Yebena pobjeda, dobijemo li Borca eskpresno ćemo iz priče o opstanku preći na priču o Evropi, nema sredine kod nas

Slažem se @killafrommanilla stobom i žao mi je što se mali Milak povrijedio, jer njegovim angažman se ubrzava napad Veleža i nadamo se da se ne radi o nekoj težoj povredi. Kako god, Buz je večeras vidio sve što je trebalo, tako da očekujemo korjenite promjene u budućem sastavljanju ekipe. Gledam upravo utakmicu Igman i Sarajevo, razmišljam kako bi nam Denkovic valjao da pređe kod nas u zimskom prelaznom roku, ukoliko bi bilo šanse da ode iz Igmana. Momak jednostavno vene u tom klubu.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 okt 2024, 12:59Supervažna pobjeda za nastavak sezone nakon tri poraza. Moramo se riješiti Mehremića i stoperi moraju biti Savić - Hrkać, bez obzira što se radi o dvojici dešnjaka. Puno je lakše uigrati dvojicu, posebno kad imaš Hrkaća s kojim Savić može sigurno napredovati u svemu nego tri u liniji s jednom rupom kao Mehremić. Jevtović još jednom dokazao da mu nema smisla davati minutažu, apsolutno od tog čovjeka nemamo nikakve koristi. Šikalu fali utakmica, isto se ponaša kao kad je debitirao, tromo, nesigurno, što je užasno. Bolje i po nas i po momka da ide negdje gdje može igrati, ako već neće biti korišten kao druga U21 opcija redovno, ima posudba/dvojna registracija. Tu mi je krivo što imamo saradnju s Veležom iz Nevesinja umjesto da smo odabrali neki klub iz Federalne lige gdje može igrati igrač na dvojnu registraciju u jačoj ligi od RS-a.
Ako se nakon 3:0 vratimo na 3 u liniji s Mehremićem ili ako klupiramo Savića zbog njega, onda ne znam.. Igrači poput njega i Jevtovića s 30+ godina moraju biti prevaga, a ne najlošiji igrači u ekipi.
O Rahimicu sam cuo samo najbolje i zelim mu svu srecu i uspjeh u zivotu. Ako si pravi navijac onda valjda treba da se ukaze na nesto sto je tako jasno a to je bila ta nepotrebna izjava i sam nacin kako je odradjeno. Doduse kontam pritisak koji je covjek mozda osjetio da se kao nesto kaze.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:12Sta je majstore, koliko kosta ovaj komentar, je li ti uletio neko cenera da popljujes Admira?MostarNeretva je napisao/la: ↑26 okt 2024, 07:19Rahimic mozda je strasan potenciaj, covjek , i sve to ne znam. M
Ali ova izjava, mucava, uz preznojavanje i kao da je citao tekst sa monitora nekog.
Totalno nepotrebno i neuvjerljivo pojavljivanje.
Zanima me ima li iko u cijeloj. strukturi Veleza kiji je sposoban dato odmjeren, strucne izjave bez floskula, obecanja, i kome ne treba logoped.
Rodi se ovako svako malo poneki nick koji nema veze sa nama stalnim, covjek rodjen, odgojio se i odskolovao u njemackom sistemu.
Tvoje su mi recenice nesto smislenije, ne pitaj.
Edit: i da znaš, ovo se zove liderstvo. Kad je najgore, treba da izađe pred raju!!!
Iskreno mislim u trenutnoj konkurenciji ima mjesta u prvih 11 i za jednog i za drugog. Mada me mali Milak generalno vise impresionira.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 okt 2024, 18:16Nisam ni ja da se Sike vjesa. Na stranu greske borio se lavovski i po meni puno bolja opcija od Milaka kada igras kuci na postavljenu odbranu. Imao je par onih gresaka u pasu i kada je driblao ali sta ces niko nije savrsen plus je pod pritiskom da odigra dobro jer ne dobija puno sansi. Tanki smo sa kvalitetnim U-21 i mislim da je Milak vise igrac za prostor dok je Sike bolja solucija za ove utakmice kao sinoc sto se i pokazalo
Idealan termin i abd sunčano vrijeme koje će Rođeni pretvoriti u još sunčanije nakon pobjede. Zato dragi moji Mostarci, neka ARENA bude puna i "zagrmi" Mostar u srcu, Velež do groba...Forzaaaa.
On me je baš razočarao, čak sam govorio da će Jevtović biti prvi strijelac lige ali čovjek izgleda kao neko ko je na rekreaciji uletio u ekipu kojoj fali igrač..Da li je do fizičke spreme, voljnog momenta, do njegove glave ili šta god ali ipade promašaj totalni..a sigurno zna lopte i može puno bolje ali džaba..fudbalfudbal je napisao/la: ↑27 okt 2024, 15:43I dalje mislim da bi Mujan bio korisniji od onog panja Jevtovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.