Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

19vendetta87
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 okt 2024, 17:28

U kakvoj god formi da dodje, on je Damian Lillard za trenutne opcije na poziciji playmakera
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 23 okt 2024, 17:30

Smiješno, mogli su bar bolju priču skontati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 okt 2024, 17:31

Bolje i Roberson nego niko. Ili da nam Atic organizuje napad...

Ali kakav smijesan savez, kaze nepotpunu dokumentaciju poslali ovi Ameri. Ni ne cudi me, s obzirom da su ih vjerovatno poceli razmatrati u septembru, umjesto odmah u februaru/martu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 okt 2024, 00:43

Ovaj scenarij smo mogli predpostavit' jos prije 8 mjeseci ... bezze se zamajavali mastanjem o novom ameru ... :roll:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 24 okt 2024, 16:13

Poznavajući ovog poltrona saveza u vidu selektora očekujem skoro potpuno iste pozive za okupljanje a i turbulenciju sa otkazivanjima. Zaista ne znam koga novog možemo pozvati a i ovo što imamo ko može preuzeti lidersku ulogu u ključnim mečevima. Ne vjerujem da je to Kamenjaš ili Alibegović ali iskreno neka nam je Bog na pomoći i nadat se barem tom Robersonu ovaj dvomeč ako ništa
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 24 okt 2024, 17:24

Musa ne igra?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 24 okt 2024, 17:36

Samo da stave u Tuzlu, da mogu psovat Bekiru.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 okt 2024, 17:55

Wanderson je napisao/la:
24 okt 2024, 17:36
Samo da stave u Tuzlu, da mogu psovat Bekiru.
U Sarajevu je utakmica.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 okt 2024, 18:29

Nirton je napisao/la:
24 okt 2024, 17:24
Musa ne igra?
Igrace u uzvratnoj, u Sarajevu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 25 okt 2024, 23:40

Alihodžić: Pokušavamo da napravimo najbolje što je moguće i izvedemo što jači tim. Jedna od opcija je Roberson, no kako me je informirao selektor Bećiragić, izgleda da on neće moći.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 okt 2024, 00:29

Drape je napisao/la:
25 okt 2024, 23:40
Alihodžić: Pokušavamo da napravimo najbolje što je moguće i izvedemo što jači tim. Jedna od opcija je Roberson, no kako me je informirao selektor Bećiragić, izgleda da on neće moći.
Znači opcija je igrač koji neće moći :rol: :rol: Dzevdo radi nešto do sada nisi ništa :thumbdown:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 okt 2024, 00:43

Treba pitati Haruna dal bi se ponovo zahebavo s ovom reprezentacijom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2024, 09:13

Drape je napisao/la:
Kakvi idioti sjede u savezu jbt. 8 mjeseci nisu se udostojili da pronadju stranca :bow:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 26 okt 2024, 10:48

DamirT je napisao/la:
26 okt 2024, 09:13
Drape je napisao/la:
Kakvi idioti sjede u savezu jbt. 8 mjeseci nisu se udostojili da pronadju stranca :bow:
Jbga znaš kako to kod nas općenito ide, sve danas cu sutra cu i prodje 8 mjeseci

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 26 okt 2024, 10:50

Ovo se treba pomoliti Bogu samo da nas susjedi ne pobjede sa velikom razlikom ali kad pogledas koji igraci ce biti na spisku tesko da cemo uzeti u Sarajevu a kamol neki blagi poraz u Hrvatskoj

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 28 okt 2024, 07:08

Ma nije kriv Mile, krivi su ove prodane bošnjačke duše na osnovu kojih se srozava cijela država a ne samo sport.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 okt 2024, 09:53

Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić odredio je širi spisak igrača koji će biti u konkurenciji za utakmice kvalifkacija za Eurobasket 2025 protiv Hrvatske.

Na spisku se nalaze: Edin Atić (Breogan, Španija), Adnan Arslanagić (Orlovik), Amar Gegić (Zadar), Džanan Musa (Real Madrid, Španija), Aleksandar Lazić (Kina), Amar Alibegović (Trapani, Italija), Ajdin Penava (Slask Wroclaw, Poljska), Kenan Kamenjaš (Budućnost, Crna Gora), Adin Vrabac (Bosna Visit Sarajevo), Ismet Sejfić (Sloboda Tuzla), Obrad Tomić (Akademik Plovdiv, Bugarska), Njegoš Sikiraš (Patrioti Levice, Slovačka), Vojin Ilić (Igokea m:tel), Markus Lončar (Al Nassr, Saudijska Arabija), Ibrahim Durmo (Universitas Pecs, Mađarska), John Roberson (Al Ahly, Egipat), Miralem Halilović (Dinamo Sassari, Italija), Haris Delalić (Bosna Visit Sarajevo), Harun Zrno (Slavija 1966), Nikola Marić (Igokea m:tel), Emir Ahmedović (Casting Škofja Loka, Slovenija), Fahrudin Manjgafić (Kedainiu Nevežis, Litvanija), Sani Čampara (Sloboda Tuzla) i Asim Gutić (Bosna Visit Sarajevo).
Nema ovdje 5 postenih kosarkasa. Naravno da nema Sulejmanovica.

Moje misljenje ko ide na uzi spisak: Musa, Atic, Gegic, Lazic, Alibegovic, Penava, Kamenjas, Vrabac, Roberson (ako se odazove), Halilovic, Sejfic i Ilic. Mada ova zadnja dva su reda radi tu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 28 okt 2024, 10:24

DamirT je napisao/la:
28 okt 2024, 09:53
Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić odredio je širi spisak igrača koji će biti u konkurenciji za utakmice kvalifkacija za Eurobasket 2025 protiv Hrvatske.

Na spisku se nalaze: Edin Atić (Breogan, Španija), Adnan Arslanagić (Orlovik), Amar Gegić (Zadar), Džanan Musa (Real Madrid, Španija), Aleksandar Lazić (Kina), Amar Alibegović (Trapani, Italija), Ajdin Penava (Slask Wroclaw, Poljska), Kenan Kamenjaš (Budućnost, Crna Gora), Adin Vrabac (Bosna Visit Sarajevo), Ismet Sejfić (Sloboda Tuzla), Obrad Tomić (Akademik Plovdiv, Bugarska), Njegoš Sikiraš (Patrioti Levice, Slovačka), Vojin Ilić (Igokea m:tel), Markus Lončar (Al Nassr, Saudijska Arabija), Ibrahim Durmo (Universitas Pecs, Mađarska), John Roberson (Al Ahly, Egipat), Miralem Halilović (Dinamo Sassari, Italija), Haris Delalić (Bosna Visit Sarajevo), Harun Zrno (Slavija 1966), Nikola Marić (Igokea m:tel), Emir Ahmedović (Casting Škofja Loka, Slovenija), Fahrudin Manjgafić (Kedainiu Nevežis, Litvanija), Sani Čampara (Sloboda Tuzla) i Asim Gutić (Bosna Visit Sarajevo).

Moje misljenje ko ide na uzi spisak: Musa, Atic, Gegic, Lazic, Alibegovic, Penava, Kamenjas, Vrabac, Roberson (ako se odazove), Halilovic, Sejfic i Ilic. Mada ova zadnja dva su reda radi tu.
Nema postenog sutera u citavoj ekipi, bolje da Zrno, kao klasican suter, udje na uzi spisak nego Sejfic od kojeg nema nikakve koristi.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 okt 2024, 10:29

marlostanf1eld je napisao/la:
28 okt 2024, 10:24
DamirT je napisao/la:
28 okt 2024, 09:53

Nema postenog sutera u citavoj ekipi, bolje da Zrno, kao klasican suter, udje na uzi spisak nego Sejfic od kojeg nema nikakve koristi.
To si upravu, ali eto, Bekir stavlja Sejfica na uzi spisak, a znamo svi da ne moze meda protiv jacih ekipa. Plus sto ga stavlja u sastav da grije klupu dzaba.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 28 okt 2024, 11:05

da mi je neko pricao da ce na jednom spisku biti igraci slavije,orlovika i Real madrida...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 19 gostiju.