UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Gumistucna
- Kontakt:
Re: UFC
Rakic se dobro kretao, ali Ankalaev ide na spavanje protiv Pereire ako se mec desi.
Rakić ako hoće nešto više, mora da bude hrabriji, ovako pasivan ne može postati šampion nikad.
-
- Kontakt:
Objasnio Ankalaev u prvoj rečenici "Trčao sam za njim i bilo mi je teško uhvatit ga"
E moj Rakiću, 1000 fotografija i videa na društvenim mrežama na kojim se pokazuješ kako si spreman i onda bježiš 10+ minuta.
Ne znas koje gluplji,Rakic ili treneri. Ljudi nakon dvije tjesne runde govore da imaju prednost i da se cuva.
⚽FK Garaže⚽
-
Olako Rakic primo udarce.. Bolji Rus
Rakic je stajao na sredini protiv Jiria pa je brutalno nokautiran, jednostavno ima problem sto nema KO udarac u rukama i svaki veci poluteskas ce ga pritisnuti.
Jedina mu je opcija je ovo kretanje, steta jer je fizicki top borac ali ruke ko od peruske napravljene
Jedina mu je opcija je ovo kretanje, steta jer je fizicki top borac ali ruke ko od peruske napravljene
Ank rutinski.
Ma kozojeb protiv Pereire maks do druge runde spavanje, ako ima moda kao sto najavljiva za stand up borbu
⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
Cudi me da Rakic vise nije bacao low kickove, jer mu to bas dobro ide, a Magomed je kroz par zadnjih borbi problema s odbranom takvih kickova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Chimaev mora zavrsiti whittakera u prvoj rundi inace je gotoooov, dakle ako prezivi prvu rundu, khamzat ide na spavanje i to brutalan nokaut.
-
- Kontakt:
Masina!

Prva runda chimaev je najjaci borac u historiji fajtanja
-
- Kontakt:
Rob ne vjeruje sta se desilo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.