Ako se dobro sjećam jeste, ali na kraju krajeva to je i najmanje bitno. Zanima me tvoje mišljenje o golovima Leotara na toj utakmici.
Kupis nesto i izgubis, zanimljivo
To najbolje govori kakav je biznismen i u kakvoj vas je dubiozi ostavio, da ste postali pomozi.ba
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:38Ofirna,namjestrna tekma vratio im je prije ove tekme sa nama i na jos nekim tekmama
Ne moram se ni sjećati takvih detalja u vezi kluba za koji ne navijam, nismo svi opterećeni rivalom koliko ti. Pogotovo ako je godinama ispod tebe i ne predstavlja ti nikakvu konkurenciju.
Mi smo ba slijepi pored očiju, šizofreničari. Samo kako @Platonova pametnica vidi i kaže onda je to tako. Aha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:38Ofirna,namjestrna tekma vratio im je prije ove tekme sa nama i na jos nekim tekmama
Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:44Mi smo ba slijepi pored očiju, šizofreničari. Samo kako @Platonova pametnica vidi i kaže onda je to tako. Aha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:38Ofirna,namjestrna tekma vratio im je prije ove tekme sa nama i na jos nekim tekmama![]()
Ti si definitivno slijepac.Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:44Mi smo ba slijepi pored očiju, šizofreničari. Samo kako @Platonova pametnica vidi i kaže onda je to tako. Aha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:38Ofirna,namjestrna tekma vratio im je prije ove tekme sa nama i na jos nekim tekmama![]()
Sve ste upravu.RedBlue je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:46Ti si definitivno slijepac.Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:44Mi smo ba slijepi pored očiju, šizofreničari. Samo kako @Platonova pametnica vidi i kaže onda je to tako. Aha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:38
Ofirna,namjestrna tekma vratio im je prije ove tekme sa nama i na jos nekim tekmama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.