Dobijemo BoJac i Mirza iz moralnih razloga da ostavkuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dugorocno za vas da zalizani dobije otkaz, kratkorocno da dobijete u BLHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znas sta je sladje ...il da dobijes u BL il da Mirza dobije otkaz ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???
mozes autom, al da ides u koloni sa autobusimapastore je napisao/la:Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???
opet sam onaj stari koga si voljela koga si zeljela ...to prpaaa ...ma nema pjesme bez bosancaa!!!Prpa je napisao/la:Evo , da nekazete da smo nehumani , pa cemo da vam pomognemo , i dacemo vam otkaz treneru ...
Danaaas se osjecamm boljeeeeDanas mi sunceee sjaaaa :-* .... hhahhahhahha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
padobranac1978
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:opet sam onaj stari koga si voljela koga si zeljela ...to prpaaa ...ma nema pjesme bez bosancaa!!!Prpa je napisao/la:Evo , da nekazete da smo nehumani , pa cemo da vam pomognemo , i dacemo vam otkaz treneru ...
Danaaas se osjecamm boljeeeeDanas mi sunceee sjaaaa :-* .... hhahhahhahha
dodaj mi tu gitaru,bas cu zasvirati.....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
jel mogu kume da se prikljucim koloni negdje tamo kod zenicke petlje,da nedolazim u sarajvo?jer blize bi mi puno bilo da odatle startamaS_Roma je napisao/la:mozes autom, al da ides u koloni sa autobusimapastore je napisao/la:Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mozda,ali samo mozda ces se moci prikljuciti u FBIH...onog momenta kad se udje u RS o tom mozes samo sanjati...pastore je napisao/la:jel mogu kume da se prikljucim koloni negdje tamo kod zenicke petlje,da nedolazim u sarajvo?jer blize bi mi puno bilo da odatle startamaS_Roma je napisao/la:mozes autom, al da ides u koloni sa autobusimapastore je napisao/la:Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???
sretno
-
padobranac1978
- Kontakt:
MA ODES SAM TAMO I SACEKAS PRED STADIONOM KAO STO SU RADILI MANIJACI I TO JE TO...KAD ZAVRSI TEKMA U AUTO I KUCI,PA JA....
ma jedni govore samo busevi idu,drugi moze i sa autima pa zato pitam...dobro kumovi,hvala...nesto cu skontat,ova bi opcija najbolja bila prije zenice se ukljuciti i lagano...padobranac1978 je napisao/la:MA ODES SAM TAMO I SACEKAS PRED STADIONOM KAO STO SU RADILI MANIJACI I TO JE TO...KAD ZAVRSI TEKMA U AUTO I KUCI,PA JA....
-
samosarajvo
- Kontakt:
Autom i kombijem mozes 10000% samo ako krenes iz Sarajeva...nema razloga da ne moze, pa ne idemo u listicu jbtpastore je napisao/la:ma jedni govore samo busevi idu,drugi moze i sa autima pa zato pitam...dobro kumovi,hvala...nesto cu skontat,ova bi opcija najbolja bila prije zenice se ukljuciti i lagano...padobranac1978 je napisao/la:MA ODES SAM TAMO I SACEKAS PRED STADIONOM KAO STO SU RADILI MANIJACI I TO JE TO...KAD ZAVRSI TEKMA U AUTO I KUCI,PA JA....
Nego vidim niko ne spominje ostavku Hadzica. Ako je uprava kriva za to ne smijemo im oprostiti.Svi smo se kleli u Damira a sad ga niko i ne spominje..
- Megamon
- Kontakt:
Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MA TO MOZE SAMO ON
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
hahahaahha...oplakah...
sry za spam
sry za spam
-
padobranac1978
- Kontakt:
MA HAJ TI LAGANO MALO VESLAJ,PA MANIJACI VAM DOSLI I TO NE SAMO JEDNO AUTO PRED STADION, SACEKALI SVOJE,ODGLEDALI TEKMU I GANOLA NAZAD POSLIJE TEKME...Prpa je napisao/la:hahaha... neznam koliko ti je pametno , da dodjes autom pred stadion , a policija dolazi , sa kolonom navijaca .. hahhahah)))
-
samosarajvo
- Kontakt:
wtfMegamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Mirza ce napokon da dobije otkaz
Postavljen je ultimatum,ako ne donese sva tri boda otkaz,i eto jos goreg E.Hadzialagaica

Postavljen je ultimatum,ako ne donese sva tri boda otkaz,i eto jos goreg E.Hadzialagaica
---Skinhedi oko mene skankuju...
Joooj njega šta tu ima čudno molim te. Pored stadiona ogroman parking gdje Lešinari uopšte ne prolaze, samo skloniš obilježja kluba i to ti je to -zastavicu sa retrovizora itd inače budi siguran da nije pauk odnio auto. Pa ja sam na finale kupa išao autom sam. Na petlji skinuo obilježja i eto.padobranac1978 je napisao/la:MA HAJ TI LAGANO MALO VESLAJ,PA MANIJACI VAM DOSLI I TO NE SAMO JEDNO AUTO PRED STADION, SACEKALI SVOJE,ODGLEDALI TEKMU I GANOLA NAZAD POSLIJE TEKME...Prpa je napisao/la:hahaha... neznam koliko ti je pametno , da dodjes autom pred stadion , a policija dolazi , sa kolonom navijaca .. hahhahah)))
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
-
padobranac1978
- Kontakt:
Prpa je napisao/la:Izvini , posto si tako informisan , reci mi kada je to bilo .. u bl sam prisustvovao sve jednoj utakmici u zadnje 3 godine , pa de mi reci majke ti .. a zipa situaciju ovu , dodje jedno auto pred stadion , i normalno , ima naselja sa drugog djela grada , koja mozda zakasne ili nedodju na korteo i slucajno tud prolaze , a ovi sto ce u autu biti , sifurno ce imati neka obiljezja i beze opet ispane sranje ko u jablanici , kada su momci rucali))
bilo sad kad vam je željo gostovao,pametni.......a likovi nece sjediti u autu,nego ganola parkiras i pred stadion,a kad dođu ostali uđes i tako isto nazad kuci...cccccccccccc kako ste vi opasni da vam ljudi parkiraju pred tribinu,a vi nemate pojma....
padobranac1978 je napisao/la:Prpa je napisao/la:Izvini , posto si tako informisan , reci mi kada je to bilo .. u bl sam prisustvovao sve jednoj utakmici u zadnje 3 godine , pa de mi reci majke ti .. a zipa situaciju ovu , dodje jedno auto pred stadion , i normalno , ima naselja sa drugog djela grada , koja mozda zakasne ili nedodju na korteo i slucajno tud prolaze , a ovi sto ce u autu biti , sifurno ce imati neka obiljezja i beze opet ispane sranje ko u jablanici , kada su momci rucali))
bilo sad kad vam je željo gostovao,pametni.......a likovi nece sjediti u autu,nego ganola parkiras i pred stadion,a kad dođu ostali uđes i tako isto nazad kuci...cccccccccccc kako ste vi opasni da vam ljudi parkiraju pred tribinu,a vi nemate pojma....
Jbt. stvarno imaš šifru. Bio sam ja na Koševu, doduše u vožnji i sa grbom Borca i šta sad? Doduše nije bila tekma, radni dan ali eto. Pa u Hrvatskoj (kad prolazim kroz gradove) ne skidam zastavicu u Srbiji isto. Šta viđao sam ja Splićane u BL sa Hajdukovom zastavicom i u čemu je problem. Po tvojoj logici da imamo BL i SA tablice niko ne bi smio proći kroz drugi grad. Tekme su drugo priznajem! U subotu kad ste igrali protiv Zrinjskog ja sam bio u MO. Vraćao sam se za BL, Otišao na Vrapčiće (oni bili u Prijedoru) prošao pored vas kod zdrave vode svirno vam i sve to sa Borčevom zastavicom i šta sad???? Da si neki navijač odmah pored zdrave vode gdje se vi okupljate ima restoran lovački bar gdje imaš veliki borčev grb. Eto imaš priliku da se uvjeriš da li te lažem. Stvarno si kompleksaš! Em derpe em lud!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.