FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tarantino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tarantino » 06 apr 2011, 19:32

tm87gigo je napisao/la:najljepsi poklon za rodjendan naseg grada
potpis!
ali nema para,sve se rastalilo....

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 06 apr 2011, 19:34

pile87 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:ima li dole policije,lik hoda po terenu pljuje,prijeti sudiji
na kraju ga je udario...
sto se utakmice tice mesic u treci tim poslije onakve greske stvarno nema vise smisla popustat...
eto bogicevica niyeme nek se nosi u 3 lijepe lik veze nema
Samo da znas ono je Sehicev propust a ne Mesicev !!!
Nemojte se upustati u svadje i psovanja i u pobjedi i u porazu treba biti dostojanstven...
slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledat
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 06 apr 2011, 19:34

7 dana
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 apr 2011, 19:34

Pirke_TM87 je napisao/la:Joj sine dragi prosli smo u kupu a slijedece kolo u prvenstu dolazi Siroki Mmmmmmmmmmmmmmmm vrijeme je da se napalte dugovi i krajnje je vrijeme da Grbavica dozivi delirijum kao proslog proljeca hehehe Sve ispod 10 000 je ravno nuli :D
Eh daj boze da tako bude druze moj...tekma je u nedjelju samo ne znam u koliko sati?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 06 apr 2011, 19:35

hodža je napisao/la:Komšije, čestitam na prolazu u finale ;)

p.s.

a koji papanluk "sudije" Kaplana...penal čist ko suza, on ne smije da svira..cccc
mislim da je isao da provjeri je li bio offside jer je glavni bio blize sesnaestercu nego pomocni sto bi isao pomocnom
nije on smio svirati penal, otišo da uvali pomoćnog. ako pomoćni nije digao zastavicu nema se on šta konsultovati sa njim. pomoćni je bio dalje od njega, al eto ispade bolje vidio situaciju ispred peterca. jad i tuga, očito da je bio pod pritiskom.

i ono je trebao dati direktan crveni golmanu jer je bio zadnji.

uglavnom, mi smo trebali biti konkretniji i iskoristiti šanse još prije penala, al eto nek smo prošli, zadnje dvije utakmice su nas poprilično poljuljale.

kup je naš! :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 apr 2011, 19:36

pile87 je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:ima li dole policije,lik hoda po terenu pljuje,prijeti sudiji
na kraju ga je udario...
sto se utakmice tice mesic u treci tim poslije onakve greske stvarno nema vise smisla popustat...
eto bogicevica niyeme nek se nosi u 3 lijepe lik veze nema
Samo da znas ono je Sehicev propust a ne Mesicev !!!
Nemojte se upustati u svadje i psovanja i u pobjedi i u porazu treba biti dostojanstven...
slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledat
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja[/quote]
mi nemamo boljeg...prosli smo i ajde oprosteno mu je...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 06 apr 2011, 19:37

Hawking je napisao/la:
mauricius je napisao/la:Tuljumba ekipa bore se za titulu ode ih u Trebinje 10 i ne navijaju,bore se za finale kupa ode ih 10 u SB svaka cast :lol: kakav sto bi Lakaca reko siptar stil 100 posto ultra stil 0 :lol:
Fukara ni u Tuzli ne bude 30, to sam vidio na svoje oči, tako da ne trabunaj :lol: :lol: :lol:
kakve veze ja imam sa Fukarama :lol: super samo nastavite sa ovim tempom,bolje vam je da ne prozivate ostale kako to radite inace jer ste velika 0 siptar mentalita 100 posto :lol:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 06 apr 2011, 19:37

protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja[/quote]

Sehic krenuo na loptu i stao...trznuo je Mesica..tako sam bar ja vidio........
Cestitke

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 06 apr 2011, 19:39

Široki Brijeg – Željezničar (Semir Kaplan, Dalibor Drašković, Anto Sučić)

Krenuli na "svog" :lol:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 06 apr 2011, 19:40

Željooooooooo ljubavi mojaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :D :D :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 apr 2011, 19:40

CESTITAM,SVAKA CAST...NEKA STE JADOVE U LIKU LAVANDE I SL. POSLALI NA TURNIR VELIKANA U MEĐEĐU....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 06 apr 2011, 19:40

Го " ? у 90. ", а & " " на $ "...

? ", " сте "! :lol:
Let's go, Fighter!

"!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 06 apr 2011, 19:40

pintol_TM87 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Joj sine dragi prosli smo u kupu a slijedece kolo u prvenstu dolazi Siroki Mmmmmmmmmmmmmmmm vrijeme je da se napalte dugovi i krajnje je vrijeme da Grbavica dozivi delirijum kao proslog proljeca hehehe Sve ispod 10 000 je ravno nuli :D
Eh daj boze da tako bude druze moj...tekma je u nedjelju samo ne znam u koliko sati?
TEKMA JE U NEDJELJU U 19. SATI
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 apr 2011, 19:40

Druze, ako si gledao tekmu vidio si da je sve cisto, plus Siroki imao 6 dobrih sansi, a nasi se gubili po terenu. Dakle, imali i nisu iskoristitli. Druga stvar, Siroki je i nas na Grbavici razbio igrom pa nasi suta nisu imali. Ovo je nogomet, vratilo se sta si fulio. Sto se tice sudenja, imas pravu da sudije ne znaju sta je zalede, jer se u par navrata sviralo pasivno zalede. Ovo nema nikakve veze sa namjestanjem, jer je Zelju uvijek imao dobar odnos sa upravom Sirokog, a i oni sa nama. Tako da se mogao igrati normalan nogomet. A ovo sto govoris musliman za mec Siroki vs Zeljo,!! Ma daj drug, pa Zeljo je tim sa najvise hrvata i srba u svojim redovima, a ti tako!!! Mislim da to nije fer od tebe!!!!
Sve u svemu veoma taska utakmica i zasluzena pobjeda Zelje!!!!

FORZAAA ZELJOOOOO!!!!
:D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 06 apr 2011, 19:41

PIRKE33 je napisao/la:slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledat
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja
Sehic krenuo na loptu i stao...trznuo je Mesica..tako sam bar ja vidio........
Cestitke[/quote]
a ne znam mozda nisam fino vidio yebao sam od do :mrgreen: :mrgreen:
opet je mesic levat kako god gledas :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 apr 2011, 19:41

Evo sad hladne glave onako na prvu...
Utakmica dosta losa, a sta drugo i ocekivat od nase lige.
Razlozi razni, los teren, agresivna igra domacina,amaterska igra igraca u vise navrata itd.
Siroki je igrao jako agresivno, to bi se u jacim ligama presjeklo u samom startu sa ponekim kartonom. Ja sam ocekivo da ce biti i poneka slomljena noga, ali hvala Bogu, dobro je proslo po igrace koji hljeb zaradjuju na ovakav nacin. Mislio sam da je baustela najgori posao..sve do danasnje utakmice.
Sudija je dosta hrabro sudio, ali ona zadnja situacija je bila malo iznenadjujuca i za njega. Siguran sam da je dobro vidio, ali je htjeo uzeti zraka, malo vidjeti reakcije..svalit na pomocnog i td.
Opet kazem, hrabro je bilo pokazati drugi zuti golmanu, te se hrabro oduprijeti onim nakvim NN licima u crnim odjelima.

Necu da dajem komentare o domacoj publici, ona je dala sav svoj komentar, zajedno sa policijom, osiguranjem i ostalim organizatorima ove utakmice.

Na kraju, nije mi bilo vazno sto je zeljo, iako mi je draze..ali da je i bihacko jedinstvo, kakanjski rudar, ili ostali krvnici mutnih radnji, sto su velezu zagorcavali zivot..vazno je da ce ove godine kup BOSNE I HERCEGOVINE OTICI U JEDAN GRAD KOJI CE ZNATI CJENITI KUP JEDNE I JEDINE NAM BOSNE I HERCEGOVINE.

Za mene, sarajevo- zenica, svejedno je..znam da ce biti u pravoj vitrini ;)

Forca zeljo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 06 apr 2011, 19:42

Kojeg datuma je finale?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 19:42

Kaplana je samo zanimalo dali je "zaleđe".
TM87

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 apr 2011, 19:43

Nadam se velikoj podrsci u nedelju! :) i novim tri bodima! A komsijama sretnu u Banja Luci i nadam se da ce te uzet pa makar jedan bod :D heheh
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 06 apr 2011, 19:44

? je napisao/la:Го " ? у 90. ", а & " " на $ "...

? ", " сте "! :lol:
dobro i vi ste brojni na gostovanjima drama :lol: inace da pohvalim sve ove forumase sto slave super ste dalji podrsku u ovim tekmama svom ZeljU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”