English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Cuj Alonsa lik stavio.

Stvarno nije teško primjetiti da se radi o mix sastavu Arsenala i Liverpoola u susret nedjeljnom derbiju.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:14Pa dobro, ima li ijedan iz najuspješnije ekipe (zvanično) EPL, i gdje su ovi što simpatišu Jedinstvo?![]()
Tebi majmune je već teže primjetiti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Centre forward
- Kontakt:
Ne znam kako je to derbi, al' 'ajde, priznajem, pogriješio sam.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- JayCatwright
- Kontakt:
Hem si ispao glup, ne prvi put očito hem nije derbi prve i trece najtrofejnije ekipe u ligi 
Igraju u nedjelju jednu protiv drugih, zato je momak stavio kombinovani all time sastavCentre forward je napisao/la: ↑25 okt 2024, 18:04Ne znam kako je to derbi, al' 'ajde, priznajem, pogriješio sam.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nakon kratke razmjene sa ovim imbecilom, smatram da dugujem @emiru izvinjenje.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da nas Livčo ne pokrade u nedjelju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa drugačije se i ne može pobijediti svemogući arsenal. Samo krađom.
- feniksptica
- Kontakt:
Zato i kažem.
Drago mi je da su i drugi počeli uvidjati isto.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ko god bude pokraden zna se ko ce najvise kmecati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad je jedini objektivan navijac Arsenala banovan. 
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Meni nije jasno kako moze neko gledat spance il njemce pored ovakvih premierligaskih poslastica.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ja sam replicirao na ovaj bolirani dio, ali mozda nesto nisam dobro povezao.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 11:16Mislio sam na Joška Gvardiola care.Sport90 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 10:40A prije 10tak godina ste govorili lahko je popisati LA Ligu, i Bundes ligu, nek dodje u EPL pa da vidimo. Mislim da je i njemu dosta, i da ce nakon ove sezone ko Klop da se isproba u nekoj drugoj ulozi.Pensioner26 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:42Gvardiol igra fakersku sezonu za sada mora se reći. Mislim da nam je svima pun qrac Pepa do sad, jedva čekamo da ode.
Nikad gora subota sa utakmicama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odavno se jači lik nije pojavio.
Bila bi šteta da ode
Kad igras sa frendovima fantasy za pare po svakom kolu onda je svaka tekma zanimljiva
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.