Stvarno treba da se stane u kraj ovoj shizoplavoj mitomaniji.

Nemoj zayebavati, bilo je minimalno 8 hiljada - još su ih i zakinuli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 okt 2024, 10:236500![]()
Stvarno treba da se stane u kraj ovoj shizoplavoj mitomaniji.
Prijavis se na stari profil i imas opciju da kontaktiras admina. Al profil neces dobit nazad, jednostavno nisi imao srece.relativizam je napisao/la: ↑28 okt 2024, 08:45kako se obratiti adminu da mi vrati stari profil,na ovaj ne mogu da se naviknemtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:54https://ibb.co/Vg4k8kK
tutankamon i nasilje? prestrogo dosudjeno po meni
mene iskljucili trajno![]()
Neko bjezanje bilo
Hvala Bogu pa mi je na listi gnjavatora - ne moram ga čitati.
Nije, nastaviteDa, pitari kmeče. Je l' problem?
Ovdje je curvanord jedini pravi navijac, vidi se da je upucen i da ima informacije sa lica mjesta. Cim se neki problem desi, on, kako to i dolici ultra zivotu, odmah spomene na forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:22Ovo izgleda neki novi online bataljon u njihovim redovima, prvi red do tastature![]()
Ma vrhunac je bio neki dan tokom belaja u Mostaru a nesretnik na forumu lajva ko je koga pojedioskija5 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:43Ovdje je curvanord jedini pravi navijac, vidi se da je upucen i da ima informacije sa lica mjesta. Cim se neki problem desi, on, kako to i dolici ultra zivotu, odmah spomene na forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:22Ovo izgleda neki novi online bataljon u njihovim redovima, prvi red do tastature![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, svrakino1921 i 48 gostiju.