RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Nepotrebno pojavljivanje jer se ozbiljan klub nema potrebe pravdati nikome. Isto kao sto je nepotrebno pisati tako za lika koji je citav zivot proveo vani. Neka radi i djelima dokaze sve sto je ispricao. Kada dodje vrijeme prvo neka krene od dovodjenja pravog SD i filtracije igrackog kadra koji je nestrucno doveden. Moze baciti malo oko i na omladinsku skolu. Imamo strpljenja a on zestoku podrsku ako ce raditi u interesu napretka
Nemojte bola tražiti "dlaku u jajetu" u svakom kontekstu priče. Prije svega pohvalno je što je Rahimic svjestan situacije i što će sigurno u narednom periodu preduzeti određene akcije da se kvalitet igre poboljša i da se za par mjeseci dovedu kvalitetniji igrači u Velež. Da smo na "ivici provalije" jesmo, ali abd uskoro ćemo ugledat svjetlo dana i krenuti na bolje. Večeras je bitno da igrači daju maksimum zalaganja protiv Posušja i da im ovo bude utakmica života. Vjerujem u pobjedu i zato im treba podrška punog stadiona, pa kad zagrmiMostarNeretva je napisao/la: ↑26 okt 2024, 07:19Rahimic mozda je strasan potenciaj, covjek , i sve to ne znam. M
Ali ova izjava, mucava, uz preznojavanje i kao da je citao tekst sa monitora nekog.
Totalno nepotrebno i neuvjerljivo pojavljivanje.
Zanima me ima li iko u cijeloj. strukturi Veleza kiji je sposoban dato odmjeren, strucne izjave bez floskula, obecanja, i kome ne treba logoped.
M O S T A R VELEŽ, da noge lete, a golovi padaju . Vrijeme je da i Haska prekine post i da koji gol. Forzaaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
može neki link
ovi stari sve pogašeni
ovi stari sve pogašeni
Šikalo zaboravio igrati, najopasniji igrač Posušja u prvom poluvremenu.
Sikalo izadzi sam vidis da to nije za tebe a povedi sa sobom i jevtovica
-
- Kontakt:
U prvom poluvremenu Sikalo je uspio zajebati svaku loptu koju je primio
Nemam ništa protiv Šikala, ali momak kao da se boji igrati, jer izgubiti dvije lopte na ivici naše polovice terena je moglo biti pogubno za Velež. Sva sreća pa su napadači Posušja ko krampe na terenu . Srećno u nastavku do pobjede abd.
dijelim tvoje misljenje, kao da ima strah pogrijesiti jer ima u podsvijesti da nece igrati.
Sta ce kad i ovako bez razloga grije klupu, jasta ce se nego bojati. Sem dvije kardinalne greske, ostalo je bio dobar, uzimajuci u obzir da ne igra nikako.ljevak je napisao/la: ↑26 okt 2024, 21:45dijelim tvoje misljenje, kao da ima strah pogrijesiti jer ima u podsvijesti da nece igrati.
Bravo Rođeni za pobjedu, a sudiji želim besanu noć, jer većeg mrzitelja Veleža u životu nisam vidio. Iskreno da je neko još od naših koju progovorio, bio bi crveni karton. Eto, uspio je šupak Mlinaricu dati žuti karton da ne bi igrao protiv Borca. Sva sreća pa nije dao Hrkaću. Kako god, lakše se diše i drago mi je i zbog Haskića da je poentiro i uticat će pozitivno na njegovo samopouzdanje. Musealini vrlo dobar, kao i Savic koji je po meni daleko sigurniji od Mehremića.
-
- Kontakt:
Kakav god da je njegomirovic, Mlinaric je znao da ne smije nista uradit jer ce mu dati zuti karton. Faul koji je napravio nije nimalo bezazlen bio, ostale zute ne bi da komentarisem jer nema potrebe
Ko ne igra sve protiv Čiča Borca?
Ispostavit će se da je Museliani jedini dobitak prelaznog roka
Vazna tri boda, posebno bih istakao borbenost ekipe u drugom dijelu. Uz ovaj pristup i manje gresaka mozda se mozemo necemu nadati protiv borca i zelje. Treba nam niz par pozitivnih rezultata da uhvatimo 5-6 mjesto.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pršeš jako dobar.
Išasegi, Savić i Museliani pokazali da možemo na njih računati.
Išasegi, Savić i Museliani pokazali da možemo na njih računati.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mislim da samo Mlinaric neće igrati, a u "opasnoj zoni" su bili Hrkać, Osman i Lauš. Iduću tekmu se vraća Oreč i Halilovic, a Mehremića neka Buz pošalje u Nevesinje na posudbu bratskom klubu Velež-Nevesinje, jer će tamo biti daleko korisniji .
-
- Kontakt:
Sta je majstore, koliko kosta ovaj komentar, je li ti uletio neko cenera da popljujes Admira?MostarNeretva je napisao/la: ↑26 okt 2024, 07:19Rahimic mozda je strasan potenciaj, covjek , i sve to ne znam. M
Ali ova izjava, mucava, uz preznojavanje i kao da je citao tekst sa monitora nekog.
Totalno nepotrebno i neuvjerljivo pojavljivanje.
Zanima me ima li iko u cijeloj. strukturi Veleza kiji je sposoban dato odmjeren, strucne izjave bez floskula, obecanja, i kome ne treba logoped.
Rodi se ovako svako malo poneki nick koji nema veze sa nama stalnim, covjek rodjen, odgojio se i odskolovao u njemackom sistemu.
Tvoje su mi recenice nesto smislenije, ne pitaj.
Edit: i da znaš, ovo se zove liderstvo. Kad je najgore, treba da izađe pred raju!!!
Ti si naša ljubav jedina!
Odlicna pobjeda. Museliani puno korisniji od jevtovica i mujana, a nadam se da mehremic nece vise vidit terena Savic je puno bolji.
Konačno pobjeda. Da ovo nismo dobili bili bi u velikim problemima.
Prses najbolji, ostali solidni osim Jeftovica i Lausa kad je ušao. Sikalove kreacije na sredini terena su nestvarne, ono još nisam vidio.
Zašto onoliko baklji u terenu, sta se desava?
Prses najbolji, ostali solidni osim Jeftovica i Lausa kad je ušao. Sikalove kreacije na sredini terena su nestvarne, ono još nisam vidio.
Zašto onoliko baklji u terenu, sta se desava?
Najvece pojacanje, kao sto su mnogi i napisali prije utakmice je neigranje Mehremica.
Bez primljenog gola, cvrsto u odbrani.
Kakvog panja je Velez doveo, vjerujem da je medju najplacenijim igracima.
Bez primljenog gola, cvrsto u odbrani.
Kakvog panja je Velez doveo, vjerujem da je medju najplacenijim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.