1:1tm-ovac iz mase je napisao/la:Eto ga...Sa Čelikom u finalu !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AmanijakzO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
cestitke Zelji na prolazu u finale! domaci navijaci su bili skandalozni,pravi primitivci,ali to je vec njihov problem! u nedjelju ih razbiti na Grbavici i napasti oba domaca trofeja! bolji smo od Celika i ocekujem bar jedan trofej ove sezone!
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Nyema glavni
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Igra li Stanceski, jel jos uvijek povrijedjen?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
3:1 nece bit nema sanse !AmanijakzO je napisao/la:1:1tm-ovac iz mase je napisao/la:Eto ga...Sa Čelikom u finalu !
TM87
-
samosarajvo
- Kontakt:
Imate 75% sansi da osovjite Kup a jedno 40% da budete prvaci. Borac ove godine igra dobro,u Lukavici su zamalo dosli do 3 boda,tako da i sa jednim trofejom morate biti zadovoljni. Oba necete osvojit sigurno...
Svaka vam cast na izbacivanju lištice...volim nego pare
Svaka vam cast na izbacivanju lištice...volim nego pare
Čestitke na prolazu,moramo i mi jedne godine odmoriti 
Kad je finale, kojeg datuma se igraju tekme, da li se zna?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Sada zaista nema izgovora da se grbavica ne popuni u nedjelju.Što se tiče utakmice na Osimu se moglo vidjeti koliko nam je bitno bilo da prodjemo.Slišković je pokazao kako se treba ponašati .Nadam se da nije bilo problema u povratku naših iz Širokog.Prije svega tu mislim na navijače .Biće teška utakmica i u nedjelju i neizvjesna jer oni više nemaju šta izgubiti,sad moraju u sami vrh tabele
- zubanovic89
- Kontakt:
treba malo plakata sad po gradu polijepit ili 2-3 reklame na tv i par lozionickih klipova na youtube i eto 12 milja glat
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
opet mnogobrojni manijaci kroce bosnom 
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja seljačina, stvarno nemam riječi, al ništa se drugo nije moglo ni očekivati. Za mene je ova pobjeda višestruko bitna, kao broj jedan jer smo prošli u finale, pod broj dva jer smo na najbolji način čestitali svom gradu rođendan, treće zbog naših komšija, i na kraju zbog špricera
U kupu će biti pakleno !
U kupu će biti pakleno !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- sarajlija89
- Kontakt:
6.april je dan oslobodjena grada Sarajeva od fasista,danas je i Zeljo,simbolicno,na taj dan,pobjedio fasiste jos jednom...
Cestitke
Cestitke
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Popović Lazar
- Kontakt:
Hvala pitaru ..sarajlija89 je napisao/la:6.april je dan oslobodjena grada Sarajeva od fasista,danas je i Zeljo,simbolicno,na taj dan,pobjedio fasiste jos jednom...
Cestitke
Hajde lazare,hajde Lazare..
- KB-TM87
- Kontakt:
Da ko ne shvati pogrešno ne mislim na zajebanciju što smo mi u finalu a što njih nema, nego sam mislio zbog svega što se dešavalo.KB-TM87 je napisao/la:Ja seljačina, stvarno nemam riječi, al ništa se drugo nije moglo ni očekivati. Za mene je ova pobjeda višestruko bitna, kao broj jedan jer smo prošli u finale, pod broj dva jer smo na najbolji način čestitali svom gradu rođendan, treće zbog naših komšija, i na kraju zbog špricera![]()
U kupu će biti pakleno !
Željezničar - kult glavnog grada
Samo pročitaj svoj nik na ovom forumu i bit će ti jasno svedebil je napisao/la:opet mnogobrojni manijaci kroce bosnom
G R B A V I C A 2
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Neka vas je stid sta ste uradili sudije kupujete finale, ostavljate listicare u placu neka vam je na sramotu
vraticemo vam mi sve u finalu
nije vam to fer 
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
samo cu komentarisati ponasanje zastitara i jednog od igraca koji su udarali sudiju
zastitara treba postaviti za šefa agencije u tom gradu a po igraču treba dati ime stadiona u lištici
SRAM VAS BILO LIŠTIČANI
zastitara treba postaviti za šefa agencije u tom gradu a po igraču treba dati ime stadiona u lištici
SRAM VAS BILO LIŠTIČANI
26.05.2010-TITULA
- spielführer_21
- Kontakt:
Ova pobjeda mi je draga kao titula. Prvo jer smo ovim oborili teorije zavjere da je namješten Širokom kup. Drugo, igramo finale kupa
. Treće, zbog ponašanja čelnika Širokog u proteklim danima i zbog primitivizma danas- nisu zaslužili Europu.
Kako se zove onaj pomoćni što je signalizirao penal? Treba čovjeka predložiti za kakav orden časti..
Inače utakmica loša, mi smo imali kontrolu do tog glupog gola- a na kraju i malo sreće koja nam je ranije nedostajala.
Svraka i danas najbolji, Ćulum dobar, Lazo solidan, ostali prosjek. Možda su najlošiji bili Stanić i Savić ali su najzaslužniji za gol, tako je Savić još jednom pokazao da ima fantastičan osjećaj za prazan prostor- zna se ubaciti iza odbrane protivnika kao niko drugi u timu.
Možda bi trebali probati sa nekim "novim" imenima na štoperskim pozicijama.
Kako se zove onaj pomoćni što je signalizirao penal? Treba čovjeka predložiti za kakav orden časti..
Inače utakmica loša, mi smo imali kontrolu do tog glupog gola- a na kraju i malo sreće koja nam je ranije nedostajala.
Svraka i danas najbolji, Ćulum dobar, Lazo solidan, ostali prosjek. Možda su najlošiji bili Stanić i Savić ali su najzaslužniji za gol, tako je Savić još jednom pokazao da ima fantastičan osjećaj za prazan prostor- zna se ubaciti iza odbrane protivnika kao niko drugi u timu.
Možda bi trebali probati sa nekim "novim" imenima na štoperskim pozicijama.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4