Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
U kakvoj god formi da dodje, on je Damian Lillard za trenutne opcije na poziciji playmakera
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Smiješno, mogli su bar bolju priču skontati.
Bolje i Roberson nego niko. Ili da nam Atic organizuje napad...
Ali kakav smijesan savez, kaze nepotpunu dokumentaciju poslali ovi Ameri. Ni ne cudi me, s obzirom da su ih vjerovatno poceli razmatrati u septembru, umjesto odmah u februaru/martu...
Ali kakav smijesan savez, kaze nepotpunu dokumentaciju poslali ovi Ameri. Ni ne cudi me, s obzirom da su ih vjerovatno poceli razmatrati u septembru, umjesto odmah u februaru/martu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj scenarij smo mogli predpostavit' jos prije 8 mjeseci ... bezze se zamajavali mastanjem o novom ameru ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Poznavajući ovog poltrona saveza u vidu selektora očekujem skoro potpuno iste pozive za okupljanje a i turbulenciju sa otkazivanjima. Zaista ne znam koga novog možemo pozvati a i ovo što imamo ko može preuzeti lidersku ulogu u ključnim mečevima. Ne vjerujem da je to Kamenjaš ili Alibegović ali iskreno neka nam je Bog na pomoći i nadat se barem tom Robersonu ovaj dvomeč ako ništa
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Musa ne igra?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo da stave u Tuzlu, da mogu psovat Bekiru.
U Sarajevu je utakmica.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Alihodžić: Pokušavamo da napravimo najbolje što je moguće i izvedemo što jači tim. Jedna od opcija je Roberson, no kako me je informirao selektor Bećiragić, izgleda da on neće moći.
Treba pitati Haruna dal bi se ponovo zahebavo s ovom reprezentacijom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakvi idioti sjede u savezu jbt. 8 mjeseci nisu se udostojili da pronadju stranca

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo se treba pomoliti Bogu samo da nas susjedi ne pobjede sa velikom razlikom ali kad pogledas koji igraci ce biti na spisku tesko da cemo uzeti u Sarajevu a kamol neki blagi poraz u Hrvatskoj
Ma nije kriv Mile, krivi su ove prodane bošnjačke duše na osnovu kojih se srozava cijela država a ne samo sport.
Nema ovdje 5 postenih kosarkasa. Naravno da nema Sulejmanovica.Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić odredio je širi spisak igrača koji će biti u konkurenciji za utakmice kvalifkacija za Eurobasket 2025 protiv Hrvatske.
Na spisku se nalaze: Edin Atić (Breogan, Španija), Adnan Arslanagić (Orlovik), Amar Gegić (Zadar), Džanan Musa (Real Madrid, Španija), Aleksandar Lazić (Kina), Amar Alibegović (Trapani, Italija), Ajdin Penava (Slask Wroclaw, Poljska), Kenan Kamenjaš (Budućnost, Crna Gora), Adin Vrabac (Bosna Visit Sarajevo), Ismet Sejfić (Sloboda Tuzla), Obrad Tomić (Akademik Plovdiv, Bugarska), Njegoš Sikiraš (Patrioti Levice, Slovačka), Vojin Ilić (Igokea m:tel), Markus Lončar (Al Nassr, Saudijska Arabija), Ibrahim Durmo (Universitas Pecs, Mađarska), John Roberson (Al Ahly, Egipat), Miralem Halilović (Dinamo Sassari, Italija), Haris Delalić (Bosna Visit Sarajevo), Harun Zrno (Slavija 1966), Nikola Marić (Igokea m:tel), Emir Ahmedović (Casting Škofja Loka, Slovenija), Fahrudin Manjgafić (Kedainiu Nevežis, Litvanija), Sani Čampara (Sloboda Tuzla) i Asim Gutić (Bosna Visit Sarajevo).
Moje misljenje ko ide na uzi spisak: Musa, Atic, Gegic, Lazic, Alibegovic, Penava, Kamenjas, Vrabac, Roberson (ako se odazove), Halilovic, Sejfic i Ilic. Mada ova zadnja dva su reda radi tu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nema postenog sutera u citavoj ekipi, bolje da Zrno, kao klasican suter, udje na uzi spisak nego Sejfic od kojeg nema nikakve koristi.DamirT je napisao/la: ↑28 okt 2024, 09:53Nema ovdje 5 postenih kosarkasa. Naravno da nema Sulejmanovica.Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić odredio je širi spisak igrača koji će biti u konkurenciji za utakmice kvalifkacija za Eurobasket 2025 protiv Hrvatske.
Na spisku se nalaze: Edin Atić (Breogan, Španija), Adnan Arslanagić (Orlovik), Amar Gegić (Zadar), Džanan Musa (Real Madrid, Španija), Aleksandar Lazić (Kina), Amar Alibegović (Trapani, Italija), Ajdin Penava (Slask Wroclaw, Poljska), Kenan Kamenjaš (Budućnost, Crna Gora), Adin Vrabac (Bosna Visit Sarajevo), Ismet Sejfić (Sloboda Tuzla), Obrad Tomić (Akademik Plovdiv, Bugarska), Njegoš Sikiraš (Patrioti Levice, Slovačka), Vojin Ilić (Igokea m:tel), Markus Lončar (Al Nassr, Saudijska Arabija), Ibrahim Durmo (Universitas Pecs, Mađarska), John Roberson (Al Ahly, Egipat), Miralem Halilović (Dinamo Sassari, Italija), Haris Delalić (Bosna Visit Sarajevo), Harun Zrno (Slavija 1966), Nikola Marić (Igokea m:tel), Emir Ahmedović (Casting Škofja Loka, Slovenija), Fahrudin Manjgafić (Kedainiu Nevežis, Litvanija), Sani Čampara (Sloboda Tuzla) i Asim Gutić (Bosna Visit Sarajevo).
Moje misljenje ko ide na uzi spisak: Musa, Atic, Gegic, Lazic, Alibegovic, Penava, Kamenjas, Vrabac, Roberson (ako se odazove), Halilovic, Sejfic i Ilic. Mada ova zadnja dva su reda radi tu.
To si upravu, ali eto, Bekir stavlja Sejfica na uzi spisak, a znamo svi da ne moze meda protiv jacih ekipa. Plus sto ga stavlja u sastav da grije klupu dzaba.marlostanf1eld je napisao/la: ↑28 okt 2024, 10:24Nema postenog sutera u citavoj ekipi, bolje da Zrno, kao klasican suter, udje na uzi spisak nego Sejfic od kojeg nema nikakve koristi.DamirT je napisao/la: ↑28 okt 2024, 09:53Nema ovdje 5 postenih kosarkasa. Naravno da nema Sulejmanovica.Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić odredio je širi spisak igrača koji će biti u konkurenciji za utakmice kvalifkacija za Eurobasket 2025 protiv Hrvatske.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- relativizam
- Kontakt:
da mi je neko pricao da ce na jednom spisku biti igraci slavije,orlovika i Real madrida...