Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisu vama problem gostovanja. Vama će problem biti Koševo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako ces iskreno, kad do sad nismo pobijedili, ne moramo ni sljedeci vikend. Mi smo svakako otpisani.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 20:59Vjeruj danas vecina raje komentarise slicno, svi se pribojavaju Slobode. Jednostavno uvijek je nezgodno na Tusnju, uvijek je na ivici tuce i mora se bas zapetiantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 20:50Dobri moj vanja, nemoj se i ti s nama sprdat.
Barem nam ti ne pristaji na muku.
A draze mi je vas gledat na vrhu tabele, nego ove sto mrze drzavu u kojoj igraju.
Volim tebe, više od sebe
Haj valjda ćeš i ti "ubosti" naš problem pa da nam kasnije možeš pričati "e jesam vam rek'o".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa brate, bar ti znas da se ja s vama ne smijem sprdati, eto posteno reci smijem li...antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 20:50Dobri moj vanja, nemoj se i ti s nama sprdat.
Ali da ja tebi nesto kazem, vazda je nama sa Slobodom bilo povuci-potegni, prosle godine ste igrali federalku, bili ste losiji nego sad, pa u Kupu vas jedva, na guzove izbacismo, na penale.
Mi kad s vama igramo na Tusnju, isto je ko da igramo derbi sa Zeljom, niti je vazna pozicija na tabeli, niti forma, samo je bitan momentum...
I ovo sto ti kazu je istina, masa ljudi danas komentarise da ce nam to biti nezgodnije gostovanje od bilo kog drugog.
Od posljednjih 100 postova koje sam napisao, Lolek i Bolek su citirali 101. Svaki odgovor - infantilan, besmislen i neartikulisan.
Anekse vrati se sve ti je oprošteno.
Anekse vrati se sve ti je oprošteno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
100% Sloboda i Celik su najteza gostovanja za Sarajevo ,naravno ocekujem pobjedu al to je uvijek na noz .Vanja8 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:41Pa brate, bar ti znas da se ja s vama ne smijem sprdati, eto posteno reci smijem li...antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 20:50Dobri moj vanja, nemoj se i ti s nama sprdat.
Ali da ja tebi nesto kazem, vazda je nama sa Slobodom bilo povuci-potegni, prosle godine ste igrali federalku, bili ste losiji nego sad, pa u Kupu vas jedva, na guzove izbacismo, na penale.
Mi kad s vama igramo na Tusnju, isto je ko da igramo derbi sa Zeljom, niti je vazna pozicija na tabeli, niti forma, samo je bitan momentum...
I ovo sto ti kazu je istina, masa ljudi danas komentarise da ce nam to biti nezgodnije gostovanje od bilo kog drugog.
Šta ima artikulisani? Nisam te prepoznao.
Od tih tvojih 100 postova koje si napisao, 94 ih je bilo o Sarajevu. Da su bili iole kvalitetni dobio bi i kvalitetniji "odgovor". Liječi se čovječe.
Znaš da brojiš, bravo. 

-
- Kontakt:
Nema veze ide jug i borba a 4. mjesto i nada da će neko osvojiti kup
Ispravka sve ti isto samo bez juga
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hoće li slaviti ako Sarajevo osvoji kup a oni budu četvrti? (Morali bi mi završiti u prve tri ekipe također).jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2024, 22:45Nema veze ide jug i borba a 4. mjesto i nada da će neko osvojiti kup

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ponovo je poceo koristiti rijec "infantilan".
Toliko se mucenik nalozio na forum i forumsko "pisanje" drugih da ne vidi koliko je zapravo on infantilan.
63989
Toliko se mucenik nalozio na forum i forumsko "pisanje" drugih da ne vidi koliko je zapravo on infantilan.
63989
Za ovih godinu i 3-4 mjeseca koliko čitam forum, nikad nisam vidio da se on "popišao" po nekome ovdje. Iskreno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:08Ponovo je poceo koristiti rijec "infantilan".
63989

Ne znam zašto ne kontaktiraju Pottera, u Brightonu je bio odličan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Opsesija mojim likom i djelom ne jenjava. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbt prvo sam mislio da je zajebancija ovaj broj hahahahahahahaha 60 milja kmečanja ahhahahahahFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:08Ponovo je poceo koristiti rijec "infantilan".
63989
Virtual, švrakino i ostatak ekipe se jedu od muke.
Ups mene čuj Virtual, on je normalan momak, nego se on samo zajebava
Al' u kurcu, lik će se pojesti od ljubomore, zavisti
Ups mene čuj Virtual, on je normalan momak, nego se on samo zajebava
Al' u kurcu, lik će se pojesti od ljubomore, zavisti
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 19 gostiju.