Gori ste mi vi što mu odgovarate.

Gori ste mi vi što mu odgovarate.
Naći ću ti ja vido gdje se Đamije kameniju i lupaju u tim seocima oko Gabele,Čapljine itd.GoskGabela je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:37Kakve veze logori imaju sa skandiranjem ovakvim od strane djece i to u 2024. Godini?Argentina je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:30U Tuzli nisu bili logori, u Mostaru jesu i to upravo od strane tih ustasa.GoskGabela je napisao/la: ↑26 okt 2024, 17:17Kako lijepo djeca skandiraju gazi gazi ustaše.
To je ta kozmopolitska tuzla hahaha
Naravno da skandiranje ne opravdavam, pokazatelj primitivizma jer na taj nacin postajes kao i oni, kreces tim koracima da budes kao i oni (kao ustase).
Vama je mozak pomucen totalno.
Nadji mi iz Gabele ili Capljine ijedan video gdje se ovako skandira, nema ga.
Sve je do roditelja, djeca nisu kriva
Naravno da je bilo. To su sporadični incidenti koji su kod vas pravilo na svakoj utakmici. Uostalom, sve vidimo i ovdje na forumu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:03Vasi su gospoda. Nikad nijedan incident nije zabiljezen na otetom stadionu. Nije bilo napada na npr. delegaciju kluba i slicno.
Nije ni trener šaketao ljude na kraju utakmice.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:03Vasi su gospoda. Nikad nijedan incident nije zabiljezen na otetom stadionu. Nije bilo napada na npr. delegaciju kluba i slicno.
Barem ne vidiš da se djeca napadaju kad imaju utakmice kao što imaju običaj ultrasi da se dokazuju.Rigoletto je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:07Naravno da je bilo. To su sporadični incidenti koji su kod vas pravilo na svakoj utakmici. Uostalom, sve vidimo i ovdje na forumu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:03Vasi su gospoda. Nikad nijedan incident nije zabiljezen na otetom stadionu. Nije bilo napada na npr. delegaciju kluba i slicno.
Papak sta spominjes Kosevo, istok a kakvi su vasi u MO na tekmama, kulturni hoces da kazes???SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:11Barem ne vidiš da se djeca napadaju kad imaju utakmice kao što imaju običaj ultrasi da se dokazuju.Rigoletto je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:07Naravno da je bilo. To su sporadični incidenti koji su kod vas pravilo na svakoj utakmici. Uostalom, sve vidimo i ovdje na forumu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:03
Vasi su gospoda. Nikad nijedan incident nije zabiljezen na otetom stadionu. Nije bilo napada na npr. delegaciju kluba i slicno.
Virtu4l je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:04Već polako stvaraju mit da im sudije ne daju da budu šampioni.
U tri sezone su za prvakom zaostali ukupno 89 bodova. Svaku od te tri sezone su završili četvrti na tabeli.
Proeđenja radi, veliki Željezničar je u te tri sezone za prvakom zastao samo 12 bodova više od ovih što im sudije ne daju da budu prvi.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska, Pablo11, Semper i 17 gostiju.