Rožman ostaje.Vanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:31Najveca ubleha...Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:56E zamisli sad da smo imali normalno suđenje u ovih 10 kola - imali bi omjer 9-1-0 hladno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:44Odgledah koncano i ja podcast, sa uzivanjem. Zoran bas zraci autoritetom, znanjem i manguplukom. Znaci da nemam apsolutno nikakve informacije o njegovoj karijeri, rekao bi opet dovodi ga za trenera. Jednostavno vidis da je za taj posao. Kakav kontrast u odnosu na razne polu-pismene "strucnjake" koji su nam prodefilovali kroz klub, a kojih nam je i liga puna.
Najviše mi je "zapralo" uši što čovjek priželjkuje više navijača na Koševu (i upravu je 100%) - treba da nas je na svakoj domaćoj barem 10 hiljada al' jok - nama sve nešto mrsko.
Zoran Zekić jedan je od nas!![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta ima veze što je 2+1? Meni je to uredu.
Vjerovatno se opekao s Rožmanom i ekipom.
Za dvije godine Zekić može osvojiti jedan trofej (što da ne i dva - Kup ove sezone npr & titulu sljedeće) i onda poslije toga mu ponudiš još 2 godine npr.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Nista taj osvojiti nece...
Navaljao nam je polovnjaka iz Srbije i ovih rekovalescenata iz Hrvatske, istina mogli bi mozda igrati za FK Klinicki Centar Univrziteta Sarajevo...
Hajde ovi su i komsije ali odakle ovi iz afrike. Ko dozvoljava ovo uopsteVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 21:42Nista taj osvojiti nece...
Navaljao nam je polovnjaka iz Srbije i ovih rekovalescenata iz Hrvatske, istina mogli bi mozda igrati za FK Klinicki Centar Univrziteta Sarajevo...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A nije ni musliman trebaga oceratVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 21:42Nista taj osvojiti nece...
Ma ludi Mirvic i njega je kupio pricom, ko i ostatak navijaca...bvsic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 21:52Hajde ovi su i komsije ali odakle ovi iz afrike. Ko dozvoljava ovo uopste
Tamo smo ismijavali Husa, sto gostuje po tv stanicama, a ovaj ,jarane ,24 h po nekakvim podcastima, fura neku Polo modu, te nekakvo potpaljivanje i skakanje po Konjicu...
Bjezi ba samo nas bruka...
Nego...ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 okt 2024, 21:53A nije ni musliman trebaga ocerat
Vama kad su to govorili Evander i Sanchez, vi ste ih danonocno pljuvali...
Dje su rezultati, najlakse na sudije prebaciti...
Evander i Sanchez, halalite im i vratite se sve vam je oprosteno...
Odakle pare za tolike Polo kosulje, svaku utakmicu drugaVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 22:00Ma ludi Mirvic i njega je kupio pricom, ko i ostatak navijaca...
Tamo smo ismijavali Husa, sto gostuje po tv stanicama, a ovaj ,jarane ,24 h po nekakvim podcastima, fura neku Polo modu, te nekakvo potpaljivanje i skakanje po Konjicu...
Jos aplauz kada navijaci skandiraju "Vico ti ga pusi Zorane", mislim da je neprimjereno i seljacki za jednog trenera
Pa sto ti mislis sto on kaze kako nas treba biti jos vise na tribinama...bvsic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 22:06Odakle pare za tolike Polo kosulje, svaku utakmicu drugaVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 22:00Ma ludi Mirvic i njega je kupio pricom, ko i ostatak navijaca...
Jos aplauz kada navijaci skandiraju "Vico ti ga pusi Zorane", mislim da je neprimjereno i seljacki za jednog trenera
Eto odakle...
Sad bi Boss kosulje noso...
-
kogmagie46
- Kontakt:
Jel Bochum u pitanjuluckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:44Na ovom reel-u s treninga u Prijedoru na IG-u nema Rockova, mozda je jos uvijek virozan, ali nema ni Oliveire...
kogmagie46 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 22:24Jel Bochum u pitanjuluckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:44Na ovom reel-u s treninga u Prijedoru na IG-u nema Rockova, mozda je jos uvijek virozan, ali nema ni Oliveire...
![]()
Malo šale nije na odmet.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ne prizivaj zivota tiVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 22:02Nego...
Vama kad su to govorili Evander i Sanchez, vi ste ih danonocno pljuvali...
Dje su rezultati, najlakse na sudije prebaciti...
Evander i Sanchez, halalite im i vratite se sve vam je oprosteno...
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ja im ne zamjeram,oni kad se ustanu sami su na sebe ljuti,likovi u par godina nisu pozitivan post napisali,99 postvo stvari fule,valjda se osvrnu na ove sto je Mirvic doveo da pere pare? Zasto uopste im se dozvolja da pisu? Jave se samo da hraknu na klub cim bude losa tekmaErosViverosViv je napisao/la: ↑29 okt 2024, 23:18ne prizivaj zivota ti
čisto da znate da glavni akter ove legendarne izjave igra za Novi grad
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Pojacali se sa polovnjacima iz srbije
hahahaha zamisli zabije nam ga...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- relativizam
- Kontakt:
nista ne produzavati nikome,ako se ne osvoji titula sve komplet iznova graditi
Hoće li iko danas na tekmu
- luckystrike
- Kontakt:
sretan put ko ide!
nadam se da ćemo ovo rutinski rješiti.
igraj bordo - bijeli!
nadam se da ćemo ovo rutinski rješiti.
igraj bordo - bijeli!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, HZbec, iliyaa8, NazorUso, Posejdon, RaymondRed, Serha, Vrhbosnian i 111 gostiju.