Evo vode 0-1muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:31Muslić trenutno ima 0:3 u gostima, dobru šansu imaju da igraju LK. Selimbegović pobijedio na debiju.
Dobro igraju, trenutno Eupen je prvi i vjerovatno klub koji se vraca u prvu ligu
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Evo vode 0-1muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 21:31Muslić trenutno ima 0:3 u gostima, dobru šansu imaju da igraju LK. Selimbegović pobijedio na debiju.
Švedski Orebro za sportskog direktora doveo 33-godišnjeg Bosanca. Enes Ahmetović je novi sportski direktor Orebra.
De još jednom pogledaj ko je trener Petrolula.
Vodio i Alagic bio
Dobio je otkaz zbog loših rezultata u ligi, predzadnji su na tabeli. Siguran sam da on od januara starta u novom kluub. Ljetos se spominjao Union Saint-Gilloise, a čini mi se da se pisalo i o mogućem angažmanu u Italiji (Serie A) i Njemačkoj (Bundesliga).
Svasta cuj nogirali ga nakon svega.1921boy je napisao/la: ↑02 dec 2024, 18:33Dobio je otkaz zbog loših rezultata u ligi, predzadnji su na tabeli. Siguran sam da on od januara starta u novom kluub. Ljetos se spominjao Union Saint-Gilloise, a čini mi se da se pisalo i o mogućem angažmanu u Italiji (Serie A) i Njemačkoj (Bundesliga).
Interesantno, ima post na instagramu gdje je bio u Istanbulu, napisao je da bi jednog dana volio biti na klupi Bešiktaša, pa eto, možda mu se sad želja i ispuni, on bez posla, a Bešiktaš traži trenera.
Definitivno naš najperspektivniji trener. Jedva čekam vidjeti u kojem će klubu nastaviti karijeru, volio bih da to bude malo moćniji klub sa malo većim ambicijama od Cercle Bruggea.
Ovo što je uradio u Cercleu premašilo je očekivanja svih, od borbe za opstanak, do plasmana u konferencijsku ligu.
Mislim da ima dobre šanse da završi u nekoj od liga petice, spominjala se Holandija i Italija ozbiljno, a ni Bešiktaš ne bi bio loš definitivno. Jedan ozbiljan trener ga je htio za pomoćnika prije par mjeseci ali on želi da gradi svoj put, ne želi da bude pomoćnik, iako je ozbiljan klub u pitanju bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.