Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Strasno koliko prostora ima na sve strane kad izadju u ovaj 424 presing, po 2 igraca Arsenala minimalno izmedju linija
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hahahaha ko da se Borcu sudi jbt 
Ma u ****

Ma u ****
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbm ti diaza vise, izvadi ga jbo te on
Očekivano, sranje od utakmice igraju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najgorih 45 minuta ove sezone. Slot mora nešto skontati na poluvremenu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gakpo i Szlobo unutra, Diaz i Jones vani moraju
Slote, da te vidimo sad.
- JayCatwright
- Kontakt:
Diaz jedno od najgorih krila ikad u Liverpoolu, da ga hoće ko oteti i nikad ne vratiti
Ljudi imaju 10 bildera na terenu i Trossarda nije ni cudo sto ne mogu meda protiv njih
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Uzasno odigrano 25 minuta, problem je sto su u prvih 20 bili bara-bara dok Arteta i ovi nisu skontali koliko prostora ima u sredini kada Arsenal krece u napad od nazad, navuku ih na 4-3-4 i onda u sredini se spuste Trossard i Havertz i ubili ih u sredini, svaki duel 50-50 kupili lopte. Da ne pricam o losoj partiji pojedinaca i koliko glupih prekrsaja su napravili, bukvalno 3 na istom mjestu, jedna je morala uci. Nisu zasluzili u prvom nista vise od ovog. Sad je do Slota, nadam se da je skontao u cemu je frka ali je problem sto ce Arsenal sad cekati kiks neki i kontru, a nije da ovi ulijevaju neku siguricu, pogotovo Robo nazad.
Sobo kakav god da je mora uci umjesto Jonesa jer je bolji trkac i jaci u duelu. Gakpo umjesto Diaza od pocetka drugog odmah.
- JayCatwright
- Kontakt:
Diaz i Macalister vani, Gakpo i Szobo unutra, mozda cak i Gomez za Robertsona
Podhitno tražiti zamjenu za Robbu i to po mogućnosti što prije krenut s potragom. Ovo nije onaj igrač od ranije.
Nunez glup ispada defanzivno(preagresivan. Prvo napravi glup faul nad Sakom koji nije sviran, onda napravi još gluplji faul iz kojeg pada gol.
Ništa prema naprijed se nije desilo. Slot pred najvećim zadatkom dosad.
Nunez glup ispada defanzivno(preagresivan. Prvo napravi glup faul nad Sakom koji nije sviran, onda napravi još gluplji faul iz kojeg pada gol.
E ako smo spali na to da nas taj sprinter vadi... 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Diaz je napravio faul za drugi gol.
- JayCatwright
- Kontakt:
Da gledaš tekmu znao bi da je Diaz napravio faul, kojeg je Partey za sada bukvalno uništioZaniolo2 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 18:29Podhitno tražiti zamjenu za Robbu i to po mogućnosti što prije krenut s potragom. Ovo nije onaj igrač od ranije.
Utakmica se ubila za Hendersona i Milnera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.