Ne treba Vama nikakvo odobrenje od Arene za bilo kakvu analizu, dovoljni su i ovi isječci što nude preko YouTube da se napravi kvalitetna emisija.admin je napisao/la: ↑24 okt 2024, 22:08A, sta mislite da ne zovemo. Standardna nasa, nemoj mene oko toga ili jos legendarnija, naprica svega i svacega i na kraju kaze, ovo je među nama ili mozes ti to napisati ali nemoj mene Bogati spominjati.
Zvali sno mi i sudije da svako kolo analiziraju, pa smo onda i od Arene htjeli kupiti dobro skup paket da imamo pravo na isjecke. Pa kad su skontali da cemo platiti, eto mozete samo ovo sto mi objavimo na YouTube. Platit cemo, ali da mi izaberemo 3 do 5 minuta sa utakmice. E ne moze to. I kad mi se krene Arena hvaliti ovdje, tacno mi dođe da vrisnem![]()
![]()
![]()
U Hrvatskoj postoji nekoliko emisija koje se bave njihovom ligom a nemaju nikakve veze sa nosiocem TV prava. Vi kao vodeći sportski portal možete to pokrenuti barem za početak na YouTube kanalu a vjerujem da bi se mogla pronaći neka televizija koja bi radila takvu emisiju.
Kvalitetni gosti, prije svega otvoreni i "bez dlake na jeziku" koji poznaju naš nogomet i sa dosta autoriteta da rade analize utakmica, da sad ne licitiramo imenima ali ih ima dovoljno čije bi se mišljenje poštovalo.
PS. Ljudi nikako da shvate da je arena samo dio sistemskog urušavanja nogometa u BiH.