Jedino ako Musa izlobira da njega puste a Hezonji zabrane dolazak u SarajevoMocvara1991 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 11:03Jedno pitanje.
Ako ce Musa biti dostupan za uzvrat, znaci li to da ce i Hrvati moci racunati na Hezonju?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Jedino ako Musa izlobira da njega puste a Hezonji zabrane dolazak u SarajevoMocvara1991 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 11:03Jedno pitanje.
Ako ce Musa biti dostupan za uzvrat, znaci li to da ce i Hrvati moci racunati na Hezonju?
19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 12:00Musa svakako nestane kad se igra neka bitnija utakmica, kako za klub, tako i za reprezentaciju.
Sjetimo se samo finala pretkvalifikacija za OI protiv Poljske, kao da sam gledao Vrabca u dresu s prezimenom "Musa"
dzemil je napisao/la: ↑31 okt 2024, 09:11Neki kažu kao Bekir nije kriv za strane igrače i za stanje u Savezu... jarane, ti si kriv čim si pristao da budeš dio tog tala, dio te ekipe i dio tog saveza, ali te boli briga za sve što se radi jer ti jedino važna stolica i novac, koja bi ti mogla biti odskočna daska za bolji angažman, ali neće te niko.
Oni koji šute i ostaju u ambijentu nerada, lopovluka i podrivanja reprezentacija su isti kao i oni koji to direktno rade.
Ja govorim o pretkvalifikacijskom turniru i duelima protiv Poljske. U obje utakmice Lazic je imao vise poena od njega, Musa ciglario u finalu uz sut 4/15.lumani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 03:5019vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 12:00Musa svakako nestane kad se igra neka bitnija utakmica, kako za klub, tako i za reprezentaciju.
Sjetimo se samo finala pretkvalifikacija za OI protiv Poljske, kao da sam gledao Vrabca u dresu s prezimenom "Musa"kao da nije igrao EB i bio 7 scorer .
btw ,i ova ekipa moze dobiti Hrvate ,aki Bekir odigra run & go .
Jbg ,napisao si neka bitnija tekma a bilo ih je koliko želiš19vendetta87 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 11:19Ja govorim o pretkvalifikacijskom turniru i duelima protiv Poljske. U obje utakmice Lazic je imao vise poena od njega, Musa ciglario u finalu uz sut 4/15.lumani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 03:5019vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 12:00Musa svakako nestane kad se igra neka bitnija utakmica, kako za klub, tako i za reprezentaciju.
Sjetimo se samo finala pretkvalifikacija za OI protiv Poljske, kao da sam gledao Vrabca u dresu s prezimenom "Musa"kao da nije igrao EB i bio 7 scorer .
btw ,i ova ekipa moze dobiti Hrvate ,aki Bekir odigra run & go .
Opet ne vidim nacin na koji bi pobijedili Hrvate, mi smo limitirana ekipa bez playmakera cak i kad su tu Nurkic, Musa i Garza, a kamoli bez njih trojice.
Od svih igraca, jedva trojica znaju tricu pogoditi, a kamoli da se igra takva kosarka
Run & gun :l
Sta kaze za Penavu, povrijedjen je i vjerovatno Manjgafic upada u roster umjesto njega, a Ajdin preksinoc igrao mec..."John Roberson je trenutno u Egiptu. On u tom periodu ima utakmice i njegov dolazak je pod znakom pitanja. Zbog toga smo ga stavili na širi spisak, a stavit ćemo ga najvjerovatnije i na uži, kako bi imali mogućnost da bude među 12 ako bude mogao da dođe te sedmice. Kako mi je rekao, njegov tim u toku te sedmice igra dvije veoma važne utakmice. Nadamo se da ćemo moći nekako da ga 'izvučemo'."
ta nonsalantnost me najvise nervira!Ghuraba je napisao/la: ↑31 okt 2024, 19:27Kako lik nonsalantno gleda na ovu situaciju s Amerikancem, a on bi nam u prvoj utakmici bio jedini kosarkas koji ima poene u rukama.Glavu dajem da Roberson ni sam ne zeli doci.
Sta kaze za Penavu, povrijedjen je i vjerovatno Manjgafic upada u roster umjesto njega, a Ajdin preksinoc igrao mec..."John Roberson je trenutno u Egiptu. On u tom periodu ima utakmice i njegov dolazak je pod znakom pitanja. Zbog toga smo ga stavili na širi spisak, a stavit ćemo ga najvjerovatnije i na uži, kako bi imali mogućnost da bude među 12 ako bude mogao da dođe te sedmice. Kako mi je rekao, njegov tim u toku te sedmice igra dvije veoma važne utakmice. Nadamo se da ćemo moći nekako da ga 'izvučemo'."
Raonffa je napisao/la: ↑31 okt 2024, 22:37@lumani
A ko će ti trčati i završavati te kontre, ne kontam fakat? U ovom rosteru mi nemamo nijednog igrača koji je u stanju u kontinuitetu produktivno napadati obruč. Smijem ruku u vatru staviti da bi se od pet kontri tri završile izgubljenom loptom, faulom u napadu ili lošom realizacijom na obruču.
Mene ako pitaš, mi u Zagrebu povoljan rezultat možemo izvući jedino ako maksimalno usporimo igru i odigramo jaku odbranu, na mali broj poena pa šta Bog da. Ovaj roster je sposoban jedino za takvo nešto, sve ostalo pada u vodu jer niko ne može preuzeti odgovornost na sebe, niko nema veliki broj poena u rukama, nemamo šutera, baš smo žestoko limitarni u napadu.
U revanšu je donekle drugačija situacija, imali bi valjda Musu od kojeg će svi očekivati dobar meč i neku 20+ partiju što u kombinaciji sa Kamenim, Alibegovićem, Gegićem, Atićem, Mikijem i jakom odbranom daje neku nadu da ih možemo uzeti. Gore ih samo fajt, rudarenje i određenu dozu sreće možemo dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sagitarius i 13 gostiju.