Ballon d'or
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Ballon d'or
E cuj Rodri jjebem ti oblak bozji 

Pa cekaj, je li to mora igrac Reala uzeti nagradu? Bilo bi zasluzeno i da je uzme Rodri, a i Vinicius, s obzirom da vise gledaju osvojene trofeje od svega ostalog.emir18 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:55Odigrao je i Dani Carvajal isto tako jednu od boljih sezona RB ikad, zabio u finalu, pa ne vidim da je u top 3![]()
Ako bude ovaj broj glasova sto sam postavio ovdje, vidi se da je u nekoliko glasova pobjedu odnio Rodri, dakle kao sto kazem ne bi bilo nezasluzeno da bilo ko od njih dvojice uzme.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu da vjerujem da će invalid dobiti Ballon.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nevezano za Viniciusa jer je trend već prisutan koji je ako se ne varam zapoceo portugalski kopitar, jos jednom treba istaći koliki je papak i lazni sportista svako ko ne dodje na dodjelu ako nije pobjednik.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ne vjerujem dok ne vidim veceras bgm

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑28 okt 2024, 17:25Pa cekaj, je li to mora igrac Reala uzeti nagradu? Bilo bi zasluzeno i da je uzme Rodri, a i Vinicius, s obzirom da vise gledaju osvojene trofeje od svega ostalog.
Ako bude ovaj broj glasova sto sam postavio ovdje, vidi se da je u nekoliko glasova pobjedu odnio Rodri, dakle kao sto kazem ne bi bilo nezasluzeno da bilo ko od njih dvojice uzme.
Pa Madrid je uzeo duplu krunu, LP je takmičenje koje se igrao dosta duže od EP, ali evo i tu imaju igrača koji je riješio finale i bio bitan kotač u repci...
Ne zna se više sto gledaju, od sad je trebala biti individualna nagrada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Apsolutno zasluženo Rodri, isto tako bi bilo zasluženo i da je Vinicius, ali ipak je fudbal danas pobijedio jer najveći ci.gan u historiji zelenih terena nije dobio ovu nagradu.
Nek sad kmeči o rasizmu opet, nije da nije navikao
Nek sad kmeči o rasizmu opet, nije da nije navikao

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa ti si bar ozbiljan forumas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Rodri osvaja zato što je ne samo sve osvojio nego bio i najvažnija poluga u timovima.
Carvajal je u svojim timovima vodonoša.
Carvajal je u svojim timovima vodonoša.
4-IN-A-ROW
Carvajal kao najbolji igrac na svijetu je trebao osvojiti Ballon 

- Centre forward
- Kontakt:
Rodri igra najdeficitarniju poziciju u fudbalu, i to vrhunski. Ono što je atipično za jednog Španca, djeluje kao gospodin.
Mora i "defanzivac" uzet', a on je najbolji izbor. Možda je u prethodnim godinama nagradu treb'o uzet' i Virgil, bilo bi potpuno zasluženo.
Vini Žunior je ratardiran, bezobrazan, rasista al' i znalac s loptom. Da je ne šuta kako treba skuplj'o bi flaše po Minas Geraisu. Osvojiće on to u narednim godinama, al' pitanje je kak'o će ovo uticat' na njega, i kome će u LL slomit' cjevanicu?
Mora i "defanzivac" uzet', a on je najbolji izbor. Možda je u prethodnim godinama nagradu treb'o uzet' i Virgil, bilo bi potpuno zasluženo.
Vini Žunior je ratardiran, bezobrazan, rasista al' i znalac s loptom. Da je ne šuta kako treba skuplj'o bi flaše po Minas Geraisu. Osvojiće on to u narednim godinama, al' pitanje je kak'o će ovo uticat' na njega, i kome će u LL slomit' cjevanicu?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ali koliko su se nafurali na tu smiješnu nagradu i sad odjednom kao nije više bitno. Kmek 

-
- Kontakt:
Jude Belingham je zaslužio vise od Viniciusa. Bio je jednako važan za Real kao i Vini. Usudio bih se reci i važniji. Na EURU sam vukao Engleze dok se Vini propisno obrukao na Copi. Vini je mimo Reala tek dobar igrač i ne bi bio prevaga.
Rodri je masterclass. City bez Rodrija se pati. Teško mu je naći zamjenu. Real Junioru uvijek može naći zamjenu. Rodri osvojio EP gdje realno niko Španiji nije davao šansu i ta titula je mnogo važnija od nafakaske i nategnute titule LP.
Rodri je masterclass. City bez Rodrija se pati. Teško mu je naći zamjenu. Real Junioru uvijek može naći zamjenu. Rodri osvojio EP gdje realno niko Španiji nije davao šansu i ta titula je mnogo važnija od nafakaske i nategnute titule LP.
- JayCatwright
- Kontakt:
Vinicius natjerao jednog Ronaldinha da prestane gledati reprezentaciju Brazila, kako jedan takav igrac moze biti najbolji na svijetu?
Dok Raphinha nije otkrio da je molio Vinija da mu sredi karte za copuJayCatwright je napisao/la: ↑28 okt 2024, 18:16Vinicius natjerao jednog Ronaldinha da prestane gledati reprezentaciju Brazila, kako jedan takav igrac moze biti najbolji na svijetu?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Shategabri
- Kontakt:

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bitniji od najboljeg igraca lige u kojoj zajedno igraju ? Bitniji od Kevina, od Halanda ?
Ovdje pise kako kome sta pase

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.