FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva sloboda i otkidanje bodova, ne budalite.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Misli na malog Mehmedovica, vidjecete i sami o kakvom je talentu rijec...
Ovog harisa da je napravio Amaw Osim bio bi manji neprijatelj FK SARAJEVA..
Covjeku objasnjavam da je Gulashvili duplo jeftini igrac na 3 godine i da imas vise sanse da zaradis ba Gulashviliju ako procepi nego ba beunu taman taj bruno ucero 30 golova u 3 godine..
Covjek je ojebina zeljkina i nemoj meni replicirat, nema potrebe..
Husic zvanicno nece preuzet slobodu ono je onaj seljacki SDEAOVSKI poltron. Uradio je ono radi izbora..
Sutra ce pricat kad ga istjeraju kako je on dosao kad je prelazni rok proso kako je morao dovodit igrace odpisane kako je ovo kako je ono i na kraju ce reci preuzecu slobodu ako ce orijasnje strukture koje su napravile dug vrate isti..
Biznis u Americimu je u zadnjih 7 godina konstantno u padu a zadnje 2 godine je pao na do te mjere da posluje u strasnom minusu.. neznam za bh al na njihovom forumu neko rece da je kupio almini negdje u bosni za 330 m km..te pare sigurno nema sto sevtice USA biznisa
Znal se kad cemo igrat zaostalu utakmicu sa zrinjskim
Covjeku objasnjavam da je Gulashvili duplo jeftini igrac na 3 godine i da imas vise sanse da zaradis ba Gulashviliju ako procepi nego ba beunu taman taj bruno ucero 30 golova u 3 godine..
Husic zvanicno nece preuzet slobodu ono je onaj seljacki SDEAOVSKI poltron. Uradio je ono radi izbora..
Sutra ce pricat kad ga istjeraju kako je on dosao kad je prelazni rok proso kako je morao dovodit igrace odpisane kako je ovo kako je ono i na kraju ce reci preuzecu slobodu ako ce orijasnje strukture koje su napravile dug vrate isti..
Biznis u Americimu je u zadnjih 7 godina konstantno u padu a zadnje 2 godine je pao na do te mjere da posluje u strasnom minusu.. neznam za bh al na njihovom forumu neko rece da je kupio almini negdje u bosni za 330 m km..te pare sigurno nema sto sevtice USA biznisa
Od svega što si napisao razumio sam samo ovo zadnje.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:37Ovog harisa da je napravio Amaw Osim bio bi manji neprijatelj FK SARAJEVA..
06.11.2024.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Igracemo sa Zrinjskim izgleda kad im Bilbija udje u formu, da nas opet yebe ko uvijek.
Pendulum je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:42Od svega što si napisao razumio sam samo ovo zadnje.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:37Ovog harisa da je napravio Amaw Osim bio bi manji neprijatelj FK SARAJEVA..

-
- Kontakt:
Jel sa zrinjom zaostala kuci ili tamo?
Sutra po tri boda kako znamo i umijemo, sad nam bjeze 7b , ali imamo tu zaostalu tekmu sreca.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!
I da pohvalim lijep gest od strane domacina za karte , a jos bolje nase horde sto ce te pare od ulaznica proslijediti podrucjima koja su nastradala od poplava!
Sutra po tri boda kako znamo i umijemo, sad nam bjeze 7b , ali imamo tu zaostalu tekmu sreca.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!

I da pohvalim lijep gest od strane domacina za karte , a jos bolje nase horde sto ce te pare od ulaznica proslijediti podrucjima koja su nastradala od poplava!

04.10.2009 !
Šta im tepaš?scudetto89 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:49Jel sa zrinjom zaostala kuci ili tamo?
Sutra po tri boda kako znamo i umijemo, sad nam bjeze 7b , ali imamo tu zaostalu tekmu sreca.![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!![]()
I da pohvalim lijep gest od strane domacina za karte , a jos bolje nase horde sto ce te pare od ulaznica proslijediti podrucjima koja su nastradala od poplava!![]()
U Mostaru je zaostala.
-
- Kontakt:
Kome tepam??Pendulum je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:50Šta im tepaš?scudetto89 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:49Jel sa zrinjom zaostala kuci ili tamo?
Sutra po tri boda kako znamo i umijemo, sad nam bjeze 7b , ali imamo tu zaostalu tekmu sreca.![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!![]()
I da pohvalim lijep gest od strane domacina za karte , a jos bolje nase horde sto ce te pare od ulaznica proslijediti podrucjima koja su nastradala od poplava!![]()
U Mostaru je zaostala.
Hvala na odgovoru au to ce biti pravi ispit da vidimo na cemu smo i koji su nam dometi realno .
04.10.2009 !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sloboda da otkine bodove nekom 

Oni samo mogu nama otkinuti...
Peticija da se ne pišu i ne slute 3-5-2 / 5-3-2 formacije, samo 4-2-3-1!!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
On je otišao u Bayer Leverkusen i za potpis dobio 1500000 DM, a kasnije je posuđen u OsnabrukKoloDD je napisao/la: ↑26 okt 2024, 15:00obrijanopile je napisao/la: ↑26 okt 2024, 14:39Šabanovc i Dizdarević otišli u Francusku, Berberović u Njemacku.
Berberovic 2003 godine u cvajte osnabruck
Jbg nikad Bundesligu prvu igrao niti vidio , a još im 21 godina taj transfer. Bez veze .eccehomo je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:20On je otišao u Bayer Leverkusen i za potpis dobio 1500000 DM, a kasnije je posuđen u OsnabrukKoloDD je napisao/la: ↑26 okt 2024, 15:00obrijanopile je napisao/la: ↑26 okt 2024, 14:39
Šabanovc i Dizdarević otišli u Francusku, Berberović u Njemacku.
Berberovic 2003 godine u cvajte osnabruck
To ko da kažem čska Sofia prodala igrače u peticu 1993-97
3 ca utakmica gdje zrinjski dobiva poguranac.. Garantujem da bi FK SARAJEVO IMALO 33/33 da ima sudjenje birca i zrinjskog
Harise, jesil pozdravio seku ???
P.S. Na ovoj temi moze orgijati svaka dijasporska ubleha dok na drugim temama jedva cekaju da banuju nekog naseg.
Dabogda ih sve deportovali, a ovde bili na birou ker nema baba kojima ce guzzice prati, a drugo nista raditi ne znaju !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro bolan, prestani pisati na temi, boli nas qarina šta misliš.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ignorišite ovog lika
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
VidimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:50Dobro bolan, prestani pisati na temi, boli nas qarina šta misliš.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odyebi u skokovimaKoloDD je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:57VidimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:50Dobro bolan, prestani pisati na temi, boli nas qarina šta misliš.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Fouzi1, Hajdeee, HordasFks, Lecler, mnon46, NeSamSafetee, plisek, riki46 i 112 gostiju.