Postao/la VivaLaStella » 28 okt 2024, 09:34
bagniadiluca je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:44
TeaM87 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:36
bagniadiluca je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:36
Baš mi je drago da si se ti baš javio jer vidim da si navijač Željezničara...
Mislim da sam već par puta spomenuo ali evo ponoviću, jedan od najboljih primjera ti je prodaja utamice FK Željezničar ekipi Žepče Limorada, za tačno 100 000 konvertibilnih maraka.Tada je Borac iako je zasluženo obezbjedio opstanak, ipak ispao, jer su igrači Željezničara nekim čudom kao lideri tabele ispali od ekipe sa dna tabele...Da ti ne spominjem sudiju Pilava i ostalu bandu pod patronatom porodice Osim....
Aha, dakle kriv je Zeljo sto je prodao nebitnu utakmicu, a nisu krivi ljudi u Borcu tada koji su vas doveli u takvu situaciju? Ne kontam.
Govoris o bandi pod patronatom porodice Osim, a u tom periodu ste ostvarili najvece uspjehe u historiji kluba do tad i ostvarili plasman u evropu poslije 20+godina.
Jesi li svjestan uospte sta pricas!? Nije ti druze Sarajevo krivo sto je Borac ispao nego ti imas sindrom ugrozensoti kao i vecina srba, stvarno ne zelim da te vrijedjam na nacionalnoj osnovi, ali ta tvoja prica je ista kao sto Vucic vazda govori da su svi usmjereni protiv srba, Dodik govori da politicko Sarajevo rusi Banja Luku, itd. Zapitaj se malo
Čekaj, ja koliko vidim vaši mediji više objavljuju Vučića i Dodika nego vaše političare, i sve što pokušavate da napravite za dobrobit svog naroda, Srbi vas miniraju i Srbi krivi za sve...ljudi mole u komentarima da ne postavljaju više Dodika i Vučića jer samo tako tražite alibi za vaše kriminalce, i onda mi ti dođeš i kažeš suprotno !? nešto mi se tu ne slaže prijatelju !
Svi patimo od istog sindroma, ma s koje strane bili, a najgori su oni što ni ne kontaju da su žrtve ove kolektivne lobotomije, koja se lažno reklamira ko "patriotizam"
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17