimo ili dižemo bez potrebe. Ovo je jako takmičenje ima jakih Europskih ekipa a eto što neko napisa što se Rijeka i Hajduk nisu plasirali kad je tako lahko ili srbijanski predstavnici.
Što se tiče takmičenja, mi smo "eksperti" da omalovažimo ili dižemo bez potrebe. Ovo je jako takmičenje ima jakih Europskih ekipa a eto što neko napisa što se Rijeka i Hajduk nisu plasirali kad je tako lahko ili srbijanski predstavnici.
Tesko ce im biti na Islandu. Hladno, vjestacka trava pretpostavljam, a i Vikingur ima sansu za prolaz. Volio bi neku pobjedu Borca, pa i X, ali tesko.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.