Istog sam mišljenja. Samo ćemo malo pričekati da se počne sa gradnjom.Virtu4l je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:19Levin je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:39Opšti izbori su 2026. godine. Benjamina i Magoda su SDP i otvoreno kažem da ih treba pomesti na izborima, gdje god se to može, ako ne budu održali riječ. Nas ima posvuda i bolje im je da se drže onoga što su obećali.
Vrlo jednostavno, otvoreno ću pozivati, gdje god mogu, da se ne glasa za SDP ne budu li njih dvoje održali riječ. Ako to svaki željovac uradi neće im biti veselo.
Male su šanse da izrade za Jug, rekao bih nikakve. Jug je jednostavno prevažno obećanje da bi se neko igrao sa tim. Imaju svu vlast po vertikali, opštinsku, kantonalnu, federalnu, tako da ne može zapeti oko para.
Ja, i moji, čitav život glasamo za SDP, nikad im više ne bi niko od nas dao glas, a kod mene su sve Željovci.
Mislim da će se to malo razvući da bi se moglo koristiti u kampanji 2026. ali će se završiti posao.
Vjerovatno dok Benjamina preuzme funkciju i dok se konstituiše novo gradsko vijeće. Ima tu nekih lokalnih problema koliko znam a ne znam jeau li riješeni. Da će se odužiti gradnja do pred izbore, vjerovatno hoće ali šta drugo očekivati kad ti javne institucije nešto grade. Sve je u političke svrhe.