Premijer liga 2024/2025
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2024/2025
Jos jedan uspjeh BH rukometa,Leotar pobjedio latvijsku ekipu Dobeles 26:24,i uzvrat u Trebinju se igra
-
- Kontakt:
Tesko ce Borac uspjeti sačuvati +6 u Sloveniji,pred kraj prvog poluvremena slovenski klub ima +7
Ocekivano za Borac nazalost. Bit ce ovdje dvocifrena razlika.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim nakon 4:4 katastrofa,vidio sam i u prvoj utakmici da su slovenci dobri,ali ovako da ce izgledati nisam mislio
Dobri su Slovenci. Njihovih prvih 10 timova na tabeli bi prelagano uzeli nasu ligu. Pisao sam jos u prvoj utakmici da ce Borac naci nacin da ispusti ovih +6. Nazalost prelako su ispustili. Ne vidim nacin na koji mogu proci u narednih 30 min.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nakon Njemačke,Francuske i Mađarske lige,slovenska je svakako po kvaliteti sa ligama Danske,Švedske i Španije.
Naša liga je nažalost u donjem dijelu iako ima potencijala da se to poboljša kada bi bilo želje
-
- Kontakt:
Kosovo vodi +8 protiv BIH(žene)
Za 40 minuta samo 11 golova Borca... Nemas ti tu sta traziti sa takvom efikasnoscu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bas težak poraz i lose odigrano,gledajuci pohedine parove mogao je Borac lakšeg protivnika dobiti,Slovenci su prevelik zalogaj.
Valjda ce RS BIH imati korist od 1 pobjede Slobode i Borca,nažalost oba kluba su ispala.
Izviđac se muči sa Talijanima,valjda ce sutra Leotar potvrditi prolaz
Valjda ce RS BIH imati korist od 1 pobjede Slobode i Borca,nažalost oba kluba su ispala.
Ma bit ce neke koristi, mada EHF bas nelogicno pravi ove sesire za zrijeb. Uvale u drugo kolo direktno npr ove iz Londona i Azerbejdzana, a ljudi bi lagano ispali iz nase lige, dok npr jedan Ohrid mora igrati prvo kolo. Cirkus dugi niz godina sa EHF-om...Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:22Bas težak poraz i lose odigrano,gledajuci pohedine parove mogao je Borac lakšeg protivnika dobiti,Slovenci su prevelik zalogaj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Da baš sam gledao parove nerealno,ima tu zalutalih ekipa iz pojedinih zemalja (Turska,Izrael,Engleska,Holandija,Azerbejđan).DamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:29Ma bit ce neke koristi, mada EHF bas nelogicno pravi ove sesire za zrijeb. Uvale u drugo kolo direktno npr ove iz Londona i Azerbejdzana, a ljudi bi lagano ispali iz nase lige, dok npr jedan Ohrid mora igrati prvo kolo. Cirkus dugi niz godina sa EHF-om...Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:22Bas težak poraz i lose odigrano,gledajuci pohedine parove mogao je Borac lakšeg protivnika dobiti,Slovenci su prevelik zalogaj.
I taj isti Ohrid izgubi od rumunjske ekipe

-
- Kontakt:
Na kraju velikih +14 za Ormoz ,očekivao sam ipak bolji Borac,šteta za naš BH rukomet.
Dame su izgubile 6 razlike od Kosovarki.
Izviđac jos nije prelomio Italijansku ekipu +2 je pred kraj poluvremena
Dame su izgubile 6 razlike od Kosovarki.
Izviđac jos nije prelomio Italijansku ekipu +2 je pred kraj poluvremena
E to je kad te zrijeb us.ere. 95% ovih timova bi taj Ohrid dobio, a dobiju jednog od kandidata za osvajanje ovog takmicenja. Niti imaju neki koeficijenti koji odredjuju gdje koji tim ide niti ista. Primjera radi, nasa liga je u top 10 u ovom Evropskom kupu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:34Da baš sam gledao parove nerealno,ima tu zalutalih ekipa iz pojedinih zemalja (Turska,Izrael,Engleska,Holandija,Azerbejđan).DamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:29Ma bit ce neke koristi, mada EHF bas nelogicno pravi ove sesire za zrijeb. Uvale u drugo kolo direktno npr ove iz Londona i Azerbejdzana, a ljudi bi lagano ispali iz nase lige, dok npr jedan Ohrid mora igrati prvo kolo. Cirkus dugi niz godina sa EHF-om...Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:22Bas težak poraz i lose odigrano,gledajuci pohedine parove mogao je Borac lakšeg protivnika dobiti,Slovenci su prevelik zalogaj.
I taj isti Ohrid izgubi od rumunjske ekipe![]()

Evo za narednu sezonu poredak liga u Evropi i broj timova koji ce ucestvovati. Velika Britanija nema uopste koeficijent i uvalis ih u 2 pretkolo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Puno se ipak zaostaje,kako to da su Grci ,Turci i opet taj Luxemburg
ispred nas.
Česka i Srbija ok,Ruse i Bjeloruse i Jevreje skroz izbrisati šta rade fašisti i genocidasi na ovim listama?
Česka i Srbija ok,Ruse i Bjeloruse i Jevreje skroz izbrisati šta rade fašisti i genocidasi na ovim listama?
Ma nisu Turci bolji od nas. Dokazalo se to ove sezone (Leotar) i prosle Sloboda. Izvlaci ih Besiktas, plus zrijeb kad se dobije jbg.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:46Puno se ipak zaostaje,kako to da su Grci ,Turci i opet taj Luxemburgispred nas.
Za Luksemburg nisam siguran kakvi su, vidim po sastavima da imaju nekih stranaca, mada mislim da nisu iznad nas kvalitetom. Bjelorusi i Rusi ni ne igraju Evropu nekoliko sezone zbog sankcija, mada ih stavljaju opet na liste.
A kad spomenu cif.ute, Drammen je primoran igrati protiv Holona iako nisu uopste htjeli da igraju sa njima jer su iz Izraela. EHF ih je primorao na to.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sad gledam sastav luxemburgske ekipe protiv Partizana igraju i ispast ce,imaš pravo,imaju 3-4 stranca(za nas + što ispadaju)DamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:50Ma nisu Turci bolji od nas. Dokazalo se to ove sezone (Leotar) i prosle Sloboda. Izvlaci ih Besiktas, plus zrijeb kad se dobije jbg.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:46Puno se ipak zaostaje,kako to da su Grci ,Turci i opet taj Luxemburgispred nas.
Za Luksemburg nisam siguran kakvi su, vidim po sastavima da imaju nekih stranaca, mada mislim da nisu iznad nas kvalitetom. Bjelorusi i Rusi ni ne igraju Evropu nekoliko sezone zbog sankcija, mada ih stavljaju opet na liste.
A kad spomenu cif.ute, Drammen je primoran igrati protiv Holona iako nisu uopste htjeli da igraju sa njima jer su iz Izraela. EHF ih je primorao na to.
Besiktas ce proci Pančevo,ispao je 1 turski klub.
Grci-Paok iznenađujuce ispada od Anortozisa,Drama ispao,Diomidis prošao,imaju još Olympiacos,grci ce profitirati,slično kao mi.
Litvanski klubovi su zakazali,Srbijanski klubovi -Partizan prolazi,Pančevo ispada.
Sta je sa Izviđacom,mislio sam da ce ipak lakše na svom terenu

Ma svaka drzava ima jedan, dva tima koji su konstantni u Evropi, ostali se izmjenjuju svake sezone.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 20:05Sad gledam sastav luxemburgske ekipe protiv Partizana igraju i ispast ce,imaš pravo,imaju 3-4 stranca(za nas + što ispadaju)DamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:50Ma nisu Turci bolji od nas. Dokazalo se to ove sezone (Leotar) i prosle Sloboda. Izvlaci ih Besiktas, plus zrijeb kad se dobije jbg.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:46Puno se ipak zaostaje,kako to da su Grci ,Turci i opet taj Luxemburgispred nas.
Grci-Paok iznenađujuce ispada od Anortozisa,Drama ispao,Diomidis prošao,imaju još Olympiacos,grci ce profitirati,slično kao mi.
Litvanski klubovi su zakazali,Srbijanski klubovi -Partizan prolazi,Pančevo ispada.
Sta je sa Izviđacom,mislio sam da ce ipak lakše na svom terenu![]()
Bravo za Izvidjac, nisu naivni Talijani nimalo, iako nisu krema rukometa.

Ako ih sreca pogleda u trecem kolu, mogu se nadati prolazu. Ima par laksih protivnika tipa Rahoveci sa Kosova, Kur iz Azerbejdzana ili ovi Estonci Raasiku/Mistra. Pa mozda i Leotar (ako prodju Tenax), pa da imamo siguran prolaz u osminu finala

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To to to Damire i ja volim siguriceDamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 20:48Ma svaka drzava ima jedan, dva tima koji su konstantni u Evropi, ostali se izmjenjuju svake sezone.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 20:05Sad gledam sastav luxemburgske ekipe protiv Partizana igraju i ispast ce,imaš pravo,imaju 3-4 stranca(za nas + što ispadaju)DamirT je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:50
Ma nisu Turci bolji od nas. Dokazalo se to ove sezone (Leotar) i prosle Sloboda. Izvlaci ih Besiktas, plus zrijeb kad se dobije jbg.
Sta je sa Izviđacom,mislio sam da ce ipak lakše na svom terenu![]()
Bravo za Izvidjac, nisu naivni Talijani nimalo, iako nisu krema rukometa.
Ako ih sreca pogleda u trecem kolu, mogu se nadati prolazu. Ima par laksih protivnika tipa Rahoveci sa Kosova, Kur iz Azerbejdzana ili ovi Estonci Raasiku/Mistra. Pa mozda i Leotar (ako prodju Tenax), pa da imamo siguran prolaz u osminu finala![]()

Leotar vec treba srece tokom žrijeba,ja lično ne bih želio objema ekipama Kosovare,nisu loše opcije ni Krems(Austrija) Brixen (Italija),Anorthozis (Cipar). ,kao i ova dva što si naveo.
Ostali su vec teški za Leotar.
Navijajmo za naše Bosanskohercegovačke klubove

-
- Kontakt:
Celje očekivano pobjedio Gračanicu 33:26 iako se Gračanica dobrim djelom držala u ovoj utakmici,jedno svakako novo iskustvo za naš tim.
U PL u toku je duel Bosna-Višegrad 21:20,vrlo dobar otpor ekipe Višegrad,s ovakvom igrom,oni sigurno nece ispasti iz lige.
U PL u toku je duel Bosna-Višegrad 21:20,vrlo dobar otpor ekipe Višegrad,s ovakvom igrom,oni sigurno nece ispasti iz lige.
-
- Kontakt:
41:36 pobjeda Bosna nad vrlo dobrom ekipom Višegrad.
Gosti su pružili dostojan otpor punih 50 minuta,Bosna je ipak bila više skocentrisanija,golman je proradio u ključnom momentu i zaslužena pobjeda Sarajlija.Za Višegrad je ovo prevelik poraz s obzirom na rezultat koji je vecinom bio neriješen ili +1/2,a i Višegrad je u par momenata vodio.
Suđenje korektno za naše uvjete.
Ovakav Višegrad sigurno nece biti ekipa za ispadanje.
Goražde je očekivano pobjedio Čelik Junior 30:27
Gosti su pružili dostojan otpor punih 50 minuta,Bosna je ipak bila više skocentrisanija,golman je proradio u ključnom momentu i zaslužena pobjeda Sarajlija.Za Višegrad je ovo prevelik poraz s obzirom na rezultat koji je vecinom bio neriješen ili +1/2,a i Višegrad je u par momenata vodio.
Suđenje korektno za naše uvjete.
Ovakav Višegrad sigurno nece biti ekipa za ispadanje.
Goražde je očekivano pobjedio Čelik Junior 30:27
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.