Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Indiana-Washington (-205,5+) z2 1,85
stake: 3/10
Indiana skoro pa osigurala pley off, jos 4 utakmice do regularnog dijela a imaju prednost od 2,5 pobjede nad Charlottom i pravo cudo bi se trebalo desiti da na kraju ne zavrse kao 8, ocekujem da veceras igraju dosta ofanzivno pomalo rastereceno bez nekog velikog pritiska i mislim da bi lagano mogli preko 100 poena, sa druge strane Washington ima 3 uzastopne pobjede, malo su se popravili, upravo oni pobjedli Charlotte u gostima i tako pomogli Indiani, igraju rasterecno i mislim da bi i oni mogli preko 100 poena, sve u svemu ocekujem jednu efikasnu utakmicu.
Philadelphia-New York 1 1,55
stake: 4/10
duel dvije ekipe koje su osigurale play off medjutim bore se za to 6-7 mjesto i Philadelphia ima 0,5 utakmice prednosti tako da pobjednik ovog duela vjerovatno osvaja 6 mjesto pogotovo ako Philadephia pobjedi a vjerujem da hoce jer NY jednostavno od trejda tim kojem se nemoze vjerovati, u zadnje vrijeme igraju bolje, imaju 4 uzastopne pobjede al mislim da prednost domaceg terena i mozda malo uigraniji tim dovoljni su za pobjedu i naravno Philadelphia moze odigrai puno bolju odbranu od NY koji igra za kos vise.
Minnesota-Phoenix
pick: 2 ili h (-3,5) 2
odds: 1.65/ 1.85
stake: 5/10... 4/10
po meni jako dobra kvota s obzirom da je Phoenix puno bolji tim iako su izgubili sanse za play off sigurno da zele ovdje pobjedu da izbjegnu 5 uzastopni poraz u gostima a sada gostuju Minnesoti koja igra jako lose i ima 11 uzastopnih poraza uz to veceras bi mogli biti bez najboljeg igraca Lova koji vuce povredu sto bi bio veliki hendikep pod kosem a i onako igraju jako losu odbranu a Phoenix ofanzivno jako dobar i mislim da ce slaviti veceras sa nekih 10-tak razlike
stake: 3/10
Indiana skoro pa osigurala pley off, jos 4 utakmice do regularnog dijela a imaju prednost od 2,5 pobjede nad Charlottom i pravo cudo bi se trebalo desiti da na kraju ne zavrse kao 8, ocekujem da veceras igraju dosta ofanzivno pomalo rastereceno bez nekog velikog pritiska i mislim da bi lagano mogli preko 100 poena, sa druge strane Washington ima 3 uzastopne pobjede, malo su se popravili, upravo oni pobjedli Charlotte u gostima i tako pomogli Indiani, igraju rasterecno i mislim da bi i oni mogli preko 100 poena, sve u svemu ocekujem jednu efikasnu utakmicu.
Philadelphia-New York 1 1,55
stake: 4/10
duel dvije ekipe koje su osigurale play off medjutim bore se za to 6-7 mjesto i Philadelphia ima 0,5 utakmice prednosti tako da pobjednik ovog duela vjerovatno osvaja 6 mjesto pogotovo ako Philadephia pobjedi a vjerujem da hoce jer NY jednostavno od trejda tim kojem se nemoze vjerovati, u zadnje vrijeme igraju bolje, imaju 4 uzastopne pobjede al mislim da prednost domaceg terena i mozda malo uigraniji tim dovoljni su za pobjedu i naravno Philadelphia moze odigrai puno bolju odbranu od NY koji igra za kos vise.
Minnesota-Phoenix
pick: 2 ili h (-3,5) 2
odds: 1.65/ 1.85
stake: 5/10... 4/10
po meni jako dobra kvota s obzirom da je Phoenix puno bolji tim iako su izgubili sanse za play off sigurno da zele ovdje pobjedu da izbjegnu 5 uzastopni poraz u gostima a sada gostuju Minnesoti koja igra jako lose i ima 11 uzastopnih poraza uz to veceras bi mogli biti bez najboljeg igraca Lova koji vuce povredu sto bi bio veliki hendikep pod kosem a i onako igraju jako losu odbranu a Phoenix ofanzivno jako dobar i mislim da ce slaviti veceras sa nekih 10-tak razlike
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Meni je glavna sigurica Parker over 17.5 i to sam iskombinovao sa još dva para i uložio 11KM,no,kasnije taj tiket. 
You'll never walk alone.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma danas je samo sigurno da ama baš ništa nije sigurno !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Malo je ovome falilo da prođe Barca - Shakhtar oba daju, zamal' jbt
sreća pa ne znaju Adriano i ekipa
'nakav fuli prazan goL

- VolimLiverpool
- Kontakt:
U vreći pič.ke uhvatio bih samo jedan onaj kur.ac.
Nema kladionice do subote,daBogda umr'o ako odigr'o.
Imam još ovaj tiketić NBA,ali dobiću muda od labuda.
@MandraX
Da se nisi malo zapetlj'o ?
Nema kladionice do subote,daBogda umr'o ako odigr'o.
Imam još ovaj tiketić NBA,ali dobiću muda od labuda.
@MandraX
Da se nisi malo zapetlj'o ?
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 06 apr 2011, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
Eto, malo ti je falilo i 3 minute bi izdrazaoMudonja je napisao/la:Danas Barcelona NE DAJE GOL, zapamtite, kolika je kvota za to, 7, 10 ili vise??
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
može li se ovo smatrati dobitnim

FORZA MARŠAL !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
hodža je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Jedan od mene..
Mega Vizura - OKK Beograd 1 1.6
Kosarka..Srbija
zašto 1 ??
ah..."insajderi" ili kako vec nazovi
haj bar sam prosli put prelaz skino,tako da mi se oprasta ovoga puta
al sam besikitas nagovjestio dobro...nije losa kvota bila...
Imam manchester vise kornera 3 i po kvota...valjda ostane
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
ne moze tanak ti je taj seltik a i barselona muku muci da povede 3:0hodža je napisao/la:![]()
dobar je Mudonja...iz svlačionice ga Barsa zavuče
može li se ovo smatrati dobitnim![]()
![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
J.e.b.e.m. utakmicu u kojoj od 60 do 94 minute nema kornera,majku vam j.e.b.e.m. 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Svaka čast,majstore.Emir_ZENICA je napisao/la:Saktar daje gol,oba daju gol![]()
ZICERI !
Za NBA:
Parker over 17.5 1.80
New Jersey under 97.5 1.85
Ellis over 23.5 1.80
5.99
You'll never walk alone.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Interista je napisao/la:prijedlozi:
barcelona-shaktar PS 1![]()
celtic-hibernian PS 1![]()

Sinoc samo Inter za petobanku veceras korneri za iste pare , stvarno me nece u zadnjih 10-tak dana
a i ovdje sve proslo osim sirokogSanchez_8 je napisao/la:Siroki 1
Olimpic ili ti ga Olimpikmanje od 2.5 gola
Barcelona hendikep mislim da ce uzeti 2 i vise ralike
Chelsea - Manchester manje od 2.5 gola
Barcelona - Sakhtar vise od 7.5 zaledja
Svedska - Njemacka 1
jbg jaro sve si fulioMudonja je napisao/la:jaro skoro sve obrnuto...Sanchez_8 je napisao/la:Siroki 1
Olimpic ili ti ga Olimpikmanje od 2.5 gola
Barcelona hendikep mislim da ce uzeti 2 i vise ralike
Chelsea - Manchester manje od 2.5 gola
Barcelona - Sakhtar vise od 7.5 zaledja
Svedska - Njemacka 1
Olimpik nema odbrane, mora napadati a celik ce ih puniti iz kontri, dakle veca sansa za vise od 2.5
Barca nije ista kao od prije 2-3 mjeseca a ovaj Shakhtar je jedna od ekipa koja igra jako dobar nogomet, dakle tesko ce Barca sa 2 ili vise, po meni kontra toga
Chelsea se muci sa golovima i kad tad ce procepiti a Man Utd nema isto tako dosta igraca u odbrani tako da mozda ovo bude golijada...
Svedska njemacka nemam pojma sta igraju
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 06 apr 2011, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Citizen-X
- Kontakt:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.