šta se sikirate, ide Ćavi panj
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Ima Southgaterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:51Sta tacno podrazumijevas pod drasticno, ne znam koliko je za tebe drasticno ovo sto su uradili iza scene sa novom upravom, ovo je njihova odluka i vidjet cemo u kojem smjeru zele dalje kad postave novog trenera. Mislim tesko je ocekivati da ce iko ozbiljan u svijetu fudbala zeljeti preuzeti United uopce.
- wadethegreat
- Kontakt:
Anti Endrick
Games back.
Games back.
Mislio je da cete i dalje biti krs na terenurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:51Sta tacno podrazumijevas pod drasticno, ne znam koliko je za tebe drasticno ovo sto su uradili iza scene sa novom upravom, ovo je njihova odluka i vidjet cemo u kojem smjeru zele dalje kad postave novog trenera. Mislim tesko je ocekivati da ce iko ozbiljan u svijetu fudbala zeljeti preuzeti United uopce.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vjerovatno bi im onaj iz Brentforda bio najbolje rjesenje. Da postavi bar neku strukturu u igri. Ili Amorim ako ga mogu kako pokupiti.Finn je napisao/la: ↑28 okt 2024, 16:10Ima Southgaterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:51Sta tacno podrazumijevas pod drasticno, ne znam koliko je za tebe drasticno ovo sto su uradili iza scene sa novom upravom, ovo je njihova odluka i vidjet cemo u kojem smjeru zele dalje kad postave novog trenera. Mislim tesko je ocekivati da ce iko ozbiljan u svijetu fudbala zeljeti preuzeti United uopce.![]()
Ako misle Southgatea, Terzica ili nekog slicnog pokemona dovesti onda bolje i da je ETH ostao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Sve ispravni potezi Ten Haga i ne može me niko ubijedit drugačije. Sancho debil, vidi se koliko je ogorčen
DDG-a su poprilično izigrali i mogu ga razumit donekle, ali tako je moralo. 300k sedmicno za golmana od 33 koji ima dvije klade umjesto nogu?
DDG-a su poprilično izigrali i mogu ga razumit donekle, ali tako je moralo. 300k sedmicno za golmana od 33 koji ima dvije klade umjesto nogu?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Šta se de gea javlja, uhljebio se 12 godina s nenormalnom platom, ne zna lopte dodati, šta je on kontao do 40-e biti prvi golman kluba.
Strašno koliko neki fudbaleri nemaju doticaja s realnošću.
Sancha da ne spominjem, jes im eth nabio komplekse.
Strašno koliko neki fudbaleri nemaju doticaja s realnošću.
Sancha da ne spominjem, jes im eth nabio komplekse.
-
firenca1998
- Kontakt:
Jednostavno treba se pomirit da United nikad nece bit klub ko sto je bio, bar ne u ovoj nasoj zivotnoj eri.
wadethegreat je napisao/la: ↑28 okt 2024, 14:46End of an era.
Ne sjecam se trenera sa manje uspjeha a vise arogancije![]()

Hint: Izvukao je jučer 2-2 na domaćem terenu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Za ovu dvojicu nema se sta reci,mada DDG je za mene trebao ostati ali za manju platu i sigurno bi se Onana vise trudio.
Al ocigledno on nije htio manju platu,nego il sve ili nista i na kraju nista.
Napravio je TH dobru cistku, al nevjerovatno da ovi svi igraci prvu sezonu se trude kod svakog koji je vodio United.
I onda isti igraci povuku rucnu, a onda trener dobije otkaz.
TH je trebao davno dobiti otkaz jer jednostavno nije islo,al vidjet cemo ko ce biti imenovan.
Napravio je čistku tjeranjem boljih igrača od onih koji su ostali. Fenomenala posao, nema šta. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Otjerao tonu igraca pola ekipe likuje otkako je otisao...
Nikakvog napretka u igri i vecina igraca mu je nazadovala.
A ovamo je pricao kao da on vodi Man city i osvaja trofeje a ne Pep.
Ja sam mislio da ce biti nesto od njega ali je teska ubleha.
Jeste United u banani ali on apsolutno nista nije uradio da to ispravi...
Nikakvog napretka u igri i vecina igraca mu je nazadovala.
A ovamo je pricao kao da on vodi Man city i osvaja trofeje a ne Pep.
Ja sam mislio da ce biti nesto od njega ali je teska ubleha.
Jeste United u banani ali on apsolutno nista nije uradio da to ispravi...
- JayCatwright
- Kontakt:
Zna se da ne volim Brunu ali ovo je vala bas gospodski, nema sta
Džejketrajt aka forumski Bruno Fernandeš.JayCatwright je napisao/la: ↑28 okt 2024, 18:26
Zna se da ne volim Brunu ali ovo je vala bas gospodski, nema sta![]()

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.