Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
neće ni plaćati. Treba dobro i efikasno igrati fudbal. Šminka ide zadnja. Stranice, dizajni, shopovi, itd. Gasi sve jbte. Gola ne mogu dati ali ima cool stranica sa cool shopom koji je prodao 10 karti.
& $ ?
- RollingPaper
- Kontakt:
Nemam nikakve insajderske, samo ovo sto citam, nema interneta, nema web stranice, nema plata ni kod nas ni u Slogi.FKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:41Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.![]()
Carsija je rekla da su osigurane finansije za 2 mjesecaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:20Nemam nikakve insajderske, samo ovo sto citam, nema interneta, nema web stranice, nema plata ni kod nas ni u Slogi.FKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2024, 11:41Sta se desavaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:37Ma nista ovo ne valja sto se desava. Ne znam sta je Azmiru u glavi i sta planira uraditi, al ovo ne mirise na dobro mescini.![]()
I mene zanima nema nista zvanicno, svi se usutili.
Isto kosto su rekli da je secer ostavio 200 k na racunu kad je otisaoFKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:26Carsija je rekla da su osigurane finansije za 2 mjesecaRollingPaper je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:20Nemam nikakve insajderske, samo ovo sto citam, nema interneta, nema web stranice, nema plata ni kod nas ni u Slogi.
I mene zanima nema nista zvanicno, svi se usutili.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Gdje je i sta danas radi bivsi predsjednik skupstine i OZU Simon?
10 kola,2 boda,3 gola
10 kola,2 boda,3 gola
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Pozdrav, izvinite na upadu ali ima li iko informacije kakva je tačno fukcija Azmira Husića u IO NFSBiH, jel realno da sve ovo on podržava i za svaku Vicinu odluku i sam glasa?
I još jedna da li će on ponovo biti u IONFS ispred Tuzlanskog kantona?
I još jedna da li će on ponovo biti u IONFS ispred Tuzlanskog kantona?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo je član izvršnog odbora. Glasanje u IO je uvijek zamjena za nešto, svaka ruka podignuta nešto se dobije za istu.
Ako bude predsjednik ovdje, mislim da neće, jer koliko sam upućen ne može se istovremeno obavljati funkcija predsjednika jednog kluba i biti u IO NFSBiH.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma lična korist prije zajedničke, kako sam i pretpostavio. Zato je ovakav i cirkusbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:11Samo je član izvršnog odbora. Glasanje u IO je uvijek zamjena za nešto, svaka ruka podignuta nešto se dobije za istu.
Ako bude predsjednik ovdje, mislim da neće, jer koliko sam upućen ne može se istovremeno obavljati funkcija predsjednika jednog kluba i biti u IO NFSBiH.
Sta ima kod nas yebo vas
Samo da za vikend ne bude blamaza ko one godine kad nam je nestalo brojeva za golove gostiju na rucnom semaforu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Samo cu reci da nisu optimisticna razmisljanja Azmira za ovu sezonu oko opstanka. Nadam se da ce nakon kompletnog uvida u stanje kluba izaci u javnost i otvoreno reci kako to obicno i radi sta, gdje, kako dalje.
Nema frke oko preuzimanja kluba, ali opstanak ove sezone na-aaa.
Ja mislim da je i on dao vremena i igracima i javnosti u ovih par utakmica da se vidi gdje smo, da smo uzeli pobjedu u gostima i proslu na Tusnju vjerovatno bi i sam on ciljao na opstanak, a ovako je svima dato do znanja kakvi smo i na cemu smo. Samo se nije trebao zaletiti onako sa dovodjenjem beskorisnih igraca jer smo zbog takvih i halalili ovu sezonu. Bezvezno bacanje para.
Ja mislim da je i on dao vremena i igracima i javnosti u ovih par utakmica da se vidi gdje smo, da smo uzeli pobjedu u gostima i proslu na Tusnju vjerovatno bi i sam on ciljao na opstanak, a ovako je svima dato do znanja kakvi smo i na cemu smo. Samo se nije trebao zaletiti onako sa dovodjenjem beskorisnih igraca jer smo zbog takvih i halalili ovu sezonu. Bezvezno bacanje para.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prije Goška je rekao,ako dobijemo u Gabeli i odigramo neriješeno protiv Zrinjskog opstanak nije upitan. Ali...Beduin je napisao/la: ↑24 okt 2024, 14:15Samo cu reci da nisu optimisticna razmisljanja Azmira za ovu sezonu oko opstanka. Nadam se da ce nakon kompletnog uvida u stanje kluba izaci u javnost i otvoreno reci kako to obicno i radi sta, gdje, kako dalje.
Ma opstanak je nerealan, nije to nista nenadoknadivo ali ovi nasi hodati ne znaju na terenu. Onda posloziti tim za federalnu i slagati sve ostalo u klubu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znači ima 0.2% šanse da se ostane... Nada zadnja umireDamirT je napisao/la: ↑25 okt 2024, 08:34Nek idu vala. I jest bio cirkus s kime smo sve raspravljali. Sto se tice bodova, hebes ga, igra se fudbal i u federalnoj. Sklapati tim za tu sljedecu sezonu, ova je izgubljena 99.8%.crvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
I 3 golacrvenocrnitz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:50Ode "čaršija", odoše i mnogi nickovi i oni što su bili i za i protiv a nestade i diskusija... Samo ostadoše 2 yebena boda u 10 utakmica...
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex