Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.
neće ni plaćati. Treba dobro i efikasno igrati fudbal. Šminka ide zadnja. Stranice, dizajni, shopovi, itd. Gasi sve jbte. Gola ne mogu dati ali ima cool stranica sa cool shopom koji je prodao 10 karti.
Nemam nikakve insajderske, samo ovo sto citam, nema interneta, nema web stranice, nema plata ni kod nas ni u Slogi.FKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:41Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.![]()
Carsija je rekla da su osigurane finansije za 2 mjesecaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:20Nemam nikakve insajderske, samo ovo sto citam, nema interneta, nema web stranice, nema plata ni kod nas ni u Slogi.FKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:41Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.![]()
Isto kosto su rekli da je secer ostavio 200 k na racunu kad je otisaoFKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:26Carsija je rekla da su osigurane finansije za 2 mjesecaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:20Nemam nikakve insajderske, samo ovo sto citam, nema interneta, nema web stranice, nema plata ni kod nas ni u Slogi.
I mene zanima nema nista zvanicno, svi se usutili.
Samo je član izvršnog odbora. Glasanje u IO je uvijek zamjena za nešto, svaka ruka podignuta nešto se dobije za istu.
Ma lična korist prije zajedničke, kako sam i pretpostavio. Zato je ovakav i cirkusbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:11Samo je član izvršnog odbora. Glasanje u IO je uvijek zamjena za nešto, svaka ruka podignuta nešto se dobije za istu.
Ako bude predsjednik ovdje, mislim da neće, jer koliko sam upućen ne može se istovremeno obavljati funkcija predsjednika jednog kluba i biti u IO NFSBiH.
Prije Goška je rekao,ako dobijemo u Gabeli i odigramo neriješeno protiv Zrinjskog opstanak nije upitan. Ali...Beduin je napisao/la: ↑24 okt 2024, 14:15Samo cu reci da nisu optimisticna razmisljanja Azmira za ovu sezonu oko opstanka. Nadam se da ce nakon kompletnog uvida u stanje kluba izaci u javnost i otvoreno reci kako to obicno i radi sta, gdje, kako dalje.
Nema frke oko preuzimanja kluba, ali opstanak ove sezone na-aaa.
Ja mislim da je i on dao vremena i igracima i javnosti u ovih par utakmica da se vidi gdje smo, da smo uzeli pobjedu u gostima i proslu na Tusnju vjerovatno bi i sam on ciljao na opstanak, a ovako je svima dato do znanja kakvi smo i na cemu smo. Samo se nije trebao zaletiti onako sa dovodjenjem beskorisnih igraca jer smo zbog takvih i halalili ovu sezonu. Bezvezno bacanje para.
Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
Znači ima 0.2% šanse da se ostane... Nada zadnja umireDamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 08:34Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
I 3 golacrvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.