potpis!tm87gigo je napisao/la:najljepsi poklon za rodjendan naseg grada
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ali nema para,sve se rastalilo....
- zubanovic89
- Kontakt:
slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledatpile87 je napisao/la:Samo da znas ono je Sehicev propust a ne Mesicev !!!zubanovic89 je napisao/la:na kraju ga je udario...zolaTM je napisao/la:ima li dole policije,lik hoda po terenu pljuje,prijeti sudiji
sto se utakmice tice mesic u treci tim poslije onakve greske stvarno nema vise smisla popustat...
eto bogicevica niyeme nek se nosi u 3 lijepe lik veze nema
Nemojte se upustati u svadje i psovanja i u pobjedi i u porazu treba biti dostojanstven...
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
7 dana
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Eh daj boze da tako bude druze moj...tekma je u nedjelju samo ne znam u koliko sati?Pirke_TM87 je napisao/la:Joj sine dragi prosli smo u kupu a slijedece kolo u prvenstu dolazi Siroki Mmmmmmmmmmmmmmmm vrijeme je da se napalte dugovi i krajnje je vrijeme da Grbavica dozivi delirijum kao proslog proljeca hehehe Sve ispod 10 000 je ravno nuli
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
nije on smio svirati penal, otišo da uvali pomoćnog. ako pomoćni nije digao zastavicu nema se on šta konsultovati sa njim. pomoćni je bio dalje od njega, al eto ispade bolje vidio situaciju ispred peterca. jad i tuga, očito da je bio pod pritiskom.zubanovic89 je napisao/la:mislim da je isao da provjeri je li bio offside jer je glavni bio blize sesnaestercu nego pomocni sto bi isao pomocnomhodža je napisao/la:Komšije, čestitam na prolazu u finale![]()
p.s.
a koji papanluk "sudije" Kaplana...penal čist ko suza, on ne smije da svira..cccc
i ono je trebao dati direktan crveni golmanu jer je bio zadnji.
uglavnom, mi smo trebali biti konkretniji i iskoristiti šanse još prije penala, al eto nek smo prošli, zadnje dvije utakmice su nas poprilično poljuljale.
kup je naš!

- pintol_TM87
- Kontakt:
slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledatzubanovic89 je napisao/la:Samo da znas ono je Sehicev propust a ne Mesicev !!!pile87 je napisao/la:na kraju ga je udario...zolaTM je napisao/la:ima li dole policije,lik hoda po terenu pljuje,prijeti sudiji
sto se utakmice tice mesic u treci tim poslije onakve greske stvarno nema vise smisla popustat...
eto bogicevica niyeme nek se nosi u 3 lijepe lik veze nema
Nemojte se upustati u svadje i psovanja i u pobjedi i u porazu treba biti dostojanstven...
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja[/quote]
mi nemamo boljeg...prosli smo i ajde oprosteno mu je...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
kakve veze ja imam sa FukaramaHawking je napisao/la:Fukara ni u Tuzli ne bude 30, to sam vidio na svoje oči, tako da ne trabunajmauricius je napisao/la:Tuljumba ekipa bore se za titulu ode ih u Trebinje 10 i ne navijaju,bore se za finale kupa ode ih 10 u SB svaka castkakav sto bi Lakaca reko siptar stil 100 posto ultra stil 0
![]()
![]()

slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledat
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja[/quote]
Sehic krenuo na loptu i stao...trznuo je Mesica..tako sam bar ja vidio........
Cestitke
Sehic krenuo na loptu i stao...trznuo je Mesica..tako sam bar ja vidio........
Cestitke
Široki Brijeg – Željezničar (Semir Kaplan, Dalibor Drašković, Anto Sučić)
Krenuli na "svog"
Krenuli na "svog"

- TheScouser
- Kontakt:
Željooooooooo ljubavi mojaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
-
- Kontakt:
CESTITAM,SVAKA CAST...NEKA STE JADOVE U LIKU LAVANDE I SL. POSLALI NA TURNIR VELIKANA U MEĐEĐU....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Бањалучанин
- Kontakt:
TEKMA JE U NEDJELJU U 19. SATIpintol_TM87 je napisao/la:Eh daj boze da tako bude druze moj...tekma je u nedjelju samo ne znam u koliko sati?Pirke_TM87 je napisao/la:Joj sine dragi prosli smo u kupu a slijedece kolo u prvenstu dolazi Siroki Mmmmmmmmmmmmmmmm vrijeme je da se napalte dugovi i krajnje je vrijeme da Grbavica dozivi delirijum kao proslog proljeca hehehe Sve ispod 10 000 je ravno nuli
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Druze, ako si gledao tekmu vidio si da je sve cisto, plus Siroki imao 6 dobrih sansi, a nasi se gubili po terenu. Dakle, imali i nisu iskoristitli. Druga stvar, Siroki je i nas na Grbavici razbio igrom pa nasi suta nisu imali. Ovo je nogomet, vratilo se sta si fulio. Sto se tice sudenja, imas pravu da sudije ne znaju sta je zalede, jer se u par navrata sviralo pasivno zalede. Ovo nema nikakve veze sa namjestanjem, jer je Zelju uvijek imao dobar odnos sa upravom Sirokog, a i oni sa nama. Tako da se mogao igrati normalan nogomet. A ovo sto govoris musliman za mec Siroki vs Zeljo,!! Ma daj drug, pa Zeljo je tim sa najvise hrvata i srba u svojim redovima, a ti tako!!! Mislim da to nije fer od tebe!!!!
Sve u svemu veoma taska utakmica i zasluzena pobjeda Zelje!!!!
FORZAAA ZELJOOOOO!!!!

Sve u svemu veoma taska utakmica i zasluzena pobjeda Zelje!!!!
FORZAAA ZELJOOOOO!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- zubanovic89
- Kontakt:
Sehic krenuo na loptu i stao...trznuo je Mesica..tako sam bar ja vidio........PIRKE33 je napisao/la:slazem se da je sehic mogao ono uhvatit ali mesic kao stoper mora izbit loptu nema on tu sta razmisljat gledat
protiv haopela 3 od 5 golova su njegovi on je za zapadnu tribinu bez razmisljanja
Cestitke[/quote]
a ne znam mozda nisam fino vidio yebao sam od do

opet je mesic levat kako god gledas

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Evo sad hladne glave onako na prvu...
Utakmica dosta losa, a sta drugo i ocekivat od nase lige.
Razlozi razni, los teren, agresivna igra domacina,amaterska igra igraca u vise navrata itd.
Siroki je igrao jako agresivno, to bi se u jacim ligama presjeklo u samom startu sa ponekim kartonom. Ja sam ocekivo da ce biti i poneka slomljena noga, ali hvala Bogu, dobro je proslo po igrace koji hljeb zaradjuju na ovakav nacin. Mislio sam da je baustela najgori posao..sve do danasnje utakmice.
Sudija je dosta hrabro sudio, ali ona zadnja situacija je bila malo iznenadjujuca i za njega. Siguran sam da je dobro vidio, ali je htjeo uzeti zraka, malo vidjeti reakcije..svalit na pomocnog i td.
Opet kazem, hrabro je bilo pokazati drugi zuti golmanu, te se hrabro oduprijeti onim nakvim NN licima u crnim odjelima.
Necu da dajem komentare o domacoj publici, ona je dala sav svoj komentar, zajedno sa policijom, osiguranjem i ostalim organizatorima ove utakmice.
Na kraju, nije mi bilo vazno sto je zeljo, iako mi je draze..ali da je i bihacko jedinstvo, kakanjski rudar, ili ostali krvnici mutnih radnji, sto su velezu zagorcavali zivot..vazno je da ce ove godine kup BOSNE I HERCEGOVINE OTICI U JEDAN GRAD KOJI CE ZNATI CJENITI KUP JEDNE I JEDINE NAM BOSNE I HERCEGOVINE.
Za mene, sarajevo- zenica, svejedno je..znam da ce biti u pravoj vitrini
Forca zeljo.
Utakmica dosta losa, a sta drugo i ocekivat od nase lige.
Razlozi razni, los teren, agresivna igra domacina,amaterska igra igraca u vise navrata itd.
Siroki je igrao jako agresivno, to bi se u jacim ligama presjeklo u samom startu sa ponekim kartonom. Ja sam ocekivo da ce biti i poneka slomljena noga, ali hvala Bogu, dobro je proslo po igrace koji hljeb zaradjuju na ovakav nacin. Mislio sam da je baustela najgori posao..sve do danasnje utakmice.
Sudija je dosta hrabro sudio, ali ona zadnja situacija je bila malo iznenadjujuca i za njega. Siguran sam da je dobro vidio, ali je htjeo uzeti zraka, malo vidjeti reakcije..svalit na pomocnog i td.
Opet kazem, hrabro je bilo pokazati drugi zuti golmanu, te se hrabro oduprijeti onim nakvim NN licima u crnim odjelima.
Necu da dajem komentare o domacoj publici, ona je dala sav svoj komentar, zajedno sa policijom, osiguranjem i ostalim organizatorima ove utakmice.
Na kraju, nije mi bilo vazno sto je zeljo, iako mi je draze..ali da je i bihacko jedinstvo, kakanjski rudar, ili ostali krvnici mutnih radnji, sto su velezu zagorcavali zivot..vazno je da ce ove godine kup BOSNE I HERCEGOVINE OTICI U JEDAN GRAD KOJI CE ZNATI CJENITI KUP JEDNE I JEDINE NAM BOSNE I HERCEGOVINE.
Za mene, sarajevo- zenica, svejedno je..znam da ce biti u pravoj vitrini

Forca zeljo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kojeg datuma je finale?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nadam se velikoj podrsci u nedelju!
i novim tri bodima! A komsijama sretnu u Banja Luci i nadam se da ce te uzet pa makar jedan bod
heheh

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dobro i vi ste brojni na gostovanjima drama? je napisao/la:Го " ? у 90. ", а & " " на $ "...
? ", " сте "!

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Fudbalmozak2, Grbavica786, Lewy21, Lokomotifa, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, Sarun, sassari, sebalos, Vanja8, WeekendOffender, xinxee i 129 gostiju.