Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel se iko udostojio da pruzi podrsku Husrefu nakon one drasticne kazne ili ne smije niko pisnuti od Vice 

Evo, pište na forumu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Mislio sam od klubova, kolega trenera i slicno.
Jel se iko solidarisao ili niko nista.
Jel se iko solidarisao ili niko nista.
Ne pratim druge sportove kod nas i opcenito rijetko da pratim nesto drugo. Tako da ne mogu komentarisati kakvo je stanje ali ako dodick kaze da ce i u kosarci biti prvak bicePlatonova je napisao/la: ↑25 okt 2024, 12:22Ne priča se samo o fudbalu, imaš i drugih sportova....Za košarku i rukomet ti ne treba ni trećina love kao u fudbalu da bi napravio resprektabilnu ekipu....bvsic je napisao/la: ↑25 okt 2024, 12:15Problem oko ti stvari je politika, tebi ti milioni ne garantuju nista. Sarajevo ima sve i milione i trenera i igru i igrace ali nema ono glavno dodika i vicu.vedinjo98 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 12:09
Zamislit' da Senad Bingo zeli uloziti par miliona od milijarde u FK Slobodu. Eto prvog primjera. Uradis nesto cime bi usrecio narod.
Da ne pricamo o tome da bi Bosna, pa eto i Sloboda lagano mogle biti u vrhu ABA Lige, pa kroz par godina ulaganja zaigrati i Evrokup u kosarci. To su finansije koje imaju tri najskuplje ekipe nase PL u fudbalu.
Sve dok je tako niko iz federacije nece uloziti ni marke jer je to neisplativo trenutno.
Dok ne bude regularna liga bar 5 godina u nizu onda mozes ocekivati ljude s parama da uloze u nase klubove.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jeste trener TOŠK-a Nebojša Đekanović.

Mirzad Mehanović također.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Al cuj podrska kocijasu koji opsuje sve od do na svakoj utakmici, koji pljuje igraca uz aut liniju, galami i pominje familiju dok protrcavaju pored njega, gestikulira ko simpanza kod aut linije...covjek se naebao svega zivoga i odrezana mu kazna i sad neko treba da stane u zastitu i postavlja svoj obraz za tog lika koji je slucaj za specijalisticke ustanove.
Neka hvala dovidjenja.
Neka hvala dovidjenja.
Meni zao samo sto Husref nije stocirao onog smrada Sehovica, al eto bice prilike, porucio mu je da ce ga ufatiti negdje u Sarajevu.
Yebo kaznu, napravili su mu uslugu, ova liga je svakako za Haga.
Yebo kaznu, napravili su mu uslugu, ova liga je svakako za Haga.
Vahid Halihodzic takodjerBazinga12345 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 13:56Jeste trener TOŠK-a Nebojša Đekanović.![]()
Mirzad Mehanović također.
Koliko smarate sa piskaranjem o Borcu i sudijama. Ako vam smeta mudonje izadjite na ulicu pa se zalite od piskaranja po forumu nemate nista!
' &
To je nazalost iz razloga sto tim istim kompanija, a i klubovima upravljaju isti ljudi, peru pare i prave malverzacije.Virtu4l je napisao/la: ↑25 okt 2024, 11:46Pazite, vlast u RS radi ono kako treba da se radi kada su u pitanju najveći klubovi. Kakvo god mi imali mišljenje o ovom muflonu, on je prošle godine upumpao 8 miliona maraka u Borac, to je ono što sam ja uspio upratiti. Državne, odnosno entitetske kompanije su sponzori Borca i ljudi su sinoć pobijedili APOEL-a, nalaze se na 11. mjestu ECL, od 36 klubova, sa realnim šansama da prođu dalje.
E sad, kompanije u Federaciji su neuporedivo uspješnije od onih u RS, najuspješnija kompanija u RS bi jedva bila u TOP 5 kompanija u Federaciji, a ostale ne bi ušle ni u TOP 10.
Niti jedna od tih uspješnih kompanija iz Federacije ne ulaže ni marku u fudbal kroz sponzorstva, iako na marketing izdvajaju na desetine miliona maraka.
Naravno, ovo se ne odnosi na Zrinjski i kompanije kojima upravlja HDZ, pa su tako Elektroprivreda HZHB ili ERONET sponzori Zrinjskog, a mislim i Širokog.
Za razliku od Federacije, pa i hrvatskih uspjesnih privatnih kompanija, slabo ko finansira sport, osim onih koji su primorani ili imaju na celu firmi teske zaljubljenike.
Odlican je primjer Sirokog, koji je fantastican primjer ulaganja privatnih kompanija bio, gdje se znalo da je u vrhu tog kluba svaki covjek sposoban. Kada ih je politika pocela pritiskati, to je palo. Sada ulazu puno manje i to radi ljubavi, ali to je rekao bih 70-80% manje nego ranije. Zato i dobivaju manju podrsku od drzavnih firmi vs Zrinjski.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
100%
Ali ne bi bilo loše da iz Banja Luke dođe poruka, j3beš namještenu titulu. Ako ste iole normalni i volite fudbal, najmanje što možete uraditi.
Ovo je atak na razum svijh koji vole fudbal u ovoj zemlji. Ja bi kao većina navijača Borca prestao pratiti fudbal da ovako mom klubu štimaju. Sa druge strane ne bi ostalo na tome da se samo povučem, već bi na sva zvona prozivao, ko god bi pogurao od sudija.
🇵🇸
Nemaju oni obraza (ni stida) da kažu da ih se gura, da kradu, da otimaju iz očiju.Torino je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:08100%
Ali ne bi bilo loše da iz Banja Luke dođe poruka, j3beš namještenu titulu. Ako ste iole normalni i volite fudbal, najmanje što možete uraditi.
Ovo je atak na razum svijh koji vole fudbal u ovoj zemlji. Ja bi kao većina navijača Borca prestao pratiti fudbal da ovako mom klubu štimaju. Sa druge strane ne bi ostalo na tome da se samo povučem, već bi na sva zvona prozivao, ko god bi pogurao od sudija.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
4 0 za željanu večeras
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa što ti nisi radio za vrijeme Ibrakovića i Selimovića?Torino je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:08100%
[/quote]
[/quote]
Qrca se ti napusi obojiciRiziko je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:06Pa što ti nisi radio za vrijeme Ibrakovića i Selimovića?Torino je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:08100%
Nikad ovako nije bilo, niti je ko stimao citavu sezonu bez stida i srama. Ako se vec utakmica hoce nastimati to se dogovori, evo vam pare vi nam pustite gol ili napravite penal neki i tjt. Jok, zanimljivo da je borac jucer imao 6-7 zutih kartona, toliko mozda imaju do sad u ligi
10 utakmica borca u europi - 39 kartonabvsic je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:12Qrca se ti napusi obojiciRiziko je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:06Pa što ti nisi radio za vrijeme Ibrakovića i Selimovića?Torino je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:08
100%
Nikad ovako nije bilo, niti je ko stimao citavu sezonu bez stida i srama. Ako se vec utakmica hoce nastimati to se dogovori, evo vam pare vi nam pustite gol ili napravite penal neki i tjt. Jok, zanimljivo da je borac jucer imao 6-7 zutih kartona, toliko mozda imaju do sad u ligi
9 utakmica borca u ligi - 10 zutih kartona
Zanimljiva statistika
- RollingPaper
- Kontakt:
Zlatno doba PL, kad je Sarajevo bilo kao Borac kad im sude njihove sudije.
Hahah al ga ubode.Riziko je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:06Pa što ti nisi radio za vrijeme Ibrakovića i Selimovića?Torino je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:08100%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema glupljeg od Rolinga.
Postavlja jednu utakmicu konstantno
A klub mu prosle godine cijele sezone bio guran od sudija
Postavlja jednu utakmicu konstantno
A klub mu prosle godine cijele sezone bio guran od sudija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo Kaljanac reče čist crveni za Keremeha, a i za veležovog.
A ovdje se digla kuka i motika.
A ovdje se digla kuka i motika.
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 19 gostiju.