Ballon d'or
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ballon d'or
Najveća bruka ovogodisnje dodjele je prisustvo Mbapea u top 10. Gluho bilo. Grimaldo je imao bolju sezonu.
-
- Kontakt:
Hoće li zvaljo i ovo okrenuti na rasizam 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koje razmaženo derište je brazilac naj ogavnija faca u nogometu baš mi je drago da balon ponovo ima nekog smisla. Rodri dvije sezone je glavni u sitiju pohudu na LP i kod Španije u pohudu na Ep. Sasvim zasluženo u ruke bi trebalo Rodriju
Samo pogledas ovaj video sto je neko stavio i uvjeris se u dvije minute kakvo je to prgavo djubre, izaziva svakog zivog, a ko god mu uzvrati place i kmeci. Mrs u pizdu materinu, za 20 g niko se nece sjecati kako si igrao zbog toga koliki si retard zapravo bio
1946-1987
Vini je prgava seljacina bez dileme ali kakav mrtvi Rodri i balon 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rodri je najbolji fudbaler svijeta otkako je Messi u MLSu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Steta sto ovaj smrdo nije igrao u doba Stama, Maldinija i ostalih, samo da ga dobro polome. Ne pamtim odvratniju njusku u sportu opcenito dugo, dugo vremena.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
“Because you are black, you have to be twice as good”, the sentence reported by Marca.
Počelo je
Ovo zanimljivije od Esmeralde.Rodri: “To be honest I don’t know anything, let’s see what happens.”
- RollingPaper
- Kontakt:
Cuj mrtvi Rodri?
Čovjek je najbolji veznjak na svijetu.
Ima li kakav stream?
Arena Premium 2 Srbija prenosi. Bejha varijanta nema prenosa.
Zahebo sam se. Na mojoj tv arena sport 3.
Zahebo sam se. Na mojoj tv arena sport 3.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rodri je najbolji veznjak na svijetu već 2-3 sezone. Sasvim zasluženo će dobiti nagradu za prošlu sezonu.
Kakav divlji favelaš i najbolji igrač na svijetu
Kakav divlji favelaš i najbolji igrač na svijetu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako zele vratiti kredibilitet nagradi trebalo bi da su makar sposobni sakriti ko je dobio. Ovako ce trend portugalskog kopitara i "bojkota" biti konstanta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jeste trenutno, pošto je Kroos otišao u penziju.RollingPaper je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:46Cuj mrtvi Rodri?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.