Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Isti lik 2 kiksa za minutu i po.
Ono mi je izgledao kao faul Cvetanoskog mozda i ofsajd prije toga
Ono mi je izgledao kao faul Cvetanoskog mozda i ofsajd prije toga
Rutinski. 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mora se priznati, dvije sumnjive reakcije malog Josipovića.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Kakva bolan titula haj realan budi prosle sezone zamalo ne ispadose, ove elham evropa ako izbore!Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 19:58E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.

04.10.2009 !
Pa iz njihove uprave su dolazile takve najave, nisam ih ja izmislio. Ja se lično slažem s tvojim mišljenjem, al kažem ti, njihova uprava je postavila drugačije ciljeve za ovu sezonu.scudetto89 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:02Kakva bolan titula haj realan budi prosle sezone zamalo ne ispadose, ove elham evropa realno!Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 19:58E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- feniksptica
- Kontakt:
Zar BadzaČe ovako na titulu ??
Preskupo će izaći
Preskupo će izaći
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma namještena i ova utakmica svi imaju pomoć sudija u ligi osim Sarajeva..lakrdija..SAMI PROTIV SVIH!!!!!!!
Grupa iznad svakog pojedinca.
Koja uprava jedan covjek od njih 100 klubu izvalio nesto iz njegove perspektive
Mozda malo da hajp digne ili neszo drugo nebitno
Kakva titula, ne mozes titulu s Krpicem u napadu osvojiti
Nama je cilj Europa, a trofej ako budemo mogli napadt cemo bila liga ili kup
Mozda malo da hajp digne ili neszo drugo nebitno
Kakva titula, ne mozes titulu s Krpicem u napadu osvojiti
Nama je cilj Europa, a trofej ako budemo mogli napadt cemo bila liga ili kup
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
Sviran penal ja ja
Pripazilo ih
Pripazilo ih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Poluistine pises, a navlacis vodu na svoj mlin.Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:04Pa iz njihove uprave su dolazile takve najave, nisam ih ja izmislio. Ja se lično slažem s tvojim mišljenjem, al kažem ti, njihova uprava je postavila drugačije ciljeve za ovu sezonu.scudetto89 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:02Kakva bolan titula haj realan budi prosle sezone zamalo ne ispadose, ove elham evropa realno!Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 19:58
E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.
Napad na titulu je rekao jedan covjek i to Badzak koji je u tom trenutku bio u Upravom Odbou i 10 dana nakon toga vise nije u klubu nikako.
To mozes tumaciti da je rekao kli
Ub/uprava/navijaci, kako god, iznad je napisano, a i kada su mediji prenosili, prenijeli su da je bas on rekao. Realnost je drugacija i mnogi su rekli da lupa gluposti i da je vrhunac Evropa uz malo srece u sto se i ja nadam.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jbg svak' može fulit'...i vaša je direktorica prije 2 godine rekla da će Sarajevo 2024. biti najbolji klub na Balkanu pa k....
Zadnja izmjena: Riquelme1921, dana/u 25 okt 2024, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Titulu moze osvojti samo ko ima Vicu u napadu.
Namjesteno jer su dali 2 gola u 90+ ?Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 19:58E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.
Da imalo pratis fudbal znao bi koliko golova pada tad.
Zeljo je pobjedio jedva, ali ovo nema sanse da je namjesteno. Samo ispravni i bolesni mozgovi to mogu tvrdit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma pretjeruje se, jes da su ko zohari, mislim da niko vise nije dao golova u zadnjih 10 min ko kone al bili su bolji sve vrijeme, kakav radnik, mrtvaci..
1946-1987
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakav genijalac, uhvatio se izjave Ajle a i mi joj se smijali. Pa vi ste fakultet, sta vam valjaju na Grbavici jbtRiquelme1921 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:08Jbg svak' može fulit'...i vaša je direktorica prije 2 godine rekla da će Sarajevo 2024. biti najbolji klub na Balkanu pa k....

Kako poluistine? Koji dio mog navoda je laž?Argentina je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:07Poluistine pises, a navlacis vodu na svoj mlin.Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:04Pa iz njihove uprave su dolazile takve najave, nisam ih ja izmislio. Ja se lično slažem s tvojim mišljenjem, al kažem ti, njihova uprava je postavila drugačije ciljeve za ovu sezonu.scudetto89 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:02Kakva bolan titula haj realan budi prosle sezone zamalo ne ispadose, ove elham evropa realno!
Napad na titulu je rekao jedan covjek i to Badzak koji je u tom trenutku bio u Upravom Odbou i 10 dana nakon toga vise nije u klubu nikako.
To mozes tumaciti da je rekao kli
Ub/uprava/navijaci, kako god, iznad je napisano, a i kada su mediji prenosili, prenijeli su da je bas on rekao. Realnost je drugacija i mnogi su rekli da lupa gluposti i da je vrhunac Evropa uz malo srece u sto se i ja nadam.
Jel Badžak bio tad član uprave? Jest
Jel uprava određuje ciljeve za sezonu i svi članovi su upućeni u to? Pa vjerovatno da je tako. Sumnjam da neko ima jedne ciljeve, a neko druge. Ako nije tako nema tu ozbiljnog kluba.
Sa tvojom realnosti se djelimično slažem. Mada obzirom koliko ste uložili ovo ljeto, ne smije se desiti da uz sreću bude Evropa. Pogotovo obzirom da nikakve konkurencije nema, sve ispod laganog 4. mjesta je realno promašena sezona. Davno sam rekao da ste ekipa za Evrope i to je realno, a to šta vaši iz uprave planiraju je drugi par cipela.
Naravno da padaju golovi, al baš ovako ofirno da igrač kluba iz rsa odradi kraj utakmice... Pogotovo jer vas je isti entitet ostavio prošle sezone u ligi. Malo sumnjivo zar ne?godrina je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:08Namjesteno jer su dali 2 gola u 90+ ?Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 19:58E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.
Da imalo pratis fudbal znao bi koliko golova pada tad.
Zeljo je pobjedio jedva, ali ovo nema sanse da je namjesteno. Samo ispravni i bolesni mozgovi to mogu tvrdit.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.