Nema mu ravnog trenutno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa realno i nema ,skrivio je cist penal i kriv je kod drugog gola Arsenala,to sto je zatvarao Martinelija cijelu tekmu nista mu ne znaci jer istog Martinelija je ki Kosta Nedjeljkovic stavio u dzep
I s Havertzom i Trossardom se poigrao par puta, a za gol mi je kriv VvD više kao i Diaz koji je napravio faul, ne vidim sta je Konate tu mogao.
Ma nisam ga vala upratio ako ces iskrenoJayCatwright je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:07I s Havertzom i Trossardom se poigrao par puta, a za gol mi je kriv VvD više kao i Diaz koji je napravio faul, ne vidim sta je Konate tu mogao.
Penal lol
Jbg da nije Diaz bez razloga napravio onakav faul ne bi ga ni dali, ali da slazem se. Vi bolji u prvom mi u drugom, generalno vi malo bolji, X najrealnijitopnik1 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:15Ma nisam ga vala upratio ako ces iskrenoJayCatwright je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:07I s Havertzom i Trossardom se poigrao par puta, a za gol mi je kriv VvD više kao i Diaz koji je napravio faul, ne vidim sta je Konate tu mogao.
Penal lol![]()
Ma penal je trebao biti kao suza ,pa lik je prosao kroz njega klizecim startom za sta se sve sviraju penali zacudio sam se kako ono nije ni pogledano.
Al yebat ga najrealniji i najposteniji rezultat je nerijeseno.
Misljenja sam da su Gabrijel i Timber ostali do kraja da bi Arsenal upisao 3 boda ,jer sigurno vam nebi prepustili loptu i onakav gol sa Gabrijelom n aterenu se nebi desio nikad,al pisaj ga sada bilo proslo ,najrealnije nerijesen rezultat kako god okrenes![]()
Upozoravano...al niko ne vjeruje šo je najgore ba
Nema, niti je arsenal dobio crveni.chily-rz je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:20Imal još neka ekipa da je dobila jedan a ne dva crvena zbog šutiranja lopte poslije zvižduka ? Jel realno da Haland onako proslavi gol protiv Arsenala i prodje bez kazne ? Jel realno da VVD nije dobio makar žuti karton za ovo što je uradio ili bar da je neko pozvao Taylora da procjeni VVD rad nogu u ovoj vještini udaranja protivnika bez lopte?
Hajde jednom budite realni, previše je ovo puta u veoma kratkom periodu da bi bila slučajnost da za Arsenal važe neka druga pravila.
Realno najrealniji navijac na forumusoxx je napisao/la: ↑28 okt 2024, 06:53Nema, niti je arsenal dobio crveni.chily-rz je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:20Imal još neka ekipa da je dobila jedan a ne dva crvena zbog šutiranja lopte poslije zvižduka ? Jel realno da Haland onako proslavi gol protiv Arsenala i prodje bez kazne ? Jel realno da VVD nije dobio makar žuti karton za ovo što je uradio ili bar da je neko pozvao Taylora da procjeni VVD rad nogu u ovoj vještini udaranja protivnika bez lopte?
Hajde jednom budite realni, previše je ovo puta u veoma kratkom periodu da bi bila slučajnost da za Arsenal važe neka druga pravila.
Dobili su zuti kako znam.
Nkunku jucer dobio zuti zbog nabijanja lopte.
Hvatate se za svaku slamku kad ispusite bodove
Prvo je rijec bila o tom faulu sad kad vidite da niste upravu presli ste na van dijka.
Mozda bi dobio van dijk zuti da je sudija vidio. Var ne moze reagovat za zute kartone razumijes valjsa.
9 kola, po vasem je trebao arsenal imst nemogucihn30 bodova iz 9 kola. Na svaku stvar sto nije u vasu korist se palite svake sedmice pa to nije normalno vise.
Kazem, penal nije bio za celsi protiv poola pa niko ne kenja, vi bi da vam se poslije zvizduka broje neki golovi
Nista me vise ne moze iznenaditi nakon ovih zadnjih par stranica.JayCatwright je napisao/la: ↑28 okt 2024, 07:16
Al braca nam forsirala samo jedan ugao iz kojeg se nista ne vidi i na osnovu toga tvrde da je penal![]()
Na sta je forum spao, da je ovo spinovanje argument.
Ili ti jednostavno ignorises cinjenicu da za ono niko nece dobiti drugi zuti, a ionako 70% ni prvih zutih se ne daje.
Sve si rekao.soxx je napisao/la: ↑28 okt 2024, 06:53Hvatate se za svaku slamku kad ispusite bodove
Prvo je rijec bila o tom faulu sad kad vidite da niste upravu presli ste na van dijka.
Mozda bi dobio van dijk zuti da je sudija vidio. Var ne moze reagovat za zute kartone razumijes valjda.
9 kola, po vasem je trebao arsenal imst nemogucihn30 bodova iz 9 kola. Na svaku stvar sto nije u vasu korist se palite svake sedmice pa to nije normalno vise.
Šta je sa prosle sezone i utakmice na Anfieldu gdje je trebao bit penal i igranje rukom? Ovo sad ni blizu toga nije bilo, sve bilo regularno sem onog kornera koji nije bio u vasu korist.
Ma opet kmecati za kornerom a ni Gabriela ni Salibe na terenu, jedinih koji su opasni u tim prekidima.JayCatwright je napisao/la: ↑28 okt 2024, 10:28Dakle utvrdili smo da :
- crveni za Van Dijka nije bio (Havertz dobio šta je zaslužio)
- penal Konatea nad Martinelliem (bukvalno odnio loptu, iako će vam topnici pokazivati neki svoj snimak sniman van Emirata)
- faul nad Szobom čist kao i igranje ruke Havertza ( i da je puštena prednost ovaj gol bi bio poništen i to dva puta koliko bi bio neregularan)
Znači, ostaje im samo da kmeče na taj prokleti korner, za kojim opravdano plaču obzirom da im je čitav gameplan baziran na prekidima.
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 10 gostiju.