Ballon d'or
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ballon d'or
Rodri jedan od rijetkih simpatičnih super zvijezda. Vini, s druge strane, jedna od najodvratnijih njuški. Frajer u ligi i za reprezentaciju nije ništa posebno učinio i misli da je par golova u CL dovoljno za zlatnu loptu, to bi bila smijurija veća nego one godine kad su Messiju dali jer je osvojio Coppu ili kad su mu dali što je zabio 5 golova na SP-u a pri tome u klubu bio nebitan igrač nebitne francuske lige. Kad malo bolje razmislim i trebal je dobit Vini, glupa nagrada
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- numanumaye22
- Kontakt:
Kad skontas koliko su Ronaldo i Messi godinama dominirali po 50-60 golova zabijali svake sezone, a vidi sad ko je uopste u opticaju ga osvoji Balun. Neka druga vremena. Pa stavite sad bilo kojeg igraca, da zabije 50 golova u sezoni bila bi premija, pokupio bi sve nagrade. Za Messija i Ronalda znao je to biti obican ponedjeljak na dodjeli, obicna godina. I tako godinama.
Previše su dobili zlatni lopti igrači Reala na osnovu sudijskih krađa u Ligi Prvaka.I tome je konačno došao kraj.
Čestitke Rodriju potpuno zaluženo.
Čestitke Rodriju potpuno zaluženo.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
I ja gledam sta ljudi pisu, a Rodri bukvalno rodjen u Madridu.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 00:21Vi se brukate, svrsavate na Rodrija, HALO na Rodrija, pacijenti jedni.
Ovaj gore pise kako nije nista uradio u ligi, a dao 15 golova iako je propustio 13-14 utakmica zbog povrede. Najlakse lupati ko maksim po diviziji.
Onda pisu kako je fudbal opao, a Vinicius ima najbolje brojke u nokaut fazi LP jos od Ronalda…
Na kraju krajeva onda je mogao i Carvajal osvojiti. Osvojio sve isto sto i Rodri plus LP. Odigrao vjerovatno najbolju sezonu u zivotu, plus zabio u finalu LP te jos par bitnih clutch golova i asistencija. Da ne govorim kako se u LP izborio sa sve i jednim lijevim krilom.
Veci je gubitak za Real povreda Carvajala nego sto je za City povreda Rodrija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Zabio je Haaland pa opet Messiju namjestili nagradu. Ili Lewandowski prije par godina. Mozda je i Kane par puta zabio 50, nemoj se dzaba prosipati.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 01:09Kad skontas koliko su Ronaldo i Messi godinama dominirali po 50-60 golova zabijali svake sezone, a vidi sad ko je uopste u opticaju ga osvoji Balun. Neka druga vremena. Pa stavite sad bilo kojeg igraca, da zabije 50 golova u sezoni bila bi premija, pokupio bi sve nagrade. Za Messija i Ronalda znao je to biti obican ponedjeljak na dodjeli, obicna godina. I tako godinama.
Osvojio je Kaka 2007. sa 20tak golova. I brojni prije njega.
To sto su Messi i Ronaldo dvojica daleko najboljih i najkompletnijih igraca ikad je druga stvar.
Remember, remember the 5th of November.
Sad kad se Vini naljuti pa zabije ove sezone 15ak golova iz igre.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta kaže ovaj iz FF, nije se znalo 
I onda daju nagrade Carlu, Realu i Mbappeu.
Ovo im i jest event za onog klovna Laportu i tako te ublehe.

I onda daju nagrade Carlu, Realu i Mbappeu.
Ovo im i jest event za onog klovna Laportu i tako te ublehe.
Koševo Zapad
Sad im je i Laporta kriv 

- Shategabri
- Kontakt:
Pa vidio si, papak izlazi sa ženskim timom i spominje clasico. Al dobro, dočekao svojih 5 minuta, nabijeni mu veliki kompleksi, sad se u svakoj kafani hvali.
Koševo Zapad
Kako to da si ti gledao ovaj nebitan event, toliko ti nebitan da pises o njemu od sinoc a i gledas ga, bas ti je nebitan nema sta. Uostalom veci papak je Perez koji se nije udostojio ni pojaviti jer njegov igrac nije osvojio.
Ovaj zadnji el clasico je i Perezu i navijacima bas tesko pao, nisam znao da ste takvi kmecavci.
Ovaj zadnji el clasico je i Perezu i navijacima bas tesko pao, nisam znao da ste takvi kmecavci.
- JayCatwright
- Kontakt:
Frajer ne prestaje pisati, a lafo nebitnoenobarca je napisao/la: ↑29 okt 2024, 07:35Kako to da si ti gledao ovaj nebitan event, toliko ti nebitan da pises o njemu od sinoc a i gledas ga, bas ti je nebitan nema sta. Uostalom veci papak je Perez koji se nije udostojio ni pojaviti jer njegov igrac nije osvojio.

Priznaj ko čovjek da ti je krivo, čestitaj Rodriu jer je bolji igrač (kao zadnji vezni imao skoro istu statistiku ko Vinicius

- Shategabri
- Kontakt:
Nisam gledao, pročitao sam to na portalu.enobarca je napisao/la: ↑29 okt 2024, 07:35Kako to da si ti gledao ovaj nebitan event, toliko ti nebitan da pises o njemu od sinoc a i gledas ga, bas ti je nebitan nema sta. Uostalom veci papak je Perez koji se nije udostojio ni pojaviti jer njegov igrac nije osvojio.
Ima članak, pogledaj.
Delegacija Real Madrida na čelu sa Perezom se nije pojavila jer je FF napravio cirkus od ovog.
Pa realno, to Laportonji i kompaniji ne padne teško kad fasuju u clasicu?
Al se nešto ne sjećam likovanja Pereza kao što je to slučaj s Laportom ovaj put.
Koševo Zapad
Lijepo je sto zvaljo ovo nije uzeo. Fudbal je pobjedio.
Admine kljucaj temu do iduće godine kada ćemo se opet sprdati sa wannabe Ronaldom.
Pa zasto je cirkus ako je Vini nije osvojio? Ocekivao sam i ja da je osvoji jer je igracina ali ni Rodri je nije nezasluzeno dobio, mene da se pitalo dao bi je Viniju kao i mnogi ali vjerujem da nije dobio neke glasove jer se ponasa kako se ponasa na terenu. Doduse to ne bi trebao biti presudan faktor jer gledamo igracke sposobnosti ali **** ga.
Preozbiljno vi shvatate sve oko ovog pa tako i to likovanje, opustite se malo
Preozbiljno vi shvatate sve oko ovog pa tako i to likovanje, opustite se malo

Nije Rodri nezasluženo dobio, zapravo 10 puta pošteniji Ballon nego onaj Ronaldov 2013 i Messijev 2019 i 2021...
- Shategabri
- Kontakt:
Nije cirkus što Vini nije osvojio.enobarca je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:08Pa zasto je cirkus ako je Vini nije osvojio? Ocekivao sam i ja da je osvoji jer je igracina ali ni Rodri je nije nezasluzeno dobio, mene da se pitalo dao bi je Viniju kao i mnogi ali vjerujem da nije dobio neke glasove jer se ponasa kako se ponasa na terenu. Doduse to ne bi trebao biti presudan faktor jer gledamo igracke sposobnosti ali **** ga.
Preozbiljno vi shvatate sve oko ovog pa tako i to likovanje, opustite se malo![]()
Cirkus je što se znalo prije ko je osvojio, a oni kao tvrde da se nije znalo.
Vidio si šta kaže onaj iz FF, kao nije dobio jer su tu bili i Jude i Dani. Kakav je to argument?!
Nagrada se zasniva na timskom uspjehu, a dobija je pojedinac. Glupost.
Koševo Zapad
Sad tek vidjo da Rodri nije bio ni u nominacijama za PL igraca sezone 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.